Eşlerimizin bizi güldüren halleri :))

Bu sabah saat 11de tel.çalmasıyla uyandık.Eşimin ailesi bizi kahvaltıya çağırırıyorlar.Biz hep pzt.leri akşam giderdik neyse hazırlandık,gittik.12de ordayız.Bizi beklememiş kahvaltıyı yapmışlar.Ben şok Eşim bana bakıyor birşey demeyeyim diye sonra konuşuyor "eeeee hadi hepberaber yiyelim,sizde yiyin ehe şaka yapıyorsunuz dimi ehe eho ıhım hııııııım.e biz yiyelim o zaman ,fısssss" o an çok komikti hali.

bende geçen gün yaşadığım şeyi taze taze anlatayım..bu aralar midem acaip bulanıyor,ve koku hassasiyetim hat safhada malum sebepten bizimki o gün sarımsaklı bişeyler yemiş bütün gece yanıma yaklaştırmadım.sonra tam yatmak üzereyiz benim midem çok fena oldu.derin derin nefes alıyorum,burnumdan alıp ağzımdan veriyorum,neyse ben kaptırmışım kendimi sonra bir kokuaman allahım eşimde tam karşımda aynı hareketi yapıyo,yavrum destek oluyo kendince...tabi ben bi git ya şakamısın sen diyerekten tepki verince o da anladı durumu ve biz gece yarısı güldük de güldükk

Son düzenleyen: Moderatör:

dogum anında kocanı da kameraya alsınlar,merak edıyorum ne yapacakk

hahaaaa.Çok güzelmiş.
Bir skeçte vardı.Kızarkadaşının ağız kokusundan dert yanan genç "hele bir Holosko deyişi var "diyordu.Sende sarımsaklı birşeyler yediğinde ona holoskooooooooooooooooooooo de

hahaaaa.Çok güzelmiş.
Bir skeçte vardı.Kızarkadaşının ağız kokusundan dert yanan genç "hele bir Holosko deyişi var "diyordu.Sende sarımsaklı birşeyler yediğinde ona holoskooooooooooooooooooooo de

evet evet izlemiştim onu,aklıma o geldi zaten hemen... şu bulantılarım bi geçsin intikamımı alıcam bende

Benim kociş karpuzu çok sever bir gün burada kadınların vücut tiplerini okuyorum dedim

ben: aşkım yaa ben elmamıyım armutmuyum
eşim: hiçbiri sen karpuzsun yavruuuu

ölmüştüm gülmekten :)

benimkide geçen gün at yarışı oynamış.
tv.de seyrediyoruz yarışları,atlar koşuyor 5 numara önde geçmeye çalışıyor yanındaki atlar,
adam bir heyecanlıki,nara atıyor hadi 5 hadi 5 diye..
sonuçta 5 numaralı at kazanıyor eşim seviniyor ama uzun sürmüyor.
akıllım sonra bi duraksıyor,dank ediyor aa benimki 3 numaralı attı diye.
beraber uzun süre gülüyoruz.
ben hala gülüyorum o haline.

O nasıl bir motivasyon

Bir tanede benden olsun
Eşimle bir hafta sonu annemlerde kalıyoruz. Akşam yatağa girdik ve tabi benimki iki dakika içinde uyumaya başladı ve tam dalarken tııııısssssss diye bir ses çıkardı. Hemen ardından yataktan sıçrayarak ' noluyoooor yılan mı girdi odayaaa ' diye bağırmaya başladı tabi ben başladım gülmeye eşimde sonunda anlayarak ' o ses benden mi çıktı yaa ' diyip gülmeye başladı

abbooooo koynunda yılan besliyorsun haberin yok

Ah şu kocişler içlerinde ne cevherler varmış

Bizim ki kıyafete değil çocuklara takmış durumda.İzin versem başkasının çocuğunu kapıp getirecek bu bizim olsun diyerek

hehe esıne selamımı sule bende bıtane numunelık var hazır dogmus buyumus 4 yasında yollıya bılrım amam masrafı cokdur evın gırıs katından eve gırılen kapıya kadr bu ereklerı toplar dım sana sonra esın yollamasın gerı D:

topginiz hayirli olsun bugunun taze sakasini anlatayim

bugun ev suouruyorum bende dakmisim surayi iyi yaptimmi baygi dalmisim neyse bzimki gidip gekip meee diyp beni korkutuyor:96:tabi bensok neyse dedim devam suüur
obur odaya gectim odayi supuruyorum aradan iki dakika gecti yine bizimki beeee diyp yine yuregimi agzimia getirmeyi basardi ben sonunda tabi:95:fittirdim

ama sen dur dedim intikamim cok kötu olur dedim:99:
neyse bizimki unutsun diye bekeldim neypsam diye bizmki dusa girdi benim ampul parlayi verdi kafamda
bizimki sarki söyleye söyleye dusunu yapiyo sesszce yanastim bizmki köpuklenmis gözler kapali galiba neyse perdeyle yani dus perdesini elimle ileri dogru ittiri verdim
dus pedesini ittiri vernice bizmkinin arka tanpona degmisim askim ya öyle bi bagirisi vardiki :83:ben gulmekten krirliyorum
ama benim amacim baska bi saka yapmakti bizimki dusperdesini kuvetin ustunden kaydiri vermis ve sular sakir sakir yere akiyo perdeyi kuvetin icine koyduru veryim dereken
bizimkinin cigliklari ile tanistim neyseki bilmeden olsa zafer benimdi:129:

Benim için süper olurdu vallahi.doğum sancısı yok,gece kalkmaları yok
Ama eşimin ilgi alanı 0-3 yaş.Yeni yeni konuşanlar ,paytakça yürüyenler.O sevmelik arıyor yani, ağlayınca bana kakalayacak hınzır

hazır o kadr okumusken bı tanede ben yazım
esımle yenı evlıyız daha tazecık ben cok delı uyuyan bı tıpımdır aksma bıyerde yatr sabh bı yerde uyanırım neyse benımkı alısamadı tabı bana sabah uyanıor benı yatakda goremınce kahvaltı hazırlamaya uyandım snaıor bakıorkı yokum kayınvalıdeeme cıkıor ust kata orda yokum dıorkı bu markete gıtmısdır beklıorbeklıor hemen hemen bı yarım saat gecmsıdırkı evdede askımmm dıye bagrıor bakıro ses soluk yok market yoluna dusuor gıdorkı yokum gerısın gerı gelıor evde dleı oldugunu goruorum amam hareket etmeye deıl ses cıkartmaya bıle hevesım yok telımı arıor evde calıor dolabımı acıor kıyafetler var kı bıgun once takılmısdım ben anamın evıne gerı donucem sabh uyandında yoksam bılkı anama gıttım gerı aklına o geldı galıba sıkıntılı sıkıntılı bakınıor ahh asımmm ahh dıerek ıc gecıro yatagın ucunda kafamı cıkardım ne bee bı rahat uyutmadın dınce zavallımın sevıncden gozlerı portledı sennerdesın neden ses vermedınde dedım nerd eolucam ogrenemedınmı nasıl uyudumu dınce zavalım :44: bu sekılde kaldı nereye gıtın deıdmde saydı gıtı yerı markete nedne gıtın ve naptın dedım gıtım bakdım sen yokdun adamda suratıma bakınca bsıeyler aldım cıkdım geldım demezmı ah adamım sen para harcıcak yer arıormusun deıdm

ayy duydu kahkalarımı noluyo diye bağırıyo yataktan

esıne dekı vallaha bendekı tam onluk esmer arap bı kızcem var saclarımzı totomuzda ama ona tulum gıydıremez kokso etekler alıckaı en uzunu dız ustund eolucak uzun alırsa copte bulur :) ıtına ıle atar hıcc hedıye medıye dınlemez kokos tokaları olucak bıde erkklerde kupesı var ıse hos guzel kokuorsa tammdır onun kucakdan ınmez ne derse yapr

Sabaha bende böyle korkutsam mı acaba?Bulamayınca delü oluuuuuuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…