Eşlerin sosyal hayatı.

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
10.237
9.354
198
27
Merhaba kızlar nasılsınız? 10 aylık kızım var canım kızım çok seviyorum onu. Bu aralar beni çok yoruyor sabah 6 da uyanıyor tüm gün ben bakıyorum annem hasta eşimde 8 e doğru geliyor o ara yemek mutfak toplama 5 dakka dinlenmiyorum. Bu aralar patlamaya hazır bomba gibiyim çocuğumu yatırınca kalkmazdı gece de uyanıyor sıcaktan mıdır nedir gündüz de uyanıyor diş midir atak mıdır çözemedim.
Objektif bakamamaya başladım. Eşimle öyle maddiyat hariç ciddi sorunumuz yok ama bu aralar herşeyi batıyor bana size sormak istiyorum. Haftasonu bana yardım eder evin temizliği vs vs alışveriştir eksiktir dışarı çıkmadır yaparız her akşam evine gelir ama gel görün ki dışarda kaldığı 1 saat bana batmaya başladı.
Bu mahallede büyümüş çöp atmaya gidiyor birini görüyor haydaa 1 saat sonra geliyor. Çocuktan önce aman derdim film izlerdim şimdi nerde bu zaten tüm gün bunalıyorum nalet olasııığğ kafasına girdim. 1 oldu ee gecende bakkala gitti bilmem ne abiyi görmüş 1 saat sonra. Çok sinirlendim yani yemek ortada işini hallet gel seninle mi uğraşıcam ben çocuğu yatırıcam mutfağı toplicam ye yemeğini nereye gidiyorsan git dedim.
Bunalıyormu anlamıyorum 6 gün çalışıyormuş ne varmışşmışş. E ben her gün 7 24 annelik yapıyorum onun öyle rahat takılması benim zoruma gidiyor.
dün mesela markete gidicekti bende çocukla uyumuşum beyfendi kardeşine uğramış 1 saat geçti aradım ee sen uyuyordunda bende uğrayım dedim. Şimdi laf etsem beni kafese almak istiyorsun dicek neyse dedim çocukla yemek yapmaya çalışıyorum.
Gelelim sinirlendiğim konuya. Arkadaşlarıyla denize gittiler 3 5 erkek 3 saat mesafe. Neyse dedim anneme geçtim ailemle pikniğe gittik bizde.
Laf arası birdaha gidebiliriz dedi yok dedim hayır 2. Ne münasebet gidersek beraber gideriz. Çocukla da çekilmez ama dedim işte.
Dün kamera açıktı çocuğa bakarken üstten mahalledeki çocuk mesaj attı “ x abi yengeden izin alabilirse tekrar deniz yapalım diyor “ tarzında. Bi süre sonra telefonuna baktım çoğu kişi doğru bulmasada arkamdan iş çevirmiş gibi hissettirdi. Olur pazar gideriz tarzı bi mesaj yazmış. Ee benim haberim yok ne demek gideriz ?
Yemekten sonra çöp atmaya çıkarken telide almış mesaj atan çocukla muhabbet ettiler geldi 1 saat sonra.
Şimdi soruyorum arkadaşlar ben normalde kısıtlayan biri değilimdir aksine çık gez derim kendimde keza sosyalim ama şuan bu durumlara sinirlendim açıkçası. Ben tüm gün nefes alamıyorum çocuktan bi zahmette 1 saat mahallede takılcaksa benim uygunluğumda takılsın ya da vaktimden çalmasın. Denize gidicekse bana sorsun çünkü izin gününde bende biraz çocuğa baksında iş yapayım dinleneyim istiyorum.
Şimdi ben biliyorum bi kaç gün sonra bana iyi davranıp gardımı düşürüp söyleyecektir nasıl tepki vermeliyim ? Hayır diye diretmeli miyim yoksa ters psikoloji ben sana söylemiştim git bende kızımla şuraya gidip umursamayayım mı ?
Valla ne yapayım bilemedim. Üstüne gidince de benim koca da bir çene var düşman başına. Yok ben işten eve evden işe hiç dinlenmiyorum ne var bi kere gittiysem sana yardım ediiyorum nalet olsun gitmiyorumndiye savunmaya geçer. Mahallede takılmasına kızınca da camdan baksan görüyorsun abartma dedi bana. Sizi dinlicem beynim karman çorman. Bana kalsa çoktan x mesaj attı ne planlıyorsun diyip saydırmıştım. Annelik değiştiriyor insanı.
Ee bi de işin ekonomi tarafı var tabi. Kalabalık gidiyorlarmış 4 kişiye bölmüşler 500 tl tutmuş ondanmış biz ailecek gidersek çok tutarmışşşş. Borçlarımız var konumuzu bilen bilir. Neyse işte sormak istedim modum çok düşük çok yorgun hissediyorum kendimi.

nalet olsun gitmiyorumndiye savunmaya geçer.
Yaygara çıkarıp haklı duruma düşme çabası .
4 kişiye bölmüşler 500 tl tutmuş ondanmış biz ailecek gidersek çok tutarmışşşş.
Parayı bahane edip arkadaşlarıyla gitme isteği .
sen uyuyordunda bende uğrayım dedim.
Bahaneler silsilesi
çöp atmaya gidiyor birini görüyor haydaa 1 saat sonra geliyor.

çöp atmaya çıkarken telide almış mesaj atan çocukla muhabbet ettiler geldi 1 saat sonra.
Bu çöp mevzusu hele sinir eder insanı , çocuğu tut ben çöp atmaya gidiyorum deyin 1 saat gelmeyin

Eşiniz sorumluluklarından kaçıyor , ve önüne geçmezseniz bu şekilde yaşamaya devam eder , karşınıza aşıp konuşmak bu raddede tamam der sonra unutur gibi geldi ne yapıyorsa aynılarını yapmaya çalışın , madem basit anlamıyor zoru deneyin .

Bir hafta sonu siz arkadaşlarınızla plan yapın o çocuk baksın, bir hafta sonu eşiniz gitsin, bir tanesine de birlikte. Ama buradaki sorun sosyallik, özgürlükten ziyade günübirlik deniz parası bile ailece plan yapmanızı etkiliyorsa çocuk yapmanız ters bir zamana denk gelmiş gibi.

Evet bahane tabikide yaygaracı. Başlar ben 4 araba değiştiyorumda sana daha napayım yârdım ediyorum bilmem neee sen ne istiyorsun demeye.
Valla hakediyor çöp atıp gelmemeyi. Bu seferde inatmışım çocukmuymuşummm öfffff diyor. O yüzden şaşırdım napıcağımı. Borcumuz var psikolojisii iyi değilmişşşş.

Bacım durum iyiydi de tek maaşa düşünce bocaladık ya nasıl oldu anlamadık. Sağlıksal sıkıntı da girdi araya. Bi yandan da kavga etmeyip bunu yapmayıda düşündüm. Yinede konmple tepkisiz mi kalmalıyım?

Denize gidilecekse beraber gidin. Arkanizdan is ceviriyor evet. Buna bir pazar atin cocugu siz disari cikin 3 saat ugrassin da akli basina gelsin
Yol parası çok tutuyor diye 2 aile planlayalım dedik de görümcem köye gidiyor. Hevesimde kaçtı şeytan görsün yüzünü moduna düştüm cehennemin dibine diyesim var o kadar sinirlendim. Atıcam başına çıkıcam zaten o hak. Bi gün akşama kadar baksında aklı başına gelsin

İşle mesafesi o kadar çok mu
Ne kadar bir mebla borcunuz ?
Allah yardımcınız olsun
Dünya hali borçta olur yorgunluktaa ama çcpupu siz tek yapmadınız görevlerini bilmeli .

Çöpü çocukla atsın, markete çocukla gitsin, bakkala çocuğu götürsün
Hem çabuk döner hem siz dinlenmiş olursunuz

Kızım uyumuktan nefret ederdi, yemek de yemezdi hala yemez, eşim cumarteside çalışırdı, oda üç araba değişirdi ama haftada bir akşam ben uyurdum o çocukla ilgilenirdi. En azından bunu isteyebilirsiniz.

Siz de bi plan yapın o daha demeden çocuğa sen bak ben arkadaşlarim ile şuraya gidicem diye. Nefes alın biraz bunalmissiniz ve haklısınız da çocuk bakmak hiç kolay iş değil.
Sabırlı olun ben de öyle zamanlar geçirdim. Şimdi büyüdüler daha rahatim
Ya da gitsin siz çocuğunuzu alın gezin dolaşın.Umursamayin ama tavırlı durun. Sizi düşünmesi lazım. Bencillik bu

Ne zaman rahat ediyoruz dün mesajları okuyunca söyledim sesini çıkarmadı pusuya yattı bekliyor :)

Salaklık bende kıyamıyorum izin günü dinlensin diye. Çocukla git dedim o zaman takılmıyor birilerine :) işten gelince ya da işte kocaman çöp olup birden inince ya da bişey halletmeye iniyor o ara şunu gördüm muhabbeti. Ay bilmiyorum laf etsem benden daha çok çenesi var kafese mi kapanayım dedi geçen

İşle mesafesi o kadar çok mu
Ne kadar bir mebla borcunuz ?
Allah yardımcınız olsun
Dünya hali borçta olur yorgunluktaa ama çcpupu siz tek yapmadınız görevlerini bilmeli .
Çok ters bi yerde. 150 bin kadar. Sağol canım. Babalara kalsa mükemmel babalar ama kimse anneleri anlamıyor.

Anladım canım o zaman geçtiğimiz yaz tatil yapmıştınız. Madem gitmiş o zaten arkadaşlarıyla bu sefer de gitmeyip sizin için güzel şeyler düşünsün. Sizin de ihtiyacınız yok mu denize girmek elbette var hatta ondan çok ihtiyacınız vardır buna eminim. Benim doğuma 4,5 ay kaldı ama sadece hamileliğin bile şimdiden ne kadar zor endişeli olduğunu biliyorum.Bence siz tavrınızı koyun. Kusura bakmasın da sizi el üstünde tutması lazım.

Ay benim eşimde öyledir. Hatta derim herkes kadın dırdır çeker ben koca

Çocuk yapmayı biliyorsa ilgilenecek. Çocuğun da babasına ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…