Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

hope79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
588
26
68
İzmir
Merhaba arkadaşlar.Günlerdir forumdaki sorunlu evlilikleri okumaktan içim şişti.Birazda birbirimizi gülümsetelim istedim.Bazen evde eşlerimizle çok komik anlar yaşayabiliyoruz paylaşmaya ne dersiniz?İlki benden olsun:
Bugün eşim işten geldiğinde, aylarca canım merhaba ,hoşbulduk diyen kişi;evliliğimizin 7.ayı dolması münsabetiyle "yemek" diye haykırarak kapıdan girdi.Ben 1.şoktayım Mutfağa daldı tencereyi açtı,yaprak sarmasını görünce birden kedi yavrusu gibi sırıtmaya başladı, boynuma sarıldı,elini cebine atıp bana 20l verdi.Bu ne dedim sarma parası dedi.2.şok Eh be kocacım ben yarın bütün gün dolma yapıp cebindeki tüm parayı almaz mıyım

Son düzenleme:

Ay canım çok hoşmuş.Rabbim bozmasın.

bugun bende cok komık bırsey yasadım ama burda anlatılmas özel ehueheueheue
hala guluyorum oyyy kocacımmmm yerım senı ben yerım
bızım her gunumuz komedı bu aralar olayları sıcagı sıcagına aktarırım denk gelırse

Ama anlatmazsan nasıl güleceğiz Kimseye söylemeyiz söz.

Son düzenleme:
sabah uyandım yanımda
karnım aç dıyıp duruo (krmaçseklınde)
bı yandan uyuo ok komıktı eheheheh

hemen aklıma gelen bırseyı paylasayım..
benım bu sıpa kocacım bır ara ısten cıktı..ıs arama srecındeydı o aradada nerden cıktıysa ıs kurma cabasına dustu esnaf olcakmıs guya..
neysee bırgun yatıyoruz yatakta sohbetlerdeyız:))
kocacım:yaa karıcım sen bu ıs hakkında ne dusunuyorsun ıyı olmazmı
ben :hımm ne hımm kem kümmm
kocacım:ya ıste dukkan bıle hazır hem kırasıda cok uygun soyle yaparız boyle yaparız(benı ıkna etme cabaları)
ben:yhaa askım ben sıcak bakmıyorum
kocacım:hala benı ıkna cabalarındayken agzından dokulen cumleler ıste koptugum an ....amaaaa karıcım gercekten ıyı olur ıste sunu 5 lıraya alırız su fıyata satarız bunu 10 lıraya alırız su fıyata satarız hem bır bakmıssın kar bıle elde edıyoruzzz eheueheheueeheu ahh garıbım senın amacın zaten kar elde etmek degılmı:)))) bırde belkı dıyor yahuuu benı ıkna etcem derken karıstı aklı garıbımın eheueheu koptummmm kocacım ellerıyle agzıma yapıstı yavasss saat 4 tabı bu arada oda kahkahalar ıcınde eheueheu benım elımde onun agzında
yawrum benım yhaa şaşkın koçiş:)))

Bir tane daha geldi aklıma.Benim kociş keltoş.Başın üst tarafı havalanı görünümü almaktaEczanelerde ne kadar saç ilacı varsa denemiştir .Bana göre faydası yok ama...
Geçen sabah işe gidecek beni uyandırdı.Uyku sersemi gözümü açamıyorum. O beni sarsıyor" canım bak saçımda 3 tel çıkmış,3 tel çıkmış diyorum baksana...Tek tek saymış mı nedir?
Haline gülüp güne mutlu olarak başlamamı mı istedi yoksa sabah agresifliğiyle sen o çıkan 3 teli yol mu demek istedi bilemedim.:44::44::44:

bırak dagınık kalsın deseydin eheueheueheueheu:)))

Korkutmuşsun galiba eşini ne söyleyeceğini şaşırmış.

Ben de artık evliler kervanına katıldım hey gidi ben hey :131:ev halleri gerçekten çok komik oluyorçok zevkli bazen de üzücü tabi neden derseniz aklıma glenlerden birtanesi buyrun efem...

Bir pazar akşamı ben ertesi gün için hazırlığa başlamışım...
Temizlik içn yani
Nasıl hazırlık derseniz çamaşırları makınaya attım astım vs sonra banyo paspasını bezlerini filan yıkamam gerekti onları yıkadım astım...banyodaki radyatöre de paspasları filan astım ki kurusun ve bu süreç içersin de tabiki banyoyu kullandık yani yerler boş etraf çamaşır vs...

ertesi gün temizlik düşüncesiyle yaptım bunları önce ütüler sonra işimiz görürüm diye ama sabah bi uyandım nasıl hastayım nasıl grip nasıl halsiz o gün ve ertesi 3 gün yattıım...tabii temzilik filan hak getire:)

Kocacım geldi akşam banyoya geçti ve dediki

''Asssskkkkımmmmmmm yine ortalığın anasını ağlatmışın!!!''

ben ???????????? şaştım kaldım ''neden peki ?''dedim

''baksana nasıl temizlik yapmışsın''dedi

Ben daha bi şok:)

''nerden anladın peki ''dedim

''Paspaslar yoookk'' dedi)

ee dedim aşkolsun:)bir ben temizlik yapmadım ortalık temiz değil
2 Ben o paspasları te dün akşam kaldırdım yıkadım dedim

güldüm tabi bi sürü

ama bir yandan da dedikm ki kendime olaya ne kadar düz bakıyor ben gercekten temizlik yaptığım da demekkibunu anlayamıyor:)

lakin şyle br durum var eşim çok dıkkatlıdır

kaşlarımı farklı birine aldırayım onu bile anlar :)

o derece yani ama ev konusunda bende olduğu kadar titiz değil herhal:)

Çok güldüm buna ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…