- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Evet söyledin dikkatimi çekti, karşılıklı hiç yazışmadı iki üye çok bilindiğin üslubuyla delidivaneninki çok farklı geldi bana bu kadar rol olur mu ya?delidivane ilk geldiğinde dikkarimi çekmişti,hatta başka kokular alıyorum diye yazdım.
Erkeklerin duyguları yok yani? Sürekli fatura, bebek ihtiyaçları ıvır zıvır düşünüyorlar. Sevmeyince boşanıyorlar... Hmmm. Kurulu düzeni bozmamak için boşanmayıp onla bunla fink atanlar erkek değil galiba...Eşinin hiçbirşeyini yakalamamışsın elinde somut hiçbir delil yok sadece düşünsel olarak seni aldatabileceği ihtimali seni rahatsız ediyor .Aslında kıza değil eşine kızıyorsun . Eski sevgilisini düşünüyor mu acaba diye kendini yiyorsun . Ben sana söyleyeyim hayır düşünmüyor . Yarınki faturaları düşünüyor çocuğunuz için gerekli olan şeyleri düşünüyor işte ki stresleri düşünüyor futbol maçlarını düşünüyor ama eski sevgilisini düşünmüyor . Hiçbir erkek hele ki evliyken ve birçok sorumluluğu varken oturup acaba ben eski sevgilimi hala seviyor muyum diye düşünmez bence . Kaldı ki onu sevseydi onunla evlenirdi seninle silah zoruyla evlenmedi sonuçta . Tamam başta sevmedi seni diyelim ama zamanla mutlaka sevmiştir bir aile oldunuz ona bir evlat verdin erkekler duygularla değil bunlarla ilgilenir gerçekçi olalım . Ve seni sevmiyorsa istemiyorsa da boşardı . Yok ailesi falan hikaye kimse kimseyi zorla evlendiremez evliliğini de devam ettiremez . Erkekler böyle duygusal şeylere kafa yormaz . Binde bir çıkar senin dediğin . Erkeklerin duygu dünyaları karışık değil nettir . Boşu boşuna kendine eziyet ediyor dertsiz başına dert arıyorsun
delidivane ilk geldiğinde dikkarimi çekmişti,hatta başka kokular alıyorum diye yazdım.
amaç dalga geçmekse her rol yapılır.hatta bir ara aynı böyle olay olmuştu.burdaki gibi kendi kendine saydırmıştı.aynı kişi mi acabaEvet söyledin dikkatimi çekti, karşılıklı hiç yazışmadı iki üye çok bilindiğin üslubuyla delidivaneninki çok farklı geldi bana bu kadar rol olur mu ya?
Bendede görünmüyor..Ya bende konunun altında kimler okuyor görünmüyor, sizde görünüyor mu ?
evet müne gelince anlaşılır.geldin bilindik çıktı.sen çıktın bilindik girdi.ne kadar tesadüf değil mi.Ne fake ne ikinci profil değilim bunu anlar moderator ama konuyu kapatmak istiyorum çok fazla üzüldügum şey duydum
Konu kapatma talebiniz alınmıştır.Ne fake ne ikinci profil değilim bunu anlar moderator ama konuyu kapatmak istiyorum çok fazla üzüldügum şey duydum
Çok yiprandim lütfen kapatinKonu kapatma talebiniz alınmıştır.
De get senini yüzünden burda atılcaz... Diger yorumlara baktım.. Uslup yok edep yol erkan yok.. Evlenmk in adamı koymuna girip millete namuslu olun diye yprum yapıyon ... Ne halin varsa onu görüyon zatenNe fake ne ikinci profil değilim bunu anlar moderator ama konuyu kapatmak istiyorum çok fazla üzüldügum şey duydum
Cokbilindik 1:30 gibi eskı sevgili ynutmak iste konu acmıs ilk yorumu su
merhaba arkadaslar diger actıgım konuda sacma tepkiler aldıgım için buraya yazıcam ve sizden destek istiyorum. sizin için artık imkansız olan eski sevgilinizi geçmişinizi nasıl unutursunuz özellikle devamlı birbirinizi görmek zorundaysanız? 4 yıllık bir geçmiş ve istemeden birbirinzden ayrılıp hersey daha da imkansız hale geldiyse yani ayrıldıktan sonra ailesi eski sevgilinize bir kız bulup ve kızla evlenmeden birlikte olup bir ay içinde evlendiyse?
Anlamadim o girince ben cikmisim ondan ben o muyumohaa yaaa keklemiş bizi resmennn.
Ne yazacaklar diye uyuyamadım konularım kapanmazsa uyuyayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?