- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Konunuz yarın sabah incelenecek..Hala devam etmeyin yipratmaya moderator uyuyamiyorum konuyu kapatin hesabımı kapatin ama bunlari duymak beni kahrediyo
Hangi konunun kapansın? Açıklama yap ona göre kapatırlarNe yazacaklar diye uyuyamadım konularım kapanmazsa uyuyayamam
Bu acilan konum ve esim eski sevgilisini unutamiyor adli konum.çünkü burasi psikolojimi iyice bozdu hiç kendimde değilim eşim yüzündenHangi konunun kapansın? Açıklama yap ona göre kapatırlar
Bu acilan konum ve esim eski sevgilisini unutamiyor adli konum.çünkü burasi psikolojimi iyice bozdu hiç kendimde değilim eşim yüzünden
diğer kız da böyle bi konu açmış 1.20 de şaka gibimerhaba arkadaslar diger actıgım konuda sacma tepkiler aldıgım için buraya yazıcam ve sizden destek istiyorum. sizin için artık imkansız olan eski sevgilinizi geçmişinizi nasıl unutursunuz özellikle devamlı birbirinizi görmek zorundaysanız? 4 yıllık bir geçmiş ve istemeden birbirinzden ayrılıp hersey daha da imkansız hale geldiyse yani ayrıldıktan sonra ailesi eski sevgilinize bir kız bulup ve kızla evlenmeden birlikte olup bir ay içinde evlendiyse?
Gerçeksen psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum, yanlız başına atlatamayacak gibisin. Sonrasında en mantıklı adımı atarsın zaten.Bu acilan konum ve esim eski sevgilisini unutamiyor adli konum.çünkü burasi psikolojimi iyice bozdu hiç kendimde değilim eşim yüzünden
Ben onun yazdiklarina artık dayanamadım ve ona yazı yazdim çünkü bu tarz bi şeyi yaşayan biriyim evli insanları bole unutamayan kızlar mutsuz evliliklerin çocukların benim gibi insanların sebebidirdiğer kız da böyle bi konu açmış 1.20 de şaka gibi
Ben onun yazdiklarina artık dayanamadım ve ona yazı yazdim çünkü bu tarz bi şeyi yaşayan biriyim evli insanları bole unutamayan kızlar mutsuz evliliklerin çocukların benim gibi insanların sebebidir
Ya sen niye sürekli kızı suçluyosun anlamadim unutamayan kız değil ki senin kocan ! Niye evleniyosun ozaman başkasini seven adamla ? Suçlama yapmayi birak artik bence yeter sıktın !!!Ben onun yazdiklarina artık dayanamadım ve ona yazı yazdim çünkü bu tarz bi şeyi yaşayan biriyim evli insanları bole unutamayan kızlar mutsuz evliliklerin çocukların benim gibi insanların sebebidir
Ya kardesim harbiden sinir geldi ya..senin derdin ne anlamadim bi kocam beni seviyo diyosun bi o kizi seviyo diyosun..bi kiz unutamadi diyosun bi kocam unutamadi diyosun..dalgami geciosun bizle dogru duzgun derdin neyse yazsana bizde yardimci olalim ya hayret bisey millete saydirdin saydirdin burda simdi konum kapatilsin o olsun bu olsun acma madem 1000 tane konu adam gibi anlat derdin neyseKocam la ilgili yazmayın artık yeter tamam unutamadı evliliğimiz bitmek üzere ama yeter ki konum kapansın yoksa bu yazılanlari okudukça kocamin o kizi sevdiğini anlıyorum çok
Kocam la ilgili yazmayın artık yeter tamam unutamadı evliliğimiz bitmek üzere ama yeter ki konum kapansın yoksa bu yazılanlari okudukça kocamin o kizi sevdiğini anlıyorum çok
arkadasa çok koymus olay. haykırmak istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?