eşler sadece karılarını sever

arkadaşlar konu sahibi 2. üyelik,hem de çok bilindik

Tamam ayrılalım derse, ya da en azından tereddüt ederse konu sahibinin durumu daha da kötü olur. Sonucuna katlanamayacağı bir teklif yapmasın bence.
Ama bu şekildede yaşanmaz ki.. Acabalar kafayı yedirtir insana. Ben empati kurarak cevaplıyorum, tabi o her sonuca hazırsa uygulasın.

Sen once durust ol!!
demin neler yazdın neler dedin diğer konu sahibine gunahını aldın belkide onun..Kendinden pek emindin sen ne oldu?? Kocam benim,benim yatağımda,benle sevişiyor kalbende bedenen de benim diye inlettin forumu?? Şimdi ne oldu bizim dediğimize geldin mi? Neden durustce anlatmadınız ki? Hem kocanız eski sevdiğini unutamamış hemde bunu bild.halde gelip diğer konuda şekil yaptın hiç yakışmadı.. Kocam beni çok seviyor ohh benim o diyen sizdiniz ne oldu da birden konunun aslı farklı çıktı ortaya...siz kendinizden o kadar emin yazarken bile ben aslında sizin gerçekten sorunlar yaşadığınızı ve mutsuz old.anlamıştım. Tahminim çıktı...yanılmadım.

Ama bu şekildede yaşanmaz ki.. Acabalar kafayı yedirtir insana. Ben empati kurarak cevaplıyorum, tabi o her sonuca hazırsa uygulasın.
Bence değil. Böyle bir ihtimal bile bu kadar dengesizleştiriyorsa bunu açık açık konuşup cevabı duymak konu sahibini mahveder diye düşünüyorum. Ben dediğinizi yapardım, ama konu sahibinin en azından şu anda cevabı kaldırabileceğini sanmıyorum.
Bir de adam gerçekten ayrılalım dedi, konu sahibi boşanacak mı? Hiç sanmıyorum, adamla evlenmek için yaptıklarına bakarsak.

Ben aradaki olayı kaçırdım konu sahibinin eşi çok seviyordu. Eski sevgilisini unutmuştu. Ne oldu arada anlamadm

Nasıl yani eski sevgilime aşığım konusu aynı kişi mi, bende kibledim namusuma laf atınca .. Ne yani konu sahibi kendi kendine mi hakaret etti bence bu kadar hırs ve saldırganlık rol olamaz..

bakın eski sevgili konusuna çokbilindik yazdı,hemen çıkış yapıp delidivane oldu gene

Fake değil ise konusu içler acısı..
Feryatlarını duyar gibiyim..
Çok zor olsa gerek..

Fake mi değil mi yarın çıkar ortaya

Annnam akan gbi hissettim kendimi.. Noluyo .. 2. Üyelik falan.. Fake konular acıp niye milleti yoruyonuuzz ulann...
Bizde sucx brak arkadas...

Nasıl yani eski sevgilime aşığım konusu aynı kişi mi, bende kibledim namusuma laf atınca .. Ne yani konu sahibi kendi kendine mi hakaret etti bence bu kadar hırs ve saldırganlık rol olamaz..
delidivane ilk geldiğinde dikkarimi çekmişti,hatta başka kokular alıyorum diye yazdım.

Fake değil ise konusu içler acısı..
Feryatlarını duyar gibiyim..
Çok zor olsa gerek..

Fake mi değil mi yarın çıkar ortaya
Bı gece belli olmaz mı... Meraktayım...

Yahu ... Niye ikili oynar ki... Kim ne dicek diye bu kadar ıgrasılmaz.. Ya eskı sevgili yada hamile eş yada cocugu olan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…