Eİhtiyacınız oldukça alacaklarınız için paranız oluyorsa problem yoktur diye düşünüyorum.
Mağdur oluyorsanız kart çıkartmasını isteyebilirsiniz.
Maaş arttıkça alınması gereken miktar artmalı mı acaba diye mi merak ettiniz? Herkes gibi bende bu konuda niye fikir istediğinizi anlamadım:)
Eşine kirilmiyor musun düşünmüyor diye?Ben de eşimin aylığını hiç bilmem ve sormam. Sadece ihtiyaç olduğunda 100 veya 50 tl verir. Zaten bu çok da sık olmaz. Şu an calışamıyorum, iki bebeğim var. Çalıştığım zamanki gibi cüzdanımda fazla fazla parayla gezemiyorum tabi ki. Eşimin aylığı yüksek bir para olsaydı bile beni aylığa baglamasini beklemezdim diye düşünüyorum. Genelde kendim kazanıp, harcamaya alışkınım.
güzelmiş :))ay başında maaşını benim hesabıma aktarıyor çünkü kira ve kredi kartı benim bankamdan ödeniyor (faturalar ve nerdeyse tüm alışverişlerimizi kartla yapıyoruz) onları ödedikten sonra nakit kalırsa eşime veriyorum, kart bende. ay içinde benim ufak gelirlerim oluyor, onu da kimin cüzdanı boşsa ona koyuyoruz, para olmayınca dert de olmuyor anlayacağın
Yok çalışmıyorum calissam esimden almamSiz çalışıyorsunuz sanırım ama eşinizden harçlık mı alıyorsunuz tam olarak anlamadım ama eğer öyleyse biraz farklı geldi bana bu durum. Bende çalışıyorum ev kredisi ve çocuğumuzun kreş parasını ben ödüyorum eşim de faturalar araba kredisi ve kredi kartını ödüyor ikimizde de çok fazla bi para kalmıyor zaten ama bazen ben ona veririm bazen o bana verir gerekirse yani belli bir anlaşmamız yokaramızda hiç senin benim param muhabbeti olmadı doğrusu da bu zaten bence.
E
Eşine kirilmiyor musun düşünmüyor diye?
Olanak yoksa bende olmam inan sonuçta iki çocugunuz var onların giderleri vs.Hayır, kırılmıyorum. Tek maaşa kaldık. İki bebeğimiz var.Cebim boş gezmekten rahatsız olmuyorum
Yaa :) bana öyle gelmedi amin :)ne kadar havalı bir dert yaw
Allah başka dert vermesin
İstanbul da mı yaşıyorsunuzSiz çalışıyorsunuz sanırım ama eşinizden harçlık mı alıyorsunuz tam olarak anlamadım ama eğer öyleyse biraz farklı geldi bana bu durum. Bende çalışıyorum ev kredisi ve çocuğumuzun kreş parasını ben ödüyorum eşim de faturalar araba kredisi ve kredi kartını ödüyor ikimizde de çok fazla bi para kalmıyor zaten ama bazen ben ona veririm bazen o bana verir gerekirse yani belli bir anlaşmamız yokaramızda hiç senin benim param muhabbeti olmadı doğrusu da bu zaten bence.
Keşke bütün maaşını sana verse bir kadın olarak aslında yük her daim sendedir, hem hürmet demektir bu el üstünde tutmak demektir.
Sen versen eşine harçlığını..
Gerçekten havalı...ne kadar havalı bir dert yaw
Allah başka dert vermesin
İstanbul'da değilim 500 ile 800 arası değişiyor bulunduğum yerde kreş ucretleriİstanbul da mı yaşıyorsunuz
sadece merakımdan.. kreş ücreti ne kadar oluyor ortalama
devlet mi özel mi birde
Eşinizin maaşı varsayalım 2500 ise günlük size 50 tl harçlık dahi kafi olur.
Az yazmaya çalıştım ama kendimden düşününce yetmediğini farkettim. Çok yazıncada maaş gitti.günlük 50 tl mi? ayda 1500 eder,naptınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?