eşler sadece karılarını sever

ya konu sahibi böyle bir durum mu yaşadın ne bu şiddet bu celal
yada o konuyu açan kız mı eski sevgilisi eşinizin ? bişey anlamadım valla
benim eski sevgilim evlendi üç yıl peşimi bırakmadı o ne oluyor ?

en sınırlendıgım burda kızların evlı adamlara takıntısı kız eskı sevgılım benı unutamadı dıye dusunuyor konuya gel yahu adam bu saatte karısıyla kım bılır ne alemde kendilerini kandıran kızlara acıyorum neymiste bırlıkte olmuslar oyle evlenmek zorunda kalmıs hatıceye degıl netıceye bak sımdı adam karısıyla mutlu emınım cunku bunu bende yasadım ve aynen oyle oluyor eskı eskıde kalıyo zavallı gen c kızlarda evlı eskı sevgılılerını unutamama derdınde ah bir anlasalar artık gercegı de bu konular konusulmasa

O konuyu bir kac gun once okumustum. Kizin eski sevgilisinin donermi donmezmi diye meraki yoktu ki? Siz neden boyle bir panige kapilip konu actiniz anlamadim? Eski sevgilinin eşi mi diye jnsanlari dusunmekten alikoymadiniz.

Burada yorum yapan bayanlarin cogu evli ve coguda o konuyu okumustur. Hepimiz birer konu acalim ozaman.

Ha su da var bir erkege cocuk vermek karisi olmak adamin sana kopek gibi asik olmasina yetmiyor ne yazikki. Bknz : Turkiye de yıllık bosanma ortalamalarina...

Sizde cok aşk evliligi yapmamissiniz anlasilan. Esiniz sizinle zorunlu evlenmis ve su an size sadiksa size ve cocugunuza olan saygi ve sevgisindendir karakterinden vicdanindandir. Allah bozmasin ama buraya konu acip kimsenin duygularini asagilama, ZAVALLI kelimesi kullanmaya hakkiniz yok. Zira bir adamla beraber olup evlenmek icin hamile kalmak gibi sinsice planlar yapanlar benim icin o kizdan daha ZAVALLILAR...!

Optum by.)

Hanfendinin kocasi yüzüne piskolojisi bozulmus sanirim.. Kocanizla konusun derim bayaga zorunuza gitmis olmali eski sevgilisi,ki öyle olmasaydi aklinizdan bile gecmezdi eski sevgili olaylari.. Unutamayanlar var birde sevmeyip unutanlar.. Demekki kocaniz eski sevgilisini degil SIZI SEVMIS
unutuguna göre!

Arkadaşım çok özür dileyerek soruyorum. Su an siz bu mesajlari yazarken, koynunuzdan cikarmadiginiz esiniz napiyor acaba?

gerek yok cunku esım benı sevıyor bu hep bole olur eskıler eskıde kalır asıl esımın eskı sevgılısının cok zorruna gıdıodur bu durum hayallerının askıyla evlıyım dıye

Yarası olan gocunur. Sizin eş eski sevgiliyi unutamamış galiba sandığınız gibi. O yüzden burada gelmiş savunma yapıyorsunuz.

sızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın

Burda takintili görünen sensin. Kocasini evine baglamaya calisan kiskanc takintili bi kadin hemde. Madem kocan seni secti, o halde ne bu siddet ne bu celal.

Sunu söylemeden de gecemicem. "öyle olsa bile sonucta tilki kürkcü dükkanına döner o aldatmalar falan gecici hevestir" diye düsünen bi insanin kocam eski sevgilsini unuttu hahhaay modunda olmasi da cok komik. Kocanin aldatmasi senin icin gecici hevesse demek ki seni okadarda cok sevmiyo. Seni gercekten sevmis olsaydi baskalarini heves olarak görmezdi zaten. Kadinlik gururu senin icin ne demek cok merak ediyorum. Kocam beni aldatsinda yeterki geri dönsün diyen biri zaten bastan kaybetmistir.
Ha kocan seni aldatmis geri dönmüs ha eski sevgisilini unutamamis. Vallahi yazik ya..

iyi de seninle yatakta birşeyler yapması kafasının içinde başkası olmadığı anlamına mı geliyor nasıl eminsin?kocan dile gelse de görsek keşke : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…