- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Ama bu şekildede yaşanmaz ki.. Acabalar kafayı yedirtir insana. Ben empati kurarak cevaplıyorum, tabi o her sonuca hazırsa uygulasın.Tamam ayrılalım derse, ya da en azından tereddüt ederse konu sahibinin durumu daha da kötü olur. Sonucuna katlanamayacağı bir teklif yapmasın bence.
Egem eğer öyleyse yarın gereken yapılır..arkadaşlar konu sahibi 2. üyelik,hem de çok bilindik
Kibleyen oldu mu? Mune abla nöbetçi değil heralde şimdiye gelir açıklama yapardı.arkadaşlar konu sahibi 2. üyelik,hem de çok bilindik
evet canım öyle.biri giriyor,diğeri çıkıyor.yani evli sevgilime aşığım konusu da fake.Egem eğer öyleyse yarın gereken yapılır..
Mune burda değil..Kibleyen oldu mu? Mune abla nöbetçi değil heralde şimdiye gelir açıklama yapardı.
Bence değil. Böyle bir ihtimal bile bu kadar dengesizleştiriyorsa bunu açık açık konuşup cevabı duymak konu sahibini mahveder diye düşünüyorum. Ben dediğinizi yapardım, ama konu sahibinin en azından şu anda cevabı kaldırabileceğini sanmıyorum.Ama bu şekildede yaşanmaz ki.. Acabalar kafayı yedirtir insana. Ben empati kurarak cevaplıyorum, tabi o her sonuca hazırsa uygulasın.
Valla ben bu konuda da diğerinde de sağa sola uçurduğu hakaretleri kibledim.Kibleyen oldu mu? Mune abla nöbetçi değil heralde şimdiye gelir açıklama yapardı.
Bu tiplerin isi gucu yok. Bu zekalarini yararli islere harcasalar kansere cozum bile bulurlar. Anam bir konu aciyolar yuksek reyting.arkadaşlar konu sahibi 2. üyelik,hem de çok bilindik
Dur bakalımevet canım öyle.biri giriyor,diğeri çıkıyor.yani evli sevgilime aşığım konusu da fake.
Ben sonradan gördüm başka konularda tartışmaya girmiş. Özürüne rağmen niye normale dönmediğiniz böylece anlaşılmış oldu :)Valla ben bu konuda da diğerinde de sağa sola uçurduğu hakaretleri kibledim.
delidivane ilk geldiğinde dikkarimi çekmişti,hatta başka kokular alıyorum diye yazdım.Nasıl yani eski sevgilime aşığım konusu aynı kişi mi, bende kibledim namusuma laf atınca .. Ne yani konu sahibi kendi kendine mi hakaret etti bence bu kadar hırs ve saldırganlık rol olamaz..
Bı gece belli olmaz mı... Meraktayım...Fake değil ise konusu içler acısı..
Feryatlarını duyar gibiyim..
Çok zor olsa gerek..
Fake mi değil mi yarın çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?