Eşlerin sosyal hayatı.

Size de kolay doğumlar diliyorum her şey için hazırlıklı olun çocuktan sonra maalesef eşler arası böyle problemler olabiliyor. Her şey gönlümüzce olsun

Erkekler sosyal olsa bir dert olmasa bir dert. Hiç dengeleri yok. Sinir olmakta haklısınız. Ancak çözüm ne onu bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.
Bacım yok yok. Git denize ama 1 kere gittin yani tekrar plan yapılmaz bende evde bunalıyorum çocuk olmasa gitsin bende arkadaşlarımla plan yaparım. Çocukla nereye gideyim bebek arabasıyla ?
Bir de sitem edince biz suçlu oluyoruz.

Ay benim eşimde öyledir. Hatta derim herkes kadın dırdır çeker ben koca

Çocuk yapmayı biliyorsa ilgilenecek. Çocuğun da babasına ihtiyacı var.
Ay dır dırr aman Allahım derim yani.
Ona göre ilgileniyormuş herşeyiyle kızının. Kız laf yetişmiyor.

Yeni annelik hepimiz yaşadık bunları.
Bakın size ilk tavsiyem eşiniz evde olduğunda, akşam veya izinli gününde bi saat kızınızı bırakıp çıkın arkadaşlarınızla çay kahve yapın. 10 aylık bebeğe bakabilmeli artık. Ben bırakırdım bazı arkadaşlarım aaa sen nasıl güveniyorsun derdi. Babası ya babası kime güvenicem başka. Nasıl alıştırırsanız öyle devam eder. Kendinize alan açın. Benim eşim de 6 gün çalışır. Bi hafta izninde o çıktıysa diğer hafta kızlarımı bırakır ben çıkarım.
Kızlarım küçükken ben de eşim lavaboda bile biraz fazla kalsa sinirlenirdim. Ben ona bile gidemiyordum çünkü. Ama geçti. kızlarım akşam yatıp sabah kalkıyor maşallah. Şimdi ben eşimin gözünün içine bakıyorum çıksa da ben bi keyif yapsam diye

Kaç yaşlarında rahat ediyoruz Allah bağışlasın. Valla tuvalette fazla kalsa bende sinir oluyorum ben kapım açık işiyorum çünkü izin gününde de kocamla vakit geçireyim derdim hataymış baksanıza. Bi ara yüzmeye gittim haftasonu bakıyordu 3 saat daha küçüktü bakar. Ben kıyamıyordum. Şimdi varya öyle bilendim ki ağzına edesim geliyor

Siz bırakın çocuğu ona bir gün boyunca kızkıza denize gidin. Böyle adamları gördükçe şükrediyorum ya. Benim eşimde 6 gün 8-7 çalışıyodu. Bi gün gık demedi. Her yere beraber gittik. İş yerinde arkadaşlarını görüyor zaten.
Siz boğuluyosunuz bence. Kendiniz çıkın ama çocuğu ona bırakın. Görsün.

Yeni evli ve torun arası rahat sanırım torun olunca ona bak lafları başlıyor.

Bırakıcam arkadaşlarımla pazar plan yapınca kabul etmezdim. Ben çok şikayet ediyormuşum çocuğun uyumaması onun suçu değilmiş mobing yapıyormuşum ne yapabilirmiş herşeyi yapıyormuş memnun olmuyormuşum.

Sana gelince para yok ama kendisi gidiyor öyle mi? Kusura bakmasın valla gidemez zırt pırt. Öyleyse bir haftasonu da o baksın sen git arkadaşlarınla denize
Bana gelince para yok demiyor genel olarak şuan yok ohal dönemindeyiz ay bana deniz dediniğinde üstüne atlamak istiyorum

Kiymazsan kiyarlar bacim at cocugu ustune baksin ya

Acimayin sunlara. Tek basina plan yapma devri bitti beyefendiye hatirlatin.

Kendisi her fırsatta bir saat kaçıyor. O bile nimet ya. Asıl mobingi o size yapıyor.

Kendisi her fırsatta bir saat kaçıyor. O bile nimet ya. Asıl mobingi o size yapıyor.
Ay bi de bana abartma şurdayım zaten demesi yok mu. Sesimi çıkarmadım suratınada bakmadım. Ne halin varsa gör hissiyatıyla. Hangi yüzle pazar gününü söylicek meraktayım.

Kiymazsan kiyarlar bacim at cocugu ustune baksin ya

Acimayin sunlara. Tek basina plan yapma devri bitti beyefendiye hatirlatin.
Aşırı bilendim varya tahmin edemezsiniz. Bu aralar azıttı. Banada gergin ve kötü davranıyor zaten. Söylenmeye başlayınca kaç kızım kaç annen başladı yine diyor. Geçen mahallede takılında eşşek başımıyım ben burda yemek ye nereye gidiyorsan haber ver git adama bak diye tersledim.

Cok haklisin. Cocuktan once de boyle miydi? Dedigim gibi cocukla tek kalacak ki anlayacak, bunlar her sey kendi kendine halloluyor saniyor çünkü.

Biz sosyal hayatı olan bir çiftiz. Çocuk büyük bizim gerçi de ben bazen kız arkadaşlarımla giderim gece 12de dönerim, eşim de öyle. Ama bebek ufakken de göze batar. Kendi keyfine 500 harcıyorsa sizin de aynı meblağda bir harcama hakkınız var kusura bakmasın. Siz de bir akşam gidin pasta kahve keyfi yapın.
Ailesini denize götüreceğine ucuz diye arkadaşlarıyla gidiyor. Böyle mantık olamaz.

He bir de şey diyor ben kızlarla haftaiçi parka falan gidiyormuşum geziyormuşummm. Ulan aynı şey mi çocukla canım çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…