Kim sucluysa o özür dilemeli.Farklı bir konu :)
Küs kalmayı sevmiyorum, huzursuzluğun büyümemesi için konuyu o an çözmeye çalışıyorum. Bu da beni sürekli alttan alan taraf gibi gösteriyor. Siz bu durumda ne yapıyorsunuz? Sabredip, karşı taraftan özür beklerken nasıl sabrediyorsunuz?
Büyük bir sorun olmadığı taktirde akışına bırakıyorum ufak tefek sorunlarda zaten ertesi güne birşey kalmıyor ama büyük tartışmalarda hakıysam asla gitmem kendi özür diler ama haksız yere sorun çıkartıp canını sıktıysam bazen hormonlar farklı çalışabiliyorFarklı bir konu :)
Küs kalmayı sevmiyorum, huzursuzluğun büyümemesi için konuyu o an çözmeye çalışıyorum. Bu da beni sürekli alttan alan taraf gibi gösteriyor. Siz bu durumda ne yapıyorsunuz? Sabredip, karşı taraftan özür beklerken nasıl sabrediyorsunuz?
Teşekkür ederim, inşaallah evladına kavuşmak nasip olur hayırlısıysaBüyük bir sorun olmadığı taktirde akışına bırakıyorum ufak tefek sorunlarda zaten ertesi güne birşey kalmıyor ama büyük tartışmalarda hakıysam asla gitmem kendi özür diler ama haksız yere sorun çıkartıp canını sıktıysam bazen hormonlar farklı çalışabiliyorkendimi iyi hissettiğimde pişman olur güzel bir karşılama yaparım çok tartışmayız zaten 2 yada 3 ayda bir işte ama benim eşim sanki bana karşı çok sabırlı gibi susuyor bazen benim bile kendime tahammülüm olmuyor oda bebek için tedavi görüyorum çok ilaç yüklenince devreler değisebiliyor sana önerim biraz uzun yazdım kusura bakma haklıysan alttan alınacak hiç bir durumun yok alışkanlık kazandırırsın zaten küssekte geliyor diye düşünürler kendini kusursuz senide pişman olup ona döndüğünü düşünür kuzum en iyisi akışına bırak kendini ifade etmeyi bil
Eşime haksızlık yaptığımı düşündüğüm zamanlarda kesinlikle özür dilerim. Hatta her zaman değil ama bazen benimle konuşana kadar, gönlünü aldığıma emin olana kadar onu bunaltırımFarklı bir konu :)
Teşekkür ederimmmBu huyumu sevmesem de maalesef ben küs kalabiliyorum, keşke öyle olmasa 3 günlük dünya aslında ama ne yapayım elimde değil o yüzden de genelde eşimden gelir ilk adım. Sonra ben de benim de şu şu hatam oldu aslında diyerek izah ederim kendimi, tatlıya bağlanır.
Sizin niyetiniz güzel ama çok yorabilir bu sizi, bir gün gerçekten kırılırsınız mesela, ve bu defa adım atmak istemezsiniz, eşiniz de sizin atmanıza alışkın olduğu için atmaz, işte o zaman daha da kırılabilirsiniz, değersiz hissedebilirsiniz, genelleyip büyütebilirsiniz. O yüzden arada kendinizi tutun gitmeyin o haksızsa o gelsin yani
Her ilişkinin dinamiği farklı, nasıl başlarsa öyle gidiyor genelde ama isterseniz değiştirebilirsiniz bu durumu.
Tartışmanın bitmesi için mutlaka bir tarafın özür dilemesi gerekmez ki.Farklı bir konu :)
Bilmem eşime sormam lazim :) iyi birşey değil ama yapı meselesi sanrm asla özürdilemiyorum gönül alan taraf hep eşim oluyor sonrasında üzülüyorum bidaha böyle olursa ben gönlünü alacağım diyorum ama o adımı atamıyorumFarklı bir konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?