- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Suluportakal
Benim eşim de öyleydi. Ya vakti yoktu ya parası.İyi günler Hanımlar.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum daha önce çocukla alakalı konu açmıştım bunun yeterince verdiği stres var zaten birde bu aralar eşimle sürekli tartışıyorum çok mu bencillik ediyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Eşim kendi işini yapıyor ticaret işi o yüzden bizim hiç bir iznimiz olmuyor malesef bende haliyle bunalıyorum eşimle hava almak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum ben kendim gezerim ama insan eşiyle de bi dışarı çıkıp hava almak istiyor hep kendi biseyler de yaoinca bekar gibi hissediyor. Herkesi görüyorum eşini çoluğunu çocuğunu alıp bi yerlere gidiyorlar çok zoruma gidiyor eşim tam anlamıyla iş kolik gezmeyi sevmiyor evlendiğimizdr beri bi kere piknik yaptığımızı hatirlamiyorum burasi piknige musait bi yer bende haliyle bunaliyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sizlerin nasılsiniz bu konuda acaba eşlerinizle.
Ben de kurslara gitmeye ve oradaki arkadaşlarla gezip tozmaya başladım. Öyle ki sabah eşimle evden çıkıp eve ondan sonra giriyordum. E tabi çok eğlenmişim mutluyum keyfim yerinde. Eşim yavaştan kıskanmaya başladı. O yorgunken ben kıpır kıpır. Zamanla o teklif etmeye başladı gezelim diye. Alıştı artık.
Çünkü konuşmak işe yaramıyor, dırdır olarak bakıyorlar. Yaşayarak göstermek lazım.
bende çalışıyorum ama yatıp uyuyamıyorum 2 küçük çocuk var, hafta içi çalış hafta sonu çalış, beyimizin uykusu kıymetli gece ben çocuklarla o ayrı uyur, yardımı yok bişeyi yok kardeş daha ne yazayım, sanma ki bir dert sende var bak elde ne odunlar var