Eşlerin sosyal hayatı.

çocuğu olunca dışarıya merak salan klasik kocalardan sorumluluklarından kaçıyor bencil ve keyfine düşkün, bi kere arkadaşlarıyla gitmiş zaten sonrakine insan ailesini alıp tatile gider. boş

Bence temiz bir dövün.
Valla git gel yaşıyorum yaparım. Mecaz anlamda yani. Ağlarsın karımda karım diye bokunu çıkarma istersen dedim daha geçen. Sorun yokmuş ben çıkarıyormuşum. Hatta sinirlendim de tüm erkekler aynısınız haketmiyorsunuz hiçbir şeyide dedim. Memnuniyetsizmişim sabahtan beri evi temizliyormuş 1 saat dışarı çıkmış gözüme batmış. Zorundasın zaten yapmıcaksan yardımcı alalım o zaman bana uyar.

çocuğu olunca dışarıya merak salan klasik kocalardan sorumluluklarından kaçıyor bencil ve keyfine düşkün, bi kere arkadaşlarıyla gitmiş zaten sonrakine insan ailesini alıp tatile gider. boş
Ailecek gidesimde kaçtı biliyor musunuz? Böyle ayaklarıma kapansa gitmek istemiyorum o dereceye geldim. Bir de şey yazmış yengeden izin alabilirsee. Ee erkek gururu sorayım mı dicek. Ay bakın yine sinirlendim. Normalde çocuğumu özledim ettim der aklı kalır anneme bile geldiğimde bana diyorki kardeşim köye gidicek ya sende git istersenn hava alırsın. Olur ama köye değil tatile giderim ne işim var dedim. Öyle şey bi kadında değilim ne cesaret bu adamlar böyle plan yapıyor anlamıyorum. Maça da gidiyordu 1 2 oldu. 3 olursa eve gelme dedim. Ne münasebet saçmalama dedim. Almamış korkusundan. Ee bi zahmet yani. Onunda sosyalleşmeye ihtiyacı varmışşşmışşşş. Ay yolucam

Haftada 6 gun calisip eve aksam 8de gelen birinin her aksamini ve haftasonunu nefes almadan cocuk bakarak gecirmesi de kotu, sizin de 7/24 cocukla olmaniz kotu. Iki tarafada diyecek bisey bulamiyorum ikiniz de kendi acinizdan haklisiniz. Maddi yetersizlik ve zamansizlik icinde cocuk yapmak böyle oluyor malesef.

Bence ‘ çok bunaldım bu haftasonu denize gidelim’ diyin, size yok çekip te arkadaşlarıyla gitmeye kalkarsa o zaman ıslak odunla dövün işte afsdaffs
Sorumluluklarından kaçan manipülatif bir eşiniz var malesef..

Dün şey dedim bu pazar çıkmadık haftaya çıkarız ses etmedi sjdjdnsks ay eşim çok fena öyle desem haftayadaa senlee giderizzz hayatımmm der. Zaten konuyu açmadan başlicak hayatımmmlar hatunumlarr yapöa öyle ben seni çok seviyorum bilmem nee diye ne zaman kızacağım birşey istese bana böyle iyi davranıyor

Dua edin KPSS başladım çocukla nasıl olucaksa. 82 üstü alırsam atanabilirim. Hastanede kızımıda kreşe veririm. Hemdee rahatlarım. Ben daha çok haklı değilmiyim ? Onun stresi daha az.

Dua edin KPSS başladım çocukla nasıl olucaksa. 82 üstü alırsam atanabilirim. Hastanede kızımıda kreşe veririm. Hemdee rahatlarım. Ben daha çok haklı değilmiyim ? Onun stresi daha az.

Adamin işini ve iş ortamini bilemiyorum yani keyifli ve stressiz bir işse siz haklisinizdir.

Size de kolay doğumlar diliyorum her şey için hazırlıklı olun çocuktan sonra maalesef eşler arası böyle problemler olabiliyor. Her şey gönlümüzce olsun
Büyük konuşmak istemiyorum ama benim eşim bana böyle davranamaz. Biz şimdiden seneye rezervasyon yaptırmak için otel bakıyoruz ege taraflarından, bu sene tatil yapamayacağımız için. Eşinizin davranışları gerçekten bana tuhaf geldi. Sorumluluk almak istemiyor. Gerçekten isteseydi sizinle tatil için taksitle bile olsa giderdiniz bi yerlere , bazen herşey para değil. Evliliğiniz daha önemli bence. Bunu onun düşünmesi gerekiyor. Bence susmayın bu konuda düşüncelerinizi anlatın kendisine. Umarım herşey düzelir sizin için

Valla ben yaygarası koparmıştım, net!!!

Bebek bakmak en zor iş. Benim eşimde sekize doğru gelir ve o yoldayken dakikaları sayardım. Hiç eşiniz işini falan da bahane etmesin çalışan bir anne olarak, bebek doğduktan sonra işe gittiğimde ancak dinlenmiş gibi hissediyordum ben ( tüm gün saatlerce ayakta ders anlattığım halde)

Bende dakkaları sayıyorum sonra o mahalleden birine takılınca 10 dakka 1 saat ne farkeder ayda yılda 1 ne farkeder sinir basıyor bana.

Bana fazla geldi eşe yapılanlar. Çalışırken siz de gelip muhtemelen bomboş durmanın hayalini kuruyordunuz. Ne iş yapıyor olursanız olun insan evde dinlenmek ister. Elbette ki annelikte dinlenmek yok ilk zamanlar. Elbette ki babalara da bu lüks kalmıyor. Ama adam da sizin bunalmışlığınızdan bunalmış çöpe gidip takılıp geliyor artık. Benim eşim şu şekilde yapardı. Arkadaşları da hep bekardı. Arada bebek uyuduktan sonra giderdi mesela 22 23 gibi otururlardı artık uykuları gelene kadar. Daha küçükken yapamadım ama 1 yaş sonrası özellikle ben eşime bırakıp gidip dolanıp geliyodum sık sık 2 saar kadar çok iyi geliyodu. Denize de gitsin ya. Ama sizle de gitsin tabi ki.

Banada yapılanlar çok fazla bende biryere gidemiyorum. Keşke çalışssam işteyken dinlenirdim çocuk bakmanın psikolojisi çok fazla. Uyuduktan sonra da gidebilir hiç gitmiyor değilki kaç defa maça şampiyonluk kutlamasına gitti git tabi dedim bende bi kaç kez çıktım ama bu 2. Kez Deniz meselesi beni sinirlendirdi.

Onu bunu bilmem ben evde 7/24 bebek pışpışlayacam da adam arkadaşıyla sigara bile içemez...
değişik bişey oldu Lale abla ekonomik sıkıntı bunaltmış paşamızı ee ben ne yapayım benim sorunum mu ? Bana sesini bile yükseltmezdi şimdi en ufak bişeyde sinirleniyor ver şunu yaaa tarzı yükseliyor. Kendine gel pardon da diye tersleyince öf bi huzurla yemek yicez herşeyi büyütme ne dedik diyor. Tamam diyorum evet bunaldı anlayışlı olayım ama ben böyle davranışı kabul etmem. Beni beklemeden yemeğe başladı geçen. Pardon dedim napıyorsun ? Ee koydun önüme diyor. Koydumda bekle oturayım bende. Öfff hazır olunca çağır o zaman kavga etmeye yer arıyoesun diyor. Sakinlikle yaptığı her saçmalığa tepki veriyorum manipule etsedw farketmez. He bi de şey var sen böyle devam et aferin diyor ben sanki keyfi kavga çıkarıyorum.

Az demiyorum. Daha çok çıkın her şey hallolur bence.

Eşine haksızlık ediyorsun bence. Adam sabahın nurunda işten çıkıp, akşam 8 de kaç tane araç değiştirerek eve geliyor. Bu tempoda çalışan bir eş olarak evde ve çocukla ilgili elinden geleni yaptığını sen yazdın defalarca.
Sen uyurken kardeşine gitmesi bile batmış.
Biz çocuklar küçükken ayrı ayrı çok plan yapardık. Evet annenin daha az süreli bir yaşa kadar ama hiç olmamasından iyidir. Sen de bir pazar arkadaşların tek çıkıp bir kahvaltı yaparsın, kahve içersin.
Eşin hiç destek olmayan, anlayışsız bir insan olsa tamam ama öyle değil. Kendi kendini doldurup negatif enerji yayınca eşin her bulduğu boşlukta evden dışarı çıkmak istemeye devam edecek. Koyduğun yemeğe sen oturmadan başladı diye laf etmişsin. Adam acıkmıştır belki olabilir yani. Gözümde her şeye söylenen sevimsiz bir kadın belirdi kusura bakma. Sen böyle her şeye söylenince kocana ayar vereceğini sanıyorsun ama bence yanlış taktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…