Eşlerin sosyal hayatı.

Bende aynı şekilde o yüzden bana çok iyi davranıyor. İltifatlar sarılmaya çalışmalar özür dilemeler hediye almalar. Affedilcek birşey olmadığını söyledim hatta evliliğimizi bitiriyorsun bile dedim hala sevgi selleri. Savunmak için örtt bas etmek için yapıyor işte. Hatalıyım ama gitmem lazım seninde gönlünü yaparım kafası. Belediyenin sporuna yazıldım 750 tl. Kıymayana kıyarlar.
 
Konu sahibinin eşide karadenizliymiş bizde rizeliyiz az çok tahmin ediyorum ama bahane bahanedir çıkıp ben gitmek istiyorum demicem tabi
Anne babası böyle değil bacım ya. Eşime kalsa o da değil ben babamdan böyle gördüm temizlikte yapıcam yardımda edicem der ama çelişiyor. Yeminle anlamadım geçen çatıda amca oğlu vardı birşeu aldırmış onu vermeye çıktı çay demlemişler. Bekle dedim duş alayım çocuğu yatırayım çık hemen gelmezsin. Baktım 1 saat oldu yapıştırdım lafı evde olsan uyurdun hemen muhabbet açtı herhalde diye. Geldim hayatım pasta vardı yiyelim yazdı indi hemen.
bakkala gitti diyelim gelmedi mahallede ararım bakmaz 2 dakka sonra gelir. Maç kutlamasına kızım var diye gidemedik işte mesela 9 da çıktılar diyelim 11 oldu dönmen lazım eve giremezsin derim gelir yani. Bu deniz olayında dinlemedi iptwl etmiyor o yüzden beni sindirmeye çalışıyor. Bende ısrarla yanlışsın diyorum.
 
Maşallah dikkat edin çocuktan sonra olmadık şeyler oluyor
 
Benim arkadaşımın eşide okeye çevirdiler bodrumu bahçe gibi alanı her akşam orda 3 4 saat. Arkadaşım memnun değil adam dinlemiyor üstüne nalet olsun evlendik evde görmiyim seni ananın evine git falan demeye başladı komple saygı küfür hak getire bilmiyorum ya aynı durumdamıyız ?
Eşim her akşam evine geliyor benim. Evet yanlış olsada tanıdık görünce takılıyor 1 saat. Denize de 5 yıllık evliyiz bu 3. Olucak. Evet sonuna kadar hatalı kabul edilemez ama eşimi böyle kafamda iğrenç bi konuma koyarsam devam etmem yani. Gülmez yüzüm haftalarca aylarca.
Normalde çoğu ortamda temizlik yaptığından çocuğa baktığından bahseder. Görümcemin eşine de dur ben bi hanıma sorayım der. Hatta çok dalga geçmiştir ne yani ben sana hadi gel gidelim desem karına mı sorcan hemen der o da evet der. Para saklar o eşim de olmaz öyle eşler arası para saklamak der. Mahalledekilere karşı böyle bilmiyorum.
 
Sen al bu adamı o dedigin şehre taşın. Zaten uc kuruş yetmiyor istanbulda. İğrenç bir çevresi var sürekli sürekli arkadaş peşinde koşuyor. Boşuna çile cekiyorsun orda.
 
Sen al bu adamı o dedigin şehre taşın. Zaten uc kuruş yetmiyor istanbulda. İğrenç bir çevresi var sürekli sürekli arkadaş peşinde koşuyor. Boşuna çile cekiyorsun orda.
Atanıp gideceğim koydum kafama. Ya burası ya başka yer memur olup kendimi güvene alıcam kızımla. Neler oluyor hayatta. Böyle aktif iş hayatından sonra ev olmuyor
 
Maşallah dikkat edin çocuktan sonra olmadık şeyler

Bu dediğiniz her evlilik için geçerli değil. Birçok arkadaşım çocuk sahibi ve eşleri onların ağzının içine bakıyor, tam bir aile babası derler ya hani işte öyleler. Her hafta sonu gezmeler,çocuklar için tiyatrolar,etkinlikler.Bizim çevremiz çok şükür böyle arkadaşlıklarla dolu. Sizin hayatınız tuhaf asıl.Bana kalırsa siz çocuğu bahane etmişsiniz, eşiniz size ihanet bile etse çocuk yüzünden böyle olduk diyeceksiniz. Yapmayın bunu çocuğunuza. Eşiniz sorumluluk sahibi birisi değil ne yazık ki.
 
Sen al bu adamı o dedigin şehre taşın. Zaten uc kuruş yetmiyor istanbulda. İğrenç bir çevresi var sürekli sürekli arkadaş peşinde koşuyor. Boşuna çile cekiyorsun orda.

Kayınvalide gitti keyfim yerinde diyordu her konuda üstte kuzeni çıktı adamla her gün görüşüyorlar.
Hem maddi sorun yaşa, hem böyle dertler yaşa. Halbuki gitse küçük şehre hem maddi rahatlık hem de şunlardan kurtulacak
 

İnşallah bir daha ki sefere birlikte gidersiniz.
 
Amaan gerçi adamda is yok ki. Gitse orda yine başka bir şey bulur yapışır. Miy miy ağlak, disari meraklısı bi adam.
 
İnşallah bir daha ki sefere birlikte gidersiniz.
Haftaya pazarda Floryaya gidicez dedi. Gidemeyeceğiz ben yokum haftaya pazar dedim. Hiç sesini bile çıkaramıyor normalde pazar günleri plan yapılmazdı bizde o bozduysa bende bozarım. Spora yazıldım dedim işte nelerle uğraşıyorsun çocuğun sana ihtiyacı var bla blaaa. Bakarsın sen dedim. Yükselemiyor öyle çok biliyor ki hatasını. Üstüne bana kızıyor büyütüyor muşum neden hala uzatıp evin içinde huzursuzluk yapıyor muşum. İzin alman gerekirdi planlamadan önce danışman lazımdı empati kur dedim. İşte öylede onlar dedi 2. Kez gidelim diye bende tamma dedim öyle gelişti diye bahanelerde bahaheler. Öyle geliştiyse benimde planlarım gelişicek.
 
Florya’ya kimle gitme planı yapmış. Yine mi başkalarıyla?
 
Canım ben de çocugum tam 1 yaşındaydı KPSS ye girdiğimde. Onu uyutur uyutmaz çalıştım hem gece hem gunduz. Bırak ev pis kalsın sen otur çalış.
Çocukla zor deme. Oluyor.
Ay atandınn mıı 81 le atandı arkadaşım bu sene benim bölümden bellimi olur bende atanırım belki. Çocukla çok zor ama en azından seneye eylülde sınav halletmek istiyorum.
 
Florya’ya kimle gitme planı yapmış. Yine mi başkalarıyla?
Yok ablam ailecek gidicekmişiz. Kızımı severken ağzım boş durmadı kızım duydun dimi baban daha sen sahil görmemişken 2. Kez gereksiz adamlarla denize gidiyor dedim o da haftaya da Floryaya gidicez ailecek dedi. Gidemeyiz yokum ben planım var dedim.
 
Amaan gerçi adamda is yok ki. Gitse orda yine başka bir şey bulur yapışır. Miy miy ağlak, disari meraklısı bi adam.
Kaynanamda şey diyor geçen oğlum benim hem çocuğa bakıyor hemde evde karısına yardım ediyor hiç kötü huyu yoktur işte bi mahallede tanıdık görürse takılır kocası 5 dakka takılmamıştır mahallede yolar adamı oğluna gelince normal.
 
Lütfetmiş hazret. Elaleme Çanakkale’de deniz size gelince Florya.
 
Lütfetmiş hazret. Elaleme Çanakkale’de deniz size gelince Florya.
Yeminle aynısını düşündümde gitmeyeceğim için ağız dalaşına girmedim. Gitmem. Aslında komplemi gitmesem yoksa aynı yere bizide götürüp bedel mi ödetsem. 6 saat araba kullansın izin gününde yine tekrar altın bozulsun sabahın 6 sında gidelim bakalım bidaha gidebiliyor mu. Çocukla nasıl olur bilmiyorum o yol bana. O kadar süre uyanık araba tutmak zorluyor orda da keyif yapabilir miyim endişeliyim. Denize erkek erkeğe gidip keyif yapabiliyorsan diyio arkadaşımla konsere gidesim var ya da kuzenimle karaoke tarzı.
Telefonuna baktım zaten. 4 kişi var grupta dediğim kişiler 5 de çıkıcaz yola yazmış. Bir de amcaoğluna çok güzel biyer görüceksin hemde aile yere herkes ailesiyle geliyor yazmış. Ulan sen neden ailenle gitmiyorsun o zaman. Bu arada ben pazar babama söyliyim bizi Floryaya götürsün biz gittik sana gerek yok derim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…