Eşlerin sosyal hayatı.

6 saat yolculuk yapıp denizden keyif almam ben. Hele 10 aylık bebe ile beyin eriten bu sıcakta. Kiz kıza etkinlik bence daha uygun.

6 saat yolculuk yapıp denizden keyif almam ben. Hele 10 aylık bebe ile beyin eriten bu sıcakta. Kiz kıza etkinlik bence daha uygun.
Konu sahibi bir sonraki pazar kızını sabahtan babasına bırakıp akşama dönüyorsun. Tek başına çocuklu bir pazar geçirmeli. Sizi yalandan denize götürerek anlamaz. Aksine vicdan rahatlatır.
Pazar sabah gidip akşam döneceksiniz. Ancak öyle anlar

Yanlış alıntı ama evet aynen bunu yapmalı

Yanlış alıntı ama evet aynen bunu yapmalı

+ olarak gorumceye de tembihlemek gerekiyor acil bir durum olmadikca asla bebegi almasin abisinden. Bu tarz erkeklerde cocugun sorumlulugunu ailedeki en yakin kadin uyenin ustune atma durumu oluyor.

Haftaya pazar 7 30 13 00 arası spora yazıldım 1 saat kalabiliyorum kızım uyanınca emzirip çıkarım 3 saat sürer gidip gelmem. Sonrasında da arkadaşımla bulaşayım diyorum. Anlamaz anlamaz akşama kadar 4 saat uyanık tutsun bakalım sinir sistemi ne hale geliyor yalvarır bana gel diye. Vicdanı rahatlasın diye bir de bana gidip sevdiğim dondurmadan almış. Ee napayım üstüne mi atlıyım yatana kadar laf soktum. Gecenin 11 inde nasıl başarıyorsun hayret ediyorum dedi sen daha dur nelere hayret etcen dedim

+ olarak gorumceye de tembihlemek gerekiyor acil bir durum olmadikca asla bebegi almasin abisinden. Bu tarz erkeklerde cocugun sorumlulugunu ailedeki en yakin kadin uyenin ustune atma durumu oluyor.
Kız görümcem yok haftaya köye gidiyor kimseye gidemez ama normalde giderdi alıp kardeşim baksın kafasında evet. Ay çok eğlenceli olucak

Ay atandınn mıı 81 le atandı arkadaşım bu sene benim bölümden bellimi olur bende atanırım belki. Çocukla çok zor ama en azından seneye eylülde sınav halletmek istiyorum.
Hem de 94 aldım. İstediğim yere de girdim. Çok memnunum. Darısı başına.
Sınava girdiğinde tam 1 tadını doldurdu kızım.

Son düzenleme:
Hem de 94 aldım. İstediğim yere de girdim. Çok memnunum. Darısı başına.
Sınava girdiğinde tam 1 tadını doldurdu kızım.
Ben girdiğimde 2 yaşında olucak 85 alsam atanıyorum ben tebrik ederimm nasıl başardınız bana anlatırmısınız hangi bölüm

Evet evet gitti. Bende ailemle denize gittim. Kocamada resim attım çok mutluyuz kızımla ilk kez denize girdik ve sen göremedin diye.
Çok özlemiş bizi. Arayıp duruyor.
aile ortamında gidiceği x varkende dedi ki yengen darbe yaptı gitmemi istemiyor. Aa neden diyince ne neden daha biz ailecek gitmedik dedim o da gidersiniz yenge ya nolcak dedi eşimde gelmeyecekmiş benimle destek çıkın diyip güldü. Bende denize gidebileceği bi ailesi olursa gider dedim.
Valla kızçelerim anlamadı ya da gitmek istediği için çene yaptı. Abartmışım denize gidiyor diye onu mu boşayacakmışım ne varmış biz hep gitmişik tatillere heryere büyütmüşüm ne varmış gittiği yer ve kişiler belliymiş.
Gitti yani belki ben suçlayıcı eleştirsel konuştum iyi iletişim kuramadım belkide bilerek anlamamazlığa geldi. Hamburger almış bana dün. Gerek yoktu diyorum kızıyor uzatıyorum diye ne yapayım ? Dolaşalım gel ailecek dedi çıkmadım. Orta yolu bulmuyormuşum daha ne yapıcakmış bana. Gitmeyeceksin dedim başa sarıyoruz neden anlamıyorum ne var 5 yılda 3. Kez gidiyorum mantığıma sığmıyor dedi yani.
Haftasonu 2 gün izninle gidicekmişiz. Öyle bi dünya yok alır kızını gidersin dedim. Kızımızın adını yazmış kumsala paylaşmış ee dedim benim adım yok neden kılıbık derler çünkü yazıkkk
Ay bacım daha ne yapayım eve geldim anam ağladı çocukla denizde kızımla resim paylaştım. Normalde keyifli gelirdi sesi ilk gittiğinde şimdi görüntülü aradı defalarca buruktu keyif alamadı herhalde sürekli laf soktuğum için. Haftaya pazar sabahıda spora gidicem. Deniz impasıbıll. Bende girdim gerek kalmadı. Açık açıkta ben denize ailecek değilde kız kıza gitmek istiyorum canım yaaaaa.
He birde çok gıcıkmışım. Çok üstüne gidiyormuşum. Erkekmiş sesi çıkmıyormuş ama zor sabrediyormuş uzatıyormuşum. Kısasa kısas yapıyormuşum. Böyle daha kötü olurmuş zarar verirmiş bize. Hadi len ordan. Görürsün sen bakalım.

Senin kocan böyle bir tür.
Bundan beklentin zaten karısına değer veren, düzgün bir aile babası beklentisi olmasın.
yontamazsın da bunu
Yapabileceğin sn mantıklı şey ortamından uzaklaştırmak.
Memleketinize bile gitseniz bin kat iyi bir hayat tarzınız olur.
Adamın mayası bu, öküz yani yapacak bir şey yoo

Bu kadar değildi abla ya inan bende öküz diyorum ama böyle değildi. Bu kadar değildi. Kavgadan sonra yapmazdı. Normalde eşim mahallede birini görünce ben geliyorum ya mahalledeyim diye mesaj atardı. Koşa koşa gitmezdi. Bu kadar savunmaya geçmezdi tamam haklısın derdi. İnsanız yani bende plan yapardım kızlarla yârın akşam bi kahve içicez derdim eşim benden izin almadın demezdi ya da o şu gelmiş kuzenim biz şuraya gidicez derdi tamam derdim. Kızardım mesela niye gidiyoruz bilmem ne en kötü tamam gitmiyoruz of ya falan derdi dinlerdi bunaldım ekonomik sıkıntıdan diyor. Ben ne yapayım ?
Maça gitmişti 2 kez. 3. Ye biletin yanar ona göre dedim almamıştı mesela almadım bilet kızarsın diye dedi.
Şuan dabıll öküzlük yapıyor çözemedim vallahi ruh halini.

Senin tüm yorumları ,hikayeymiş gibi okuyorum.

Ben de sanirim alir o şehre giderdim. Deniz manzaralı evler daha bile uygunmuş. Şu durumda İstanbul'un hiçbir cazibesi kalmıyor. Sağa sola selam muhabbet ede ede eve bile gelmiyor adam. Zaten işten gelene kadar geç oluyor. Küçük şehre geçmenin her türlü artısı olacak bu aile özelinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…