Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

Mini etek mi ?ahh nerdeeeeee...
Bizimki bir sene sonra hacca yollar onu.O derece yani

Mini etek mi ?ahh nerdeeeeee...
Bizimki bir sene sonra hacca yollar onu.O derece yani

hehe ozman vaz gecdım yollamıorum kzımı esını asar benımkı oje surcen ona hergun renga renk ama en cokda pembe ve kırmızı e arda bı catlıyan oje tabı uzun etek aldıda babası gıydı bakdı ben gıymem deıd 1 sene dolapta durdu en sonunda bı bakdım cope koymus neden atın dedımde kesıcekdım kısa olsun dıey ama makas elımı keser dıye korkdum totomu gostermıorkı bu napım ben bunu dedı cıkdı

Benim kociş duydu.Yarın işe gidecek yattı.Ben salonda bilgisayar başındayım.Bana bağırıyo noluyo diye

anladim canim bzim uyeler yazana kadar bi kendimi zehirleme molasi vereyim bizmki de gececi yanlizim dostlarm yani rahat rahat kahkaha atiyom valla
bu gibi topikleri öneririm kizlar yazin eglenin biraz stres atariz en iyi ilac gulmek yarasin cicisler

Bak sen cilveliye
İlerde eşiniz çok koşacak peşinden desenize :18:

Bencede gülelim güzelleşelim hehe
Buarada ben sigarayı bıraktım.2 ay oldu.Günde 1 paket içiyordum.17 yıl hiç bırakmayıda düşünmeden içtim.Kendime güvenemiyordum bırakma konusunda.Eşimin ısrarıyla champix diye bir ilaç içtim.İşe yarıyor gerçekten.Arada aklıma geliyor ama aramıyorum.Tavsiye ederim hem sağlık iiçin,hem bir kere 180l ilaca verdik 2 aydır param cebime kalıyor.

Günaydııııııın herkese.Sabah incimizi paylaşıyorum.Saat 08.12 telefon çalıyor,eşimin arkadaşı arıyor.Mesaiye geç kaldın ,müdür geldi diye.Bizimki uyku sersemi "Kendimi şarja takmıştım da " Canım benim ya arada kapatma düğmeni de bulsam iyi olacak

canım çok guzel bi konu olmus,topiğin hayırlı olsun

yazılanlara gülgül öldüm valla.. hepiniz çok yasayın emi benimde bi ara aklıma gelince yazacagım ama suan hiç aklıma gelmıyor yaww :26:

canım çok guzel bi konu olmus,topiğin hayırlı olsun

yazılanlara gülgül öldüm valla.. hepiniz çok yasayın emi benimde bi ara aklıma gelince yazacagım ama suan hiç aklıma gelmıyor yaww :26:

Sağol tatlım hepimizin topiği
Özlemiştim seni de iyi oldu bak burada da buluştuk yine. Senden de bekliyorum bir iki komik an,aklına gelince yazarsın.

gerçekten güzel bir konu olmuş.benim de eşim bir gün top allığımı küpe zannetmişti.''ne yapacaksın o kadar çok aynı renkteki küpeyi''deyip şaşırmıştı.allığımı her elime aldığımda hatırlarım.

erkekler takılardan pek anlamıyorlar galiba.Bende de büyük bir çantada imitasyon takılar var.eşim görünce gerçek sanmış "oleeeey zenginmişiiiiiz "demişti.Ben önce sonra

Kızlar eşleriniz pek olay yaratmıyorlar herhalde uzun süredir yazan olmamış.:44::44::44:

konu süpermiş çok güldüm...
bir tane de benden...
bir akşam eşim maça gitmişti ..bitmesine yakın aradım..
kek yaptım hadi gelde çayla yiyelim dedim ..tamam dedi..
benim kek birazcık yanmıştı kenarcazından:) ama aspiratörü pencereleri açınca evdeki koku azaldı biraz
sonra eşim geldi salona geçtik sen yaktınmı bunu dedi
bende hıı birazcık öle oldu dedim
meğerse canım kocacım petekleri göstererek bunu yaktınmı demiş.
ben akıllı da o sıra eşime bakmadığımdan keki soruyor sandım...
kekin yandığı hiç belli olmadığı halde kendimi ele verdim diline düştüm kocişimin..
baya bi gülmüştük bitanemle...

Güzelmiş.yanık deyince aklıma geldi.Birgün kocam, benim pirnç pilavıma laf etmişti.Bende "sen yapta görelim "dedim.Evdeki en adi ithal pirinci verdim eline
Pilav resmen yandı Yavuz hırsız misali ben söylenmeye başladım" tencerimi yaktııııııııııııııııııııııııın" diye ama içimden çok gülmüştüm,eşim böyle kalakaldı

Kabakla patlıcanın tadını ayırt edemeyen biri benim pilavımı eleştiremez.Yaşasın kötülüüüüük

eşim banyoda bozuk musluğu tamir ediyor bende o arada çamaşır atıcam çamaşırların ceplerine bakıyorum. bu arada eşim öğrenci yurdunda aşçı (kız yurduna da yemek götürüyor).
neyse eşimin cebinden bir bayan kimliği çıktı aranan fırsat dalgamı geçeyim dedim:))

elimde kimlik bu ne demek oluyor ne işi var bunun sende kıza nikahmı kıyacaktın dememle eşim yalvarmaya başladı. yok valla müdire yurda gönderdi, yurda bırakıcaktım unuttum, daha neler neler. ama kıpkırmızı oldu yüzü:))) (bu arada banyoda köşeye kısılmış hareket edemeyecek durumda bende elimde kimlik tepesindeDDD)

o zamana kadarki ciddiyetimi bozan kelimede bundan sonra geldi. belletmenin kimliği o valla nikah kıymayacaktım:)))) zavallım benle nikahlı olduğunuda unuttuDD ben kendimi tutamayıp koptuktan sonra kaçmak zorunda kaldım. çünkiiii jetonu düşen eşim peşimdeydiDD

Son düzenleme:
sayfa super dusunen arkadasların elıne saglık...

bılmyıorum sızınde eslerınızde de oluyor mu ama benım esım her sabah ıse gıtmek ıcın yanından ayrıldıgımda tam ustunu orteyım derken bır de bakıyorum kı elı hep pıjamasının ıcınde ne bu sımdı yaa... cocuk gıbı aynı usumus te koymus sanki...cok tuhaf gelıyor kocaman adam ala ala

Dün akşamki bi olayı anlatayım bende :)

Eşim işten geldi yemek yedik filan neyse bu akşam film izleyelim dedik. O filmi ayarlayana kadar bende laptoptan kkya filan bir bakayım dedim, önceki gün beni kızdırmıştı diye laptopla başka odada oturmuştum, o odadaydı hala laptop gittim bende bakıyorum. Oturduğum odada ışık yakmamıştım ekranın ışığında oturuyorum. Filmi ayarlamış eşim benim gelmemi bekliyor ama bunu değişik bir yöntemle halletmeye karar vermiş. Facebooktan bana şöyle yazmış "o pencereden bakan beyaz kafalı şeyde ne?" yani beni korkutacak biliyor korktuğumu çünkü, bende hani nerdeeeeeeee diye çığlık atarak yanına koşacağım, nasıl plan, baya güldüm akşam akşam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…