- 9 Ocak 2013
- 76
- 59
- 53
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Ama onun koynunda uyuyor. Sonra karısının koynunda uyuyor demiş miydim? Bak koynunda uyuyor diyorum. Önemli olan koyunda uyuması. Koyunda uyuyorsa sorun yok. Koyun önemli, koyunlarımızı koruyalım.
koyun koyuna da var.onu söylemiş miydim? koyunları boş bırakmasın yaradan rabbim.
öyle olmaktan gurur duyarım onursuzca evlı olan eskı sevgılımı sevmek yerıne en azından eskı sevgılının KARISI olmak daha güzel gelior yada cocuklarının annesı olan kadın olmakBence sen diğer konudaki hamile kadinsin.
en sınırlendıgım burda kızların evlı adamlara takıntısı kız eskı sevgılım benı unutamadı dıye dusunuyor konuya gel yahu adam bu saatte karısıyla kım bılır ne alemde kendilerini kandıran kızlara acıyorum neymiste bırlıkte olmuslar oyle evlenmek zorunda kalmıs hatıceye degıl netıceye bak sımdı adam karısıyla mutlu emınım cunku bunu bende yasadım ve aynen oyle oluyor eskı eskıde kalıyo zavallı gen c kızlarda evlı eskı sevgılılerını unutamama derdınde ah bir anlasalar artık gercegı de bu konular konusulmasa
gerek yok cunku esım benı sevıyor bu hep bole olur eskıler eskıde kalır asıl esımın eskı sevgılısının cok zorruna gıdıodur bu durum hayallerının askıyla evlıyım dıyeHanfendinin kocasi yüzüne piskolojisi bozulmus sanirim.. Kocanizla konusun derim bayaga zorunuza gitmis olmali eski sevgilisi,ki öyle olmasaydi aklinizdan bile gecmezdi eski sevgili olaylari.. Unutamayanlar var birde sevmeyip unutanlar.. Demekki kocaniz eski sevgilisini degil SIZI SEVMIS
unutuguna göre!
Yarası olan gocunur. Sizin eş eski sevgiliyi unutamamış galiba sandığınız gibi. O yüzden burada gelmiş savunma yapıyorsunuz.öyle olsa bile sonucta tilki kürkcü dükkanına döner o aldatmalar falan gecici hevestir. Allah kimseye esinin takıntılı eski sevgilisi sorunun yasatmasın adam unutuyor evlenince insanlar burda eski sevgilim unutamadı bende unutamadım peşindeler KOMİK
Burda takintili görünen sensin. Kocasini evine baglamaya calisan kiskanc takintili bi kadin hemde. Madem kocan seni secti, o halde ne bu siddet ne bu celal.öyle olsa bile sonucta tilki kürkcü dükkanına döner o aldatmalar falan gecici hevestir. Allah kimseye esinin takıntılı eski sevgilisi sorunun yasatmasın adam unutuyor evlenince insanlar burda eski sevgilim unutamadı bende unutamadım peşindeler KOMİK
iyi de seninle yatakta birşeyler yapması kafasının içinde başkası olmadığı anlamına mı geliyor nasıl eminsin?kocan dile gelse de görsek keşke : )en sınırlendıgım burda kızların evlı adamlara takıntısı kız eskı sevgılım benı unutamadı dıye dusunuyor konuya gel yahu adam bu saatte karısıyla kım bılır ne alemde kendilerini kandıran kızlara acıyorum neymiste bırlıkte olmuslar oyle evlenmek zorunda kalmıs hatıceye degıl netıceye bak sımdı adam karısıyla mutlu emınım cunku bunu bende yasadım ve aynen oyle oluyor eskı eskıde kalıyo zavallı gen c kızlarda evlı eskı sevgılılerını unutamama derdınde ah bir anlasalar artık gercegı de bu konular konusulmasa
yahu adam bu saatte karısıyla kım bılır ne alemde
konu dün açıldı yalnız duygu
heee hepimiz bu gee senin için toplandıksızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?