Eşle maddi paylasim

ay başında maaşını benim hesabıma aktarıyor çünkü kira ve kredi kartı benim bankamdan ödeniyor (faturalar ve nerdeyse tüm alışverişlerimizi kartla yapıyoruz) onları ödedikten sonra nakit kalırsa eşime veriyorum, kart bende. ay içinde benim ufak gelirlerim oluyor, onu da kimin cüzdanı boşsa ona koyuyoruz, para olmayınca dert de olmuyor anlayacağın

E
Eşine kirilmiyor musun düşünmüyor diye?

güzelmiş :))

Siz çalışıyorsunuz sanırım ama eşinizden harçlık mı alıyorsunuz tam olarak anlamadım ama eğer öyleyse biraz farklı geldi bana bu durum. Bende çalışıyorum ev kredisi ve çocuğumuzun kreş parasını ben ödüyorum eşim de faturalar araba kredisi ve kredi kartını ödüyor ikimizde de çok fazla bi para kalmıyor zaten ama bazen ben ona veririm bazen o bana verir gerekirse yani belli bir anlaşmamız yok aramızda hiç senin benim param muhabbeti olmadı doğrusu da bu zaten bence.

Yok çalışmıyorum calissam esimden almam

İstanbul da mı yaşıyorsunuz
sadece merakımdan.. kreş ücreti ne kadar oluyor ortalama
devlet mi özel mi birde

Para bendedir ama bizim aylık değil paramız yani gelirimiz var eşimde de para olur o konuda sıkıntım yok bir şey alırken de sormam o da sormaz. Bizim evde para mevzusu konuşulmaz, sevmiyoruz.

Keşke bütün maaşını sana verse bir kadın olarak aslında yük her daim sendedir, hem hürmet demektir bu el üstünde tutmak demektir.
Sen versen eşine harçlığını..

iyi fikirmiş!
siz çalışıyorsanız ve evliyseniz sizde kartınızı eşinize verin sizde yüceltin!!
el üstünde tutmak maaşı vermekle olmaz bence

Bizde benim maaş hesabımdan ev kredisi kesiliyor ..maaşımın 2/3ü gidiyor zaten ..eşimde mutfak masrafı faturaları ödüyor birde bakıcı ücreti kreş ücreti vs..benim maaştan arta kalan hesabımda durur banka kartımla markete yada çocuklarımın benim ihtiyaçlarımı alıyorum..dahada artan miktar olursa ortak bir hesapta birikiyor

esinin maasini bilmiyor musin?
5lira fazla yatsa haberim olur. Haclik olayi da ne calisirkn oldu ne calismazken.Ne varsa hesapli harcanir.Param bitti mi cuzdanindan alirim.Oda bitti mi benden alir . Parani bitirmissin fistik sana vereyim der biz mi garibiz.

ne kadar havalı bir dert yaw

Allah başka dert vermesin
Gerçekten havalı...
Ama inan ben konu sahibinin üzüntüsünü hissettim. Eşi kazandigindan az harçlık bırakıyor. Daha fazlası olabilir diyor.
Zaman içerisinde olur bu. Dengeler yerine otursun.

Eşinizin maaşı varsayalım 2500 ise günlük size 50 tl harçlık dahi kafi olur.
Eşinizin maaşı 10000 tl ise, günlük 150 tl ben kendime ayırırdım şahsen.
Maddi durum iyileştikçe, marka ve kalite de artıyor.
lcw den alacağına Zara dan alırsın mesela.
Tavuk yiyeceğine biftek pirzola yersin.
Balık yiyeceğine yengeç yersin.
Tatile silivriye gideceğine kıbrısa gidersin vs vs

Sizin kazanciniz varmi?
Esiniz ne is yapar
Eger kazanciniz yoksa ek kart vermeli giderinize gore de harclik vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…