- 9 Haziran 2019
- 471
- 885
- 33
- 31
Haksız siz değilsiniz. Onun size " bana haksızlık yapıyorsun" demesini mi ciddiye alıyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına. Üç kuruşluk altının üstüne 1000 yazınca değeri değişmiuor. Bu adamda öyleHerkese teşekkürler. Şöyle söylemek istiyorum. Ben son 2 senedir çalışıyorum ve tayin dolayısıyla eşimden ayrıydım. Şimdi yeniden bir araya geleceğiz. 2 sene boyunca da kendime faydam olmadı açıkçası. 2 Çocuk,kira,faturalar derken ayı zor getiriyorum. Ayrıca evet arabası var ve ben bilmedğim memlekette 2 çocukla perişan oldum. Arabasını isteyince ben arabasız yapamam,siz de orda yabancısınız nereye gideceksiniz ki dedi 2 sene boyunca... Taksilere ödedğim para saymıyorum. Şimdi bir araya geleceğiz ve çalışmadığım dönemde çok kısıtlı alırdım herşeyimi. Çalıştım yine alamadım. Yani gerçekten isyana kalktım artık. Borçlarımız var evet ama ben çalışmadan önce de vardı. Gelirimiz evet giderimizi karşılamıyor ama eşim tek maaş olduğu dönemde de böyleydi. Ya evet elbette yardımcı olacağım ben aliyim hepsini harciyim demiyorum ama ne biliyim. Farkında olmadan aslında öyle baskılamış ki beni,önceden ne alacak olsam aliyim mi dİYE sorardım. Şimdi çalışıyorum hala etksinden çıkamadım galiba ama farkındayım en azından. Bir de bana dediği bir cümleyi hiç unutmam. 12 sene besledim seni diye. Evde evcil hayvan muamelesi yaptı resmen. Bunu kaldıramadığım için zaten 2 çocukla kpss ye hazırlanıp,atandım.Şimdi ise sana güvenemiyorum dediğimde haksız ben oluyorum. Ben fazlslıyla iyi niyetliyim para muahbebtlerinden de anlamam pek,o nedenle danışmak istedim size.
Size ne derae desin, şu anlattıklarınız, hele o söz... şakasız midem bulandı.
Ama artık tutum değiştirme vakti gelmedi mi? Bence en net adım olarak o arabayı alın. İki çocukla sürünmek ne demek, insan kendi çocuğunun sürünmesini göze alıyorsa rahatı için her türlü derdi çeksin de anlasın dünya nasıl bir yer, ev nasıl geçindirilir, baba nasıl olunur? Ya verir ya da katlanmayın daha fazla. Çünkü adam resmen daha iyi araca binebilmek daha iyi ev kiralayabilmek için evli. Çocuk işçi gibi sömürülüyorsunuz resmen.Paranızın yarısını direkt çekin alın ay başında. Madem size baktığını sanıyor, birazcık " gerçekten" baksın da bu zevki alsın. Allah yardımcınız olsun. Zira kocanız bir kan emiciye benziyor.