eşler sadece karılarını sever

öyle olmaktan gurur duyarım onursuzca evlı olan eskı sevgılımı sevmek yerıne en azından eskı sevgılının KARISI olmak daha güzel gelior yada cocuklarının annesı olan kadın olmak

Cocuklarin annesi olmaktan baska bir sifatiniz, yeriniz olmamis anladigim kadariyla. ?! Icinde cocuk kelimesi gecmeden kim/neci oldugunuzu anlatan bir cumle kurabilecek misiniz acaba ? Adamin gitmesin diye ayagina gecirdiginiz prangalar olmasaydi, acaba sizinle olur muydu ? Siz de cevabin hayir oldugunu pekala bildiginiz icin elinizden geleni ardiniza koymamissiniz, eee simdi mutlu olun o zaman , madem amaciniza ulastiniz nede ote beriye saldiriyorsunuz ? Etrafa saldirirken cok zavalli gorunuyorsunuz, zavalliliktan kona acilmisken soyleyeyim dedim.

sızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın

çok gerildik, biraz da gulelım:

Temel bir gün e-5 karayoluna ters yönden girmiş. Bunu fark eden trafik polisleri yol üzerinde seyreden araçları uyarmak için telsizden "e-5 te bir araç ters yönde seyretmektedir." diye anons yapmışlar. Bunu duyan Temel "Ula ne bi tanesi, hepsi,hepsi" demiş.

Konu Sahibi sen eşinin ilk başlarda sevgilisini unutamasindan ötürü bi onur kırılması yasamissin normaldir ama gecenin ikisinde hunharca ona buna saldirman tepki çekiyor yoksa burda öyle eski sevgiliyi isteyerek başka kariya kaptiracak göz yok diğer konudaki hanim zaten sevgilisini isteseydi bırakmazdi zaten ilk postalayan o olmuş bundan sonra alan düşünsün bizi ilgilendirmez

sızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın

Eski sevgilimle evliyim ne alaka simdi bu oldu mu? Sacmalamanin dibine vurdun siyiriyorsun. Gir kocanin koynuna hadi saate hayli gec oldu.

Benimki de evlendi valla. Hem de acaip kiskaniyom karisini. O da benim kocami kiskaniyo. Boyle kiskana kiskana gidiyoZ:)

Konu sahibi ne ictin yaw sen? bana da versene o kafadan biraz

Yaww bu kadınların kocalarını Brad Pitt sanmaları da ilginç bir mevzu . Kocanızın eski kız arkadaşı intihar mı etti sevgisinden o da başka sevgili bulmuş belki evlenmiştir niye takıksınız ki bu kadar . Sizin kocanız sadece sizin için bulunmaz hint kumaşı rahat olun herkes kendi yolunda yürüyordur zaten . Diğer konuya da yorum yapmıştım bahsetmiştim benim eski nişanlım evlendi diye valla hiçte umrumda olmadı ne o ne karısı banane arkadaş benim de sonra sevgililerim oldu tekrar nişanlandım trafik kazasında kaybettim o nişanlımı da sonra bir daha aşık oldum adamın üstüne iki kere aşık oldum yani biz de eski sevgilimiz evlendi diye kendimizi asmadık unuttuk gitti yeni yeni aşklar yaşadık yaşayacağız dünya bir erkekten ibaret değil yani . Oturup ta hergün vay eski sevgilimiz vay onun karısı diye ağlaşmıyoruz . Burda konu olunca aklıma geldi adını bile unuttum nerdeyse o kadar . Önemsemeyin şu kocalarınızı bu kadar yaw dünya adam dolu arkadaşım rahat ol sen

Bazı erkekler eski sevgilileri uğruna karılarını terk edip eskisiyle evleniyor buna ne diyeceksiniz?

Benim kocam benim için intihar etmeye kalktı senin ki yaptı mı ?
Sonra bi gün yolda ayrılalım dediğim de yola attı kendini , bir gün de arabanın önüne , sonra 35 milyon gül gönderdi , pariste efel gulesin de evlenme teklifi aldım . Daha anlatırdım ama kıskandırmak istemiyorum seni.
Benim kocam beni daha çok seviyooo naber

Son düzenleme:
merak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresan burdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın

Eski sevgilimle evliyim ne alaka simdi bu oldu mu? Sacmalamanin dibine vurdun siyiriyorsun. Gir kocanin koynuna hadi saate hayli gec oldu.
Eski sevgilinizle mi evlisiniz? Hanımefendi üzgünüm ama kocanız eski sevgilisini unutamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…