Ay çok sevindim beni anlayan biri çıktı nihayet :)Gerçekten havalı...
Ama inan ben konu sahibinin üzüntüsünü hissettim. Eşi kazandigindan az harçlık bırakıyor. Daha fazlası olabilir diyor.
Zaman içerisinde olur bu. Dengeler yerine otursun.
Az yazmaya çalıştım ama kendimden düşününce yetmediğini farkettim. Çok yazıncada maaş gitti.
Bilemiyorum kafam karıştı
Eşi 10 bin civarında kazaniyormusgünlük 50 tl mi? ayda 1500 eder,naptınız siz?
Eşi 10 bin civarında kazaniyormus
Buna göre de size tabii ki daha fazla harçlık bırakmalı.Ay çok sevindim beni anlayan biri çıktı nihayet :)
anladım teşekkürlerİstanbul'da değilim 500 ile 800 arası değişiyor bulunduğum yerde kreş ucretleri
benim alıntıladığım cevapta üye eşin 2500 alıyosa günlük 50 demişti. ona istinaden yazdım.[/Q .
Anladım. Ben konuya istinaden cevap yazdın sandım.
çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı çok yanlış bence. Aile içinde bu ayrım olmamali.ben çalışıyorum günlüğüm 66 liraya geliyo. çalışmayan kadın günlük 50 alıyo
evli değilim kocadan harçlık olayını kafamda bi oturtamıyorum. gün olur hiç harcamazsın gün olur 100 harcarsın. bence ek kart en mantıklısı. ama çalışmayan kadın da hesabını bilecek.
Ben çalışıyorum nişanlıyım kendi paramı kendim yiyorum.ben çalışıyorum günlüğüm 66 liraya geliyo. çalışmayan kadın günlük 50 alıyo
evli değilim kocadan harçlık olayını kafamda bi oturtamıyorum. gün olur hiç harcamazsın gün olur 100 harcarsın. bence ek kart en mantıklısı. ama çalışmayan kadın da hesabını bilecek.
Ben çalışıyorum nişanlıyım kendi paramı kendim yiyorum.
Ama gün oluyor param cebimde kalıyor, gün geliyor maaşımın yarısını bir günde yiyorum.
En mantıklısı çalışan kadın, benim param deyip sahiplenebilir.
Öbür trlü işe giderken televizyonun üstüne bırakacağı paraya talimim.Ihhh olmazz
Yok yahu günlük 50 TL olsa daha ne isterim :)Eşi 10 bin civarında kazaniyormus
ne kadar havalı bir dert yaw
Allah başka dert vermesin
çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı çok yanlış bence. Aile içinde bu ayrım olmamali.
Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.niye yanlış olsun. böyle bi gerçek var sonuçta.
çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı çok yanlış bence. Aile içinde bu ayrım olmamali.
Yok yahu günlük 50 TL olsa daha ne isterim :)
Yanlış çünkü çalışmayan kadına çalismadigi hissettirilmemeli. Siz bu ayrıma kadın olarak destek çıkıyorsunuz istemeden; sadece çalışan tarafında olduğunuz icin.
calısmıyorum esimin maas kartı kredi kartı bende böyle daha iyi erkek adamın cebince cok para olmıcakÇalışmayan hanımlar, esinizle maddi paylaşımlarınız nasıl?
Eşinizin kazancınin yüksek oluşu size bırakılan paranin miktarini etkilemeli mi sizce?
Esimin maaşını sorunlar için inanın bilmiyorum ve sormadım. Yaklaşık on bin tl diyelim. Bir yıldır evliyiz ne kadar olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?