Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

Ehliyet alacağız eşimle,Derslere tam devam edemedik artı 4 sınav hakkımızda yandı giremedik.Son sınav günü geldi.Buarada hocamız bana sen alırsın ama eşin alamaz diyor sürekli. Ben sürdüm bitti eşime geldi sıra.Arabaya bindiler ama araba bir türlü çalışmıyor.6-7 dak.sonra araba çalıştı ama tavşan gibi hopluyor :18::18::18:yola giriş yapamadan da stop etti.Parkur boyunca 3 kere daha stop ettirmiş arabayı.Kurs sahibi çıkışından hemen sonra tamam bu kaldı dedi.Neyse sonuçlar açıklandı ben kalmışım,o geçmiş.Ben şok Meğer bizimki sınav görevlisiyle muhabbeti koyultmuş,görevli dikkatin benim yüzümden dağıldı diye vermiş ehliyeti.Eh artık bizimkinde bir hava bir kasılma.Bana söylediği söz "çalış seninde olur" Benim trafik canavarı,saf kocişim o ehliyeti aldın ama arabaya yolcu koltuğunda bineceksin haberin yok.

yine ben :)

şimdi size sıcagısıcagına yaşanmış bir olayı aktarıyorum ve sizden fikir istiyorum hatta isterseniz fotoğraf eklerim:)

çok yakın bir dostumun ıkız yeğenleri oldu...

kocacığımın kuzeni de ıkız doğurdu..

ve benim çok yakın arkadasım mayısta doğum yapıcak...

toplam 5 yeni çocuk ve hediyeleri :)

evimin hemen onunde semt pazarı kuruluyor ve gecen hafta pazara yeni gelen bir amca panço bebek mağazasının bütün zıbınlarını yeleklerini tulumlarını getirmiş en ucuzu 2.5 tl en pahalısı 5 tl den...

ve o kadar güzeller ki

aldım ben işte bi kaç tane...sonra gezmeye gidicektim eve çıkmadan posta kutumuza koydum ve gittim...

ertesi gün yine bir pazar sabahı kocacım ekmek almaya gitti kutudan aldığım bebek kıyafetlerini de getirdi...

eve bi geldi ki zııbınlar omzunda bir seviyor bir yalvarıyor vermeyeleim aşkım nolur bunları diye bayılmış:)
sonra ortamıza serdik öyle uyuduk...:)

bu hafta...

birlikte gittik o amcaya yine bişiler alıcaz

bu kendi bir takım yapmış erkek bebek için...

o da gercekten çok tatlıydı...

diyor ki''bu bizimkine olsun''

yandaki teyzeler soruyor ne zaman doğucak diye...:)

sonra neyse aldık yine bişiler geldik eve sonra avm ye gittik ve pançonun mağazasına girdik:)

benim 5 liraya aldığım zıbın 24.5 tl biz tabi kuduurk gibi sevindik:)

sonra gittim bi güzel dedim ki geçen hafta aldığım hediyeliklere hediye paketi almayı unutmuşum alabilirmyim diyerekten aldım bi güzel...

eve geldik serdik ve yine aynı şey

en iyisi bunları vermeyelim kimseye bizimkilere kalsın:)

bide ''ler'':)

böyle işte böyle ...bilemedim korkuyorum birde ortada bişi yok bebek çok istiyoruz ama daha çok yeniyiz zaten ayrı şehirde yaşadık hep bi gezelim tozalım vs istiyoruz ama böle daha olmamış çocuğa bişiler alıp koymak korkutuyor beni...

tabi tüm bunlar olurkn biz yine çok eğleniyoruz...

şizce böyle bişi yapmak yanlış mıdır?

bayıldım bu topiğe

fala çok şey oluyor heleki biz gibi 7/24 yan yana olunca

aklıma gelince yazarım inşallah

hepinizin hikayeleri çok tatlı

edalı gelincim:)

hemde nasıl tabi birde hersey anlatılamıyordaa

güzel şeyler yaşanlıyor tabi evlilik güzel şey

Doğmamış bebeğe don biçilmez sözü sizin için değil tatlım. alın korkma hayırlısıyla olur inşallah bebişin.Kaç aylık evlisin bilmiyorum ama biraz eşinle zaman geçir,evliliğini rayına oturt.İlk yıl en zoru zaten.Çocuk olur artık kısırlık diye birşey yok.Rahim nakli bile yapıldı baksana.Zamanla hepsi olur.Hem ne güzel ki eşinde çok istiyor.İlerde de hamile kalınca yapmadığın nazı bırakma.Gecenin 4'ün de,kış günü karpuz,erik: yaz günü baklava börek iste.hahahaha

İnşlalah en kısa zamanda sizde anne baba olursunuz ve çok daha güzellerini alırsınız bebişinize.

Bizdede aynı durum söz konusu.
Bizimde henüz bebeğimiz yok.Ben bazen gördüğüm uygun fiyatlı güzel bebek kıyafetlerini alır kenara koyarım.Aniden birinin bebişini görmeye gidiyruz hediye götürülüyor hazırda bulunsun diye.
Hem birine götürmesem bile bize kalır ne de olsa bir gün lazım olacak diye alır koyarım.
Geçende görümcemin bebeği oldu.Eşimle birlikte gittik bir şeyler aldık ama gözüme az gibi göründü.
Birde geldim evdekileri karıştırdım yanına ilave evdekilerdende koyuyorum.Eşim geldi ne yapıyorsun diyor.Bende hiççç aldıklarımız az gibi geldi birşeyler daha koyuyorum diyorum.Bir yandanda paketliyorum.Eşim de gelmiş elimden çekiştirmezmi Bu bize kalsın çok güzel yaa hepsini mi götürücez aldıklarımız yeter bunları vermem diyorAslında eşim cimri biri asla değildir.Ama işte kendi bebişine kalsın istiyormuş.O güne dek hiç o aldıklarımdan haberi olduğunu ve bu kadar benimsediğini bilmiyordum.

Bizim ki kıyafete değil çocuklara takmış durumda.İzin versem başkasının çocuğunu kapıp getirecek bu bizim olsun diyerek

Sizlerle yazışmaya daldım kızlar,diğer odada kocişte derbi yorumlarına bakıyordu.Dolap önünde yakaladım.Bizimki fare edasıyla sarma tenceresinin sonunu bulmuş
parayı verdim düdüğü çalayım dedi zaar

Son düzenleme:
bi tane de ben anlatayım...eşimin varis problemi var bacağında ve onun için bi ilaç kullanıyo neyse...geçenlerde misafirimiz vardı evde...eşimde ilacı istiyo benden...benden ilk başta anlamadım hangi ilaç dedim...varikosel vardı ya işte onu dedi....ben koptum tabii ne dedim...neyse fazla bozuntuya vermeden gittim ilacı getirdim...misafirlerde bilmiyodu sanırım bi tepki vermediler yani...sonra onlar gidince eşime dedim..sen ilacın adını yanlış söyledin... varikoselin anlamını anlattım .. o da diyo hadi yaa Allahtan kimse anlamadı..çok komikti

eşimle alışveriş sitelerine bakarken,aşkım baksana yaa milletin yapıp satmayacağı yok dedim,sen ne diyon g.te parmak bile var dediii :))) hala gülüorummmmmmm v:))))

eşime mesaj attım akşam gelirken krem peynir alabilir misin? akşam eşim geldi elinde bir kutu peynir ve bir kutu nivea el kremi

Ben eşinin elinden poşeti alıp,içindekilere baktığın andaki yüz ifadeni çok meraak ettim.

Son düzenleme:

çok iyimiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…