- 23 Ağustos 2012
- 51.458
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.580
- 898
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
öyle olmaktan gurur duyarım onursuzca evlı olan eskı sevgılımı sevmek yerıne en azından eskı sevgılının KARISI olmak daha güzel gelior yada cocuklarının annesı olan kadın olmak
içerde uyuyor tatlım sarılmak ıcın benı beklıorArkadaşım çok özür dileyerek soruyorum. Su an siz bu mesajlari yazarken, koynunuzdan cikarmadiginiz esiniz napiyor acaba?
ne kıskancaz be geçmiş geçmiştir geçtiği gün bitmiştir , kimseyi kıskanmadım hatta bi çoğuna acıdımsızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın
içerde uyuyor tatlım sarılmak ıcın benı beklıor
sızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın
sızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın
gerek yok cunku esım benı sevıyor bu hep bole olur eskıler eskıde kalır asıl esımın eskı sevgılısının cok zorruna gıdıodur bu durum hayallerının askıyla evlıyım dıye
eee ne bekletiyon adamı seven adam bekletilir mi haydi marş marşiçerde uyuyor tatlım sarılmak ıcın benı beklıor
unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIM
Ruyasinda eski sevgilisini goruyor olmasin??
Kadinin kalbine inecek simdiiiRuyasinda eski sevgilisini goruyor olmasin??
Dur şunu çıldırtıp üstümüze salma:))Ruyasinda eski sevgilisini goruyor olmasin??
Eski sevgilinizle mi evlisiniz? Hanımefendi üzgünüm ama kocanız eski sevgilisini unutamamış.Eski sevgilimle evliyim ne alaka simdi bu oldu mu? Sacmalamanin dibine vurdun siyiriyorsun. Gir kocanin koynuna hadi saate hayli gec oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?