eşler sadece karılarını sever

Erkeklerin duyguları yok yani? Sürekli fatura, bebek ihtiyaçları ıvır zıvır düşünüyorlar. Sevmeyince boşanıyorlar... Hmmm. Kurulu düzeni bozmamak için boşanmayıp onla bunla fink atanlar erkek değil galiba...

çokbilindik'in balerin olması da ayrı garipti zaten
sebep olsa olsa, üstüne çok gidildiğinden 2. üyelikle ordan saldıracak ,bilindik özür dileyip kendini aklayacak bakın ben ne kadar hassasım diye, deli divane akabinde kocam eski sevgilisini hiç unutamadı falan diyecek vs. vs. istese atom mühendisi bile olabilirmiş ne diyeyim. *fake olma hali için yazıyorum tabi*

delidivane ilk geldiğinde dikkarimi çekmişti,hatta başka kokular alıyorum diye yazdım.

Evet söyledin dikkatimi çekti, karşılıklı hiç yazışmadı iki üye çok bilindiğin üslubuyla delidivaneninki çok farklı geldi bana bu kadar rol olur mu ya?
amaç dalga geçmekse her rol yapılır.hatta bir ara aynı böyle olay olmuştu.burdaki gibi kendi kendine saydırmıştı.aynı kişi mi acaba

Ne fake ne ikinci profil değilim bunu anlar moderator ama konuyu kapatmak istiyorum çok fazla üzüldügum şey duydum

Cokbilindik 1:30 gibi eskı sevgili ynutmak iste konu acmıs ilk yorumu su

merhaba arkadaslar diger actıgım konuda sacma tepkiler aldıgım için buraya yazıcam ve sizden destek istiyorum. sizin için artık imkansız olan eski sevgilinizi geçmişinizi nasıl unutursunuz özellikle devamlı birbirinizi görmek zorundaysanız? 4 yıllık bir geçmiş ve istemeden birbirinzden ayrılıp hersey daha da imkansız hale geldiyse yani ayrıldıktan sonra ailesi eski sevgilinize bir kız bulup ve kızla evlenmeden birlikte olup bir ay içinde evlendiyse?

Bu iş de bi iş vard... Aynı seyler bir gecese iki kişiin basına nasıl gelir.. Bence eskı sevgilide şimdidki eşde burda kozlarını paylasıyo
Allahım ne acayıp olur... Yada biribirleriyle anlastılar bakalım kimi haklı bulacaklar.. Haklı olan adamı kapar...

Ne fake ne ikinci profil değilim bunu anlar moderator ama konuyu kapatmak istiyorum çok fazla üzüldügum şey duydum
De get senini yüzünden burda atılcaz... Diger yorumlara baktım.. Uslup yok edep yol erkan yok.. Evlenmk in adamı koymuna girip millete namuslu olun diye yprum yapıyon ... Ne halin varsa onu görüyon zaten

ohaa yaaa keklemiş bizi resmennn.

Hala devam etmeyin yipratmaya moderator uyuyamiyorum konuyu kapatin hesabımı kapatin ama bunlari duymak beni kahrediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…