Ne nirvanası arkadaşım?? Ben libidosu tavan bir kadındım, eşim de çok memnundu. Sonra sorunlar, sorunlu gebelikler, çocuklar iş güç derken uykusuzluk yorgunluk canıma yetiyordu. Eşim kovalar ben kaçar olmuştum. Bigün dedim ki ya yeter, ben tek başımayım yoruluyorum dinlenemiyorum, beni bi sal refleks haline geldi artık senden kaçmak dedim. Sen gelmeden asla sıkıştırmam bidaha dedi. İmalı bir söz bakış asla istemiyorum, iş gibi bu ne artık böyle cinsellik evlilikten soğutur oldu beni dedim.
Hakikaten bi çekildi, normal muhabbettimizi eder gider uyurduk. 3 4 hafta sonra ben kendime gelmeye başladım.
Yani iki çocuk ve ev işiyle insan hakikaten tükeniyor. Bazı aylar iki güne bir denk gelirken bazen üst üste oluyor, bazen sadece o ay 2 ya da 3 oluyor, hatta 1 kere olduğu bile oluyo yani. Geçenlerde bana, ne acayip libidon varmış bi iniyor bi çıkıyor ayarlarımı kaçırıyon benim dedi. Bu yoğunlukta sen bu halime şğkret ve sus dedim bende.
Eşiniz sizi salmadan ve şu acayip planlarını bırakmadan sizin toparlanmanız zor biraz.