• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

Kendini riske atmaya gerek yok azmedin ameliyat son çare olabilir
Eşim ile cinsel hayatım kalmadı diyebilirim.. Tüm sorunların kaynağının burdan geldiğini düşünüyorum. Bunun için çaba göstermeye çalışıyorum ama eşimin ilgisizliği beni korkutuyor, ne yapacağımı bilemiyorum

Ben de hamilelikte bambaşka bi insan dönüştüm karnım bacaklarım çatlak patlak oldu eşim ağzıma attığım her lokmama ye tosun ye bakalım nasıl vereceksin bu kiloları diye dalga geçerdi çok korkuyordu öyle kalmamdan. Doğum sonrası ilk gün komşularım geldi içinde bi tane daha unutmuşlar diye dalga geçti çocuk bakmama guvenmedi kendine biraz bak dedi çöktün dedi vs vs. Eve kapandım kendime hiç güvenemdim. Her kanadımı açtığımda yapamazsın nidaları dolaştı etrafımda. Bunlardan ötürü psikolojim bozuldu. Kimseyle görüşmedim. İçime ata ata hasta oldum afedersiniz kusa kusa 32 kg verdim. Çok açtım ama hiçbir şey yiyemiyordum eşim çok korkmuştu üzülüyordu ama şimdi yine aynı. Karsındaki insan ölse bitse ne fayda
Böyle düşünmekte haksız değilsin ama bence sizin sorununuz eşinizin başka kadınları görüp beğenmesi meselesi değil. Hamile, yeni doğum yapmış bir kadınla acımasızca kiloları ile dalga geçmesi, bu yaptığı psikolojik şiddet, siz emin olun ağzınızda kuş tutsanız takdir edilmezsiniz. O yüzden siz de onu onun zayıf yerinden vurun size bir laf söylediğinde. Kendinizle ilgilenin, umurunuzda olmasın. Bu arada bebeği nasıl emzirdiniz bir şey yemezken sütünüz oldu mu?

Ben de hamilelikte bambaşka bi insan dönüştüm karnım bacaklarım çatlak patlak oldu eşim ağzıma attığım her lokmama ye tosun ye bakalım nasıl vereceksin bu kiloları diye dalga geçerdi çok korkuyordu öyle kalmamdan. Doğum sonrası ilk gün komşularım geldi içinde bi tane daha unutmuşlar diye dalga geçti çocuk bakmama guvenmedi kendine biraz bak dedi çöktün dedi vs vs. Eve kapandım kendime hiç güvenemdim. Her kanadımı açtığımda yapamazsın nidaları dolaştı etrafımda. Bunlardan ötürü psikolojim bozuldu. Kimseyle görüşmedim. İçime ata ata hasta oldum afedersiniz kusa kusa 32 kg verdim. Çok açtım ama hiçbir şey yiyemiyordum eşim çok korkmuştu üzülüyordu ama şimdi yine aynı. Karsındaki insan ölse bitse ne fayda
Allah aşkına kocanız tam bir öküz, iğrençlik yani yaptıkları. Ve siz bu öküzü kaybetmekten mi korkuyorsunuz?
Ben de doğumda 25 kilo aldım, annemler az ye bak zor vereceksin dese eşim uyarırdı üzmeyin verir kilo bu alınır verilir diye. Ki o kiloyu da oğlum 4 yaşına gelince anca verdim. Normal olanı da budur. İyi günde kötü günde girdik bir yola. Bu adamı hangi kadın ne yapsın? Sizin kocanız tek erkek kalsa ülke değiştirir aklı başında pek çok kadın.

Eşim ile cinsel hayatım kalmadı diyebilirim.. Tüm sorunların kaynağının burdan geldiğini düşünüyorum. Bunun için çaba göstermeye çalışıyorum ama eşimin ilgisizliği beni korkutuyor, ne yapacağımı bilemiyorum
Ben kilo verdim yine aynı doğumun onlarda psikolojik bi etki yaptığını düşünüyorum

Back
X