Eşler arasında ilişki

Valla ben o kadinlardanmiyim bilmem ama esimin her dedigine tamam derim o ikna olur kendi dediginin kabul olduguna aradan biraz zaman gecer 3 4 saat mesela iste hayatim soylede olsaydi dahami iyi olurdu yinede senbilirsin tabi ama soyle yapsak sonucu bu olur senin dedigin gbi yapsak boyle olur ama tabiki karar senin sen nedrsen oyle yapalm flan derm o bi dusunur sonra bnm soylediklerimi kendi fikriyms gbi kabul eder

İşte buna zeka diyoruz :) İlk başta itiraz deip, kavga etmek ve sonrası daha büyük sorunlar yaşamak yerine bu taktik ne kadar da mantıklı. Maalesef herkes bunu yapamıyor ve en ufak şeylerden hakaretlere varan kavgalar çıkarıyorlar..

Bence eşinizi bağlamak yerine kendinizle ilgilenin . Kendinizi hayatınıza bağlayın . Bir erkeğin duyguları (eşiniz dahi olsa ) hayatınızın tek noktası olmasın .
Hayata bir kere geliyoruz deneyimlenecek bir dolu muhteşem şey varken bu kadınlar tek derdinin erkekler olmasına bir türlü alisamiyorum.
Bir hobi edinin güzel belgeseller izleyin , kendinize bakın spor yapın , şehrimizdeki tarihi yerlere gidin , güzel kitaplar okuyun.
Eşinizde size isterse bağlanır istemezse bağlanmaz .

Back
X