Yaygara çıkarıp haklı duruma düşme çabası .nalet olsun gitmiyorumndiye savunmaya geçer.
Parayı bahane edip arkadaşlarıyla gitme isteği .4 kişiye bölmüşler 500 tl tutmuş ondanmış biz ailecek gidersek çok tutarmışşşş.
Bahaneler silsilesisen uyuyordunda bende uğrayım dedim.
çöp atmaya gidiyor birini görüyor haydaa 1 saat sonra geliyor.
Bu çöp mevzusu hele sinir eder insanı , çocuğu tut ben çöp atmaya gidiyorum deyin 1 saat gelmeyinçöp atmaya çıkarken telide almış mesaj atan çocukla muhabbet ettiler geldi 1 saat sonra.
Evet bahane tabikide yaygaracı. Başlar ben 4 araba değiştiyorumda sana daha napayım yârdım ediyorum bilmem neee sen ne istiyorsun demeye.Yaygara çıkarıp haklı duruma düşme çabası .
Parayı bahane edip arkadaşlarıyla gitme isteği .
Bahaneler silsilesi
Bu çöp mevzusu hele sinir eder insanı , çocuğu tut ben çöp atmaya gidiyorum deyin 1 saat gelmeyin
Eşiniz sorumluluklarından kaçıyor , ve önüne geçmezseniz bu şekilde yaşamaya devam eder , karşınıza aşıp konuşmak bu raddede tamam der sonra unutur gibi geldi ne yapıyorsa aynılarını yapmaya çalışın , madem basit anlamıyor zoru deneyin .
Bacım durum iyiydi de tek maaşa düşünce bocaladık ya nasıl oldu anlamadık. Sağlıksal sıkıntı da girdi araya. Bi yandan da kavga etmeyip bunu yapmayıda düşündüm. Yinede konmple tepkisiz mi kalmalıyım?Bir hafta sonu siz arkadaşlarınızla plan yapın o çocuk baksın, bir hafta sonu eşiniz gitsin, bir tanesine de birlikte. Ama buradaki sorun sosyallik, özgürlükten ziyade günübirlik deniz parası bile ailece plan yapmanızı etkiliyorsa çocuk yapmanız ters bir zamana denk gelmiş gibi.
Yol parası çok tutuyor diye 2 aile planlayalım dedik de görümcem köye gidiyor. Hevesimde kaçtı şeytan görsün yüzünü moduna düştüm cehennemin dibine diyesim var o kadar sinirlendim. Atıcam başına çıkıcam zaten o hak. Bi gün akşama kadar baksında aklı başına gelsinDenize gidilecekse beraber gidin. Arkanizdan is ceviriyor evet. Buna bir pazar atin cocugu siz disari cikin 3 saat ugrassin da akli basina gelsin
Evet bahane tabikide yaygaracı. Başlar ben 4 araba değiştiyorumda sana daha napayım yârdım ediyorum bilmem neee sen ne istiyorsun demeye.
Valla hakediyor çöp atıp gelmemeyi. Bu seferde inatmışım çocukmuymuşummm öfffff diyor. O yüzden şaşırdım napıcağımı. Borcumuz var psikolojisii iyi değilmişşşş.
Evet evet gitti sinirim ona zaten. Yeto yani.Zaten gitmiş tekrar gitmek istiyor değil mi yanlış anlamadım?
Geçen yaz siz tatil yaptınız mıEvet evet gitti sinirim ona zaten. Yeto yani.
Ne zaman rahat ediyoruzSiz de bi plan yapın o daha demeden çocuğa sen bak ben arkadaşlarim ile şuraya gidicem diye. Nefes alın biraz bunalmissiniz ve haklısınız da çocuk bakmak hiç kolay iş değil.
Sabırlı olun ben de öyle zamanlar geçirdim. Şimdi büyüdüler daha rahatim
Ya da gitsin siz çocuğunuzu alın gezin dolaşın.Umursamayin ama tavırlı durun. Sizi düşünmesi lazım. Bencillik bu
Çocuktan önce yapıyorduk çocuktan sonra böyle olduGeçen yaz siz tatil yaptınız mı
Salaklık bende kıyamıyorum izin günü dinlensin diye. Çocukla git dedim o zaman takılmıyor birilerine :) işten gelince ya da işte kocaman çöp olup birden inince ya da bişey halletmeye iniyor o ara şunu gördüm muhabbeti. Ay bilmiyorum laf etsem benden daha çok çenesi var kafese mi kapanayım dedi geçenÇöpü çocukla atsın, markete çocukla gitsin, bakkala çocuğu götürsün
Hem çabuk döner hem siz dinlenmiş olursunuz
Kızım uyumuktan nefret ederdi, yemek de yemezdi hala yemez, eşim cumarteside çalışırdı, oda üç araba değişirdi ama haftada bir akşam ben uyurdum o çocukla ilgilenirdi. En azından bunu isteyebilirsiniz.
Çok ters bi yerde. 150 bin kadar. Sağol canım. Babalara kalsa mükemmel babalar ama kimse anneleri anlamıyor.İşle mesafesi o kadar çok mu
Ne kadar bir mebla borcunuz ?
Allah yardımcınız olsun
Dünya hali borçta olur yorgunluktaa ama çcpupu siz tek yapmadınız görevlerini bilmeli .
Salaklık bende kıyamıyorum izin günü dinlensin diye. Çocukla git dedim o zaman takılmıyor birilerine :) işten gelince ya da işte kocaman çöp olup birden inince ya da bişey halletmeye iniyor o ara şunu gördüm muhabbeti. Ay bilmiyorum laf etsem benden daha çok çenesi var kafese mi kapanayım dedi geçen
Allahın izniyle ödenir inşallah sıkmayın canınızı . Babalar bazen sorumluluk almaktan kaçıyorlar ama itiraf edemiyorlar işte .Çok ters bi yerde. 150 bin kadar. Sağol canım. Babalara kalsa mükemmel babalar ama kimse anneleri anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?