eşler sadece karılarını sever

Hala devam etmeyin yipratmaya moderator uyuyamiyorum konuyu kapatin hesabımı kapatin ama bunlari duymak beni kahrediyo
Konunuz yarın sabah incelenecek..
Konu kapatılması işi de yarına kalacak. Çünkü bu bölümün editörü yada Mune burda değil.
Ben yönetim odasına isteğinizi yazdım..

Hayırlı akşamlar

diğer kız da böyle bi konu açmış 1.20 de şaka gibi

Bu acilan konum ve esim eski sevgilisini unutamiyor adli konum.çünkü burasi psikolojimi iyice bozdu hiç kendimde değilim eşim yüzünden
Gerçeksen psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum, yanlız başına atlatamayacak gibisin. Sonrasında en mantıklı adımı atarsın zaten.
Git uyu sen, yazan olmaz artık, millette uyur artık sabah oldu.

diğer kız da böyle bi konu açmış 1.20 de şaka gibi
Ben onun yazdiklarina artık dayanamadım ve ona yazı yazdim çünkü bu tarz bi şeyi yaşayan biriyim evli insanları bole unutamayan kızlar mutsuz evliliklerin çocukların benim gibi insanların sebebidir

Bak yarin hersey ortaya cikcak eyer ikiside sensen aciklama yap en azindan konu uzamasin yok sen degilsen ozmn günahini aldigimiz icin zaten üzülcez yarin.. Üstüne cok gittik dogru ama sende hafif seyler söylemedin herkezi yargilar gibi seyler yazdin

Ben değilim ama beni de anlayın öyle bir kız yüzünden bitmek üzere olan bi evliliğim var sağlıklı düşünemiyorum burda teselli aradım ama yok daha kötü oluyom

Ben onun yazdiklarina artık dayanamadım ve ona yazı yazdim çünkü bu tarz bi şeyi yaşayan biriyim evli insanları bole unutamayan kızlar mutsuz evliliklerin çocukların benim gibi insanların sebebidir

senin derdin eşini unutamayan kız mı, kızı unutamayan kocan mı ? kızlara sallama halaaaaa ya. gerçekten psikolojik destek almalısın . ya da eşinle açık açık konuş içini rahatlatsın eğer yoksa böyle bir şey. ayrıca saat 5 olmuş neden eşinin yanında değilsin

Hatunlar herkes iyi gecelr... Rabbim konu sahibni sesini duysum diyorum..
Hoscakalın dostcakalın....

Banada dua edin...

Ya sen niye sürekli kızı suçluyosun anlamadim unutamayan kız değil ki senin kocan ! Niye evleniyosun ozaman başkasini seven adamla ? Suçlama yapmayi birak artik bence yeter sıktın !!!

Kocam la ilgili yazmayın artık yeter tamam unutamadı evliliğimiz bitmek üzere ama yeter ki konum kapansın yoksa bu yazılanlari okudukça kocamin o kizi sevdiğini anlıyorum çok

Kocam la ilgili yazmayın artık yeter tamam unutamadı evliliğimiz bitmek üzere ama yeter ki konum kapansın yoksa bu yazılanlari okudukça kocamin o kizi sevdiğini anlıyorum çok
Ya kardesim harbiden sinir geldi ya..senin derdin ne anlamadim bi kocam beni seviyo diyosun bi o kizi seviyo diyosun..bi kiz unutamadi diyosun bi kocam unutamadi diyosun..dalgami geciosun bizle dogru duzgun derdin neyse yazsana bizde yardimci olalim ya hayret bisey millete saydirdin saydirdin burda simdi konum kapatilsin o olsun bu olsun acma madem 1000 tane konu adam gibi anlat derdin neyse

Ne yazık ki konun kapansa da yazılan her satır burada kalacak.
Belki biz unutacağız seni belki yeni bir üyelik alıp geri de gelirsin ama sen bileceksin gerçeği. ..
Arada girip okuyacaksin gizli gizli. ..
Gerçekleri degistiremezsin. ...
Ya açmayın böyle konu ya da kapı gibi durun konunuzun ardında!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…