Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

Tatlım sende çok kötü bir yerde sıkıştırmışsın eşini.Banyoda tam savunmasız bir anda

Teşekkürler.biraz gülelim istedim sadece.Hepimizin topiği başıboş bırakmayın yani
Bizimkinde pijamaya sokma değilde hazırolda bekleme durumu var nedense.İlkhaftamızda tam uyandık,ikimizde uyku sersemiyiz, bana sarıldı eşim ,durumu anladığım anda indirmiştim terliği "rüyanda kadın mı görüyorsun sen,mahvederim seni" diye.Neye uğradığını şaşırmıştı garibim.

Çok güzel bir fikirmiş,uygulamalı bunu

günaydın herkese

bu sabahtan bir olayı anlatayım kredi falan ödüyoruz malum yeni evlilik biraz dar boğazdayız eşimde normalde personelden sorumlu bir fabrikada birde avize mağazamız var akşamlarıda tamire falan gidiyor parasınıda kendine alıyor dün akşamda muhabbeti geçti ççok yoruldum ama para lazım gibisinden... sabah sürmek için oje bakıyordum çekmecemden ojelerimden birine bakarak yaa ojelerim hep kurumuş dedim garibim gayet masum bir ifadeyle dediki çoook çalışmam gerek çookkk... seviyorum kocişimi

Son düzenleme:

ayyyy yazık.Ne kadar şanslı bir bayansın .Başkası olsa kıyameti koparırdı vallahi

heheh ya ben soruyorum bu ne boyle dıye hayırdır ruyanda neler yapıyorsun ....yok farkında bıle degılım dıyo...:))

Zamaninda cok guldugum ve hala da aklima geldikce guldugum bir olay paylasiyim bende.Esim ve ailesi beni istemeye gelicekler.Ben basta olmak uzere herkes heyecanli tabii.
Kapi caldi kosarak kapiya bakmaya gittim tabii benimle beraber annemlerde..
Kapiyi actim esimin elinde kocamaaann bir cicek oyle tatliydi ki :)))) tam hosgeldiniz diyecektim esim o heyecanla "Hosgeldinizz"
dedi..Bende "hosbulduk" dedim :)))))
Tabii butun millet gulmekten helak oldu.İsteme sirasinda bile esimin babasi buna durup durup guluyordu.

hahayyyy buma çok güldüm ama

hahahahahahaha

kardeşime kız istemeye gidiyoruz eve girdik 7 çift terliği yanyana koymuşlar içeri girdim terliği giydim otırdum kız tarafı bakıp bakp gülüyor meğe bi ayağımda kırmızı diğer ayağımda krem terlik giyip oturmuşum bide görümceyim yani :)

ne güzel bi topikmiş ya yine devam etse keşke :)

:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…