Sabaha bende böyle korkutsam mı acaba?Bulamayınca delü oluuuuuuuur
esıne dekı vallaha bendekı tam onluk esmer arap bı kızcem var saclarımzı totomuzda ama ona tulum gıydıremez kokso etekler alıckaı en uzunu dız ustund eolucak uzun alırsa copte bulur :) ıtına ıle atar hıcc hedıye medıye dınlemez kokos tokaları olucak bıde erkklerde kupesı var ıse hos guzel kokuorsa tammdır onun kucakdan ınmez ne derse yapr
kim duydu kim diyo ne oluyo diye canim
Mini etek mi ?ahh nerdeeeeee...
Bizimki bir sene sonra hacca yollar onu.O derece yani
Benim kociş duydu.Yarın işe gidecek yattı.Ben salonda bilgisayar başındayım.Bana bağırıyo noluyo diye
hehe ozman vaz gecdım yollamıorum kzımı esını asarbenımkı oje surcen ona hergun renga renk ama en cokda pembe ve kırmızı e arda bı catlıyan oje tabı uzun etek aldıda babası gıydı bakdı ben gıymem deıd 1 sene dolapta durdu en sonunda bı bakdım cope koymus neden atın dedımde kesıcekdım kısa olsun dıey ama makas elımı keser dıye korkdum totomu gostermıorkı bu napım ben bunu dedı cıkdı
anladim canim bzim uyeler yazana kadar bikendimi zehirleme molasi vereyim bizmki de gececi yanlizim dostlarm yani rahat rahat kahkaha atiyom valla
bu gibi topikleri öneririm kizlar yazin eglenin biraz stres atariz en iyi ilac gulmek yarasin cicisler
eşime mesaj attım akşam gelirken krem peynir alabilir misin? akşam eşim geldi elinde bir kutu peynir ve bir kutu nivea el kremi
canım çok guzel bi konu olmus,topiğin hayırlı olsun
yazılanlara gülgül öldüm valla.. hepiniz çok yasayın emibenimde bi ara aklıma gelince yazacagım ama suan hiç aklıma gelmıyor yaww :26:
gerçekten güzel bir konu olmuş.benim de eşim bir gün top allığımı küpe zannetmişti.''ne yapacaksın o kadar çok aynı renkteki küpeyi''deyip şaşırmıştı.allığımı her elime aldığımda hatırlarım.
konu süpermiş çok güldüm...
bir tane de benden...
bir akşam eşim maça gitmişti ..bitmesine yakın aradım..
kek yaptım hadi gelde çayla yiyelim dedim ..tamam dedi..
benim kek birazcık yanmıştı kenarcazından:) ama aspiratörü pencereleri açınca evdeki koku azaldı biraz
sonra eşim geldi salona geçtik sen yaktınmı bunu dedi
bende hıı birazcık öle oldu dedim
meğerse canım kocacım petekleri göstererek bunu yaktınmı demiş.
ben akıllı da o sıra eşime bakmadığımdan keki soruyor sandım...
kekin yandığı hiç belli olmadığı halde kendimi ele verdimdiline düştüm kocişimin..
baya bi gülmüştük bitanemle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?