Eşle maddi paylasim

Az yazmaya çalıştım ama kendimden düşününce yetmediğini farkettim. Çok yazıncada maaş gitti.
Bilemiyorum kafam karıştı

ben çalışıyorum günlüğüm 66 liraya geliyo. çalışmayan kadın günlük 50 alıyo

evli değilim kocadan harçlık olayını kafamda bi oturtamıyorum. gün olur hiç harcamazsın gün olur 100 harcarsın. bence ek kart en mantıklısı. ama çalışmayan kadın da hesabını bilecek.

çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı çok yanlış bence. Aile içinde bu ayrım olmamali.

Ben çalışıyorum nişanlıyım kendi paramı kendim yiyorum.
Ama gün oluyor param cebimde kalıyor, gün geliyor maaşımın yarısını bir günde yiyorum.
En mantıklısı çalışan kadın, benim param deyip sahiplenebilir.
Öbür trlü işe giderken televizyonun üstüne bırakacağı paraya talimim.Ihhh olmazz

kesinlikle. başkasının beş binine göz dikeceğime kendi ikibinimle azıcık aşım kaygısız başım.

evlendiğim zaman ilk 3 yıl çalışmadım, o dönem ek kartım vardı ne ihtiyacım varsa alıyordum.. öyle yapılması en mantıklısı harçlık tarzı şeylerden hoşlanmıyorum.. şimdi çalışıyorum yine eşimin ek kartıyla işimi hallediyorum da artık kesmiyor o ayrı

çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı çok yanlış bence. Aile içinde bu ayrım olmamali.

Çalışan kadının masrafı olur. Yolu olur, kozmetiği daha çok gider, kıyafet ayakkabı ihtiyacı daha çok olur, kuaföre daha sık gitmesi gerekir. Bir de kendi kazandığını harcadığı için hesap vermek zorunda kalmaz ya da düşünmez alayım mı almayayım mı diye. Kendi bütçesini kendi ayarlar.

Çalışmayan kadının masrafı daha az olur. Vakti bol olduğu için çocuk da yoksa bazı ihtiyaçları kendisi evde halledebilir. İsterse tasarruf yapabilir yani. Koca parası dururken ne tasarrufu ayol da diyebilir ama o zaman koca bey sorun çıkarabilir. Çünkü kadın çalışmıyorsa maddi anlamda kocasına hesap vermek zorunda kalabilir.

Bunları çalışmayan bir kadın yazdı, taşlamayalım.

Yok yahu günlük 50 TL olsa daha ne isterim :)

Başka bir şey isteme.. :)
Esin akşam eve gelince günlük 50 tlni iste
Yahut kart çıkarttır..

Çalışan bir kadın olarak
Kendi parana doyum olmaz.
Ama hep derim eşime
Benim param benim param
Senin paran ikimizin parası :)))

Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.

Neden hissettirilmemeli? Gerçek bu, kadın çalışmıyor, kocanın maaşına bakıyor. Ne var bunda? O kadar rahatsız oluyorsa çalışmamasının hissettirilmesinden çalışsaymış kadın da o zaman.

calısmıyorum esimin maas kartı kredi kartı bende böyle daha iyi erkek adamın cebince cok para olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…