- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
İşte bazı ezber düşünceler değişmiyor, sen bakmıyor olabilirsin ama bu başkalarının bakmadığı ya da bizim rahatsız olmadığımız manasına gelmez.siz ve bir çok bayan da yazmış yaşadıklarını.bir hanım da diyor ki eşiniz bir "jensen ackles" değilse ki hiç sanmıyorum bakmazlar diye.yani jensen ackles'ın eşi bu bakışlara katlanmak zorunda neden çünkü eşi çok yakışıklı sonucu çıkıyor anlam vermek imkansız:)Ben anlamadim neden bu kadar tepki gosterilmis.Konu sahibi kesinlikle esinin yakisikliligini yazmamis,hissettirmemis bile.Bazen bi yere gideriz oradaki kadinlar esimin gozunun icine bakar,siparisi ondan alir ben konusunca yuzume bakmaz...Bi baska ornekte spor salonuna giderken kapidaki kizlar cogu zaman esime selam verirler :))) Yani bakarlarda bakarlar...Esin bakmasin o yeter :)
O mağaza olayını ben de yaşadım, traş makinesi alacağız reyonda duran bayan makinenin özelliklerini mi anlatıyor, gögüs show mu yapıyor belli değil.eşim ile arasında ki mesafe gögüs farklı ile 10-15 cm:) işveli, cilveli gözleri dikmiş, gögüsler dışarıda, el belinde, kalçayı kırmış hafif.araya girdim kadın bana cevap verirken nasıl transa girdiyse, eşime bakarak cevap veriyor..biz bu ürünü beğenmedik, teşekkür ederiz dedim çıktık.kadın hala arkamızda yürüyüp başka ürün güzellemesi yapmaya çalışıyor.Birgun sevgilimle magazaya gittik ben kabine girdim o beni bekliyor. Magazada calisan 2kiz geldi kabinin onune sevgilim de orada. Yuksek sesle "ayrildim hala pesimde dolaniyor" diye kiz digerine anlatiyor sevgilime duyurmaya calisiyor. Ben ciktim askim nasil olmus dedim kizlar uzaklastilar hala bi tanesi sevgilimi kesiyordu
Birgunde yolda elele yururken kadinin biri yol sordu ben anlatiyorum hic yuzume bakmiyor sevgilime bakiyor sevgilim soyledi surasi falan diye onunla konuştu beni yok saydi resmen
Yani olmuyor degil maalesef nefret ediyorum oylelerinden. Neyseki yanimizdaki adam.
Eşinin tepkisi ne oldu peki ?O mağaza olayını ben de yaşadım, traş makinesi alacağız reyonda duran bayan makinenin özelliklerini mi anlatıyor, gögüs show mu yapıyor belli değil.eşim ile arasında ki mesafe gögüs farklı ile 10-15 cm:) işveli, cilveli gözleri dikmiş, gögüsler dışarıda, el belinde, kalçayı kırmış hafif.araya girdim kadın bana cevap verirken nasıl transa girdiyse, eşime bakarak cevap veriyor..biz bu ürünü beğenmedik, teşekkür ederiz dedim çıktık.kadın hala arkamızda yürüyüp başka ürün güzellemesi yapmaya çalışıyor.
Ha ben şimdi bunu görmeyeyim mi, inkar mı edeyim :) birbirimizi anlamak güzel şey.
Eşim zaten konuşurken de kafasını eğiyordu, reyon sonuna gidip başka makinelere bakıp biraz uzaklaşmaya çalışıyordu.ben teşekkür ederiz, beğenmedik deyince hafif bi öksürdü, çıktık ben hiç renk vermedim.sinirden çok şaşkındım çünkü.eşimde boşver internetten alırız eve gidelim dedi.bu kıskançlıktan çok rahatsızlık verdi bana.Eşinin tepkisi ne oldu peki ?
Yahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?Eşim zaten konuşurken de kafasını eğiyordu, reyon sonuna gidip başka makinelere bakıp biraz uzaklaşmaya çalışıyordu.ben teşekkür ederiz, beğenmedik deyince hafif bi öksürdü, çıktık ben hiç renk vermedim.sinirden çok şaşkındım çünkü.eşimde boşver internetten alırız eve gidelim dedi.bu kıskançlıktan çok rahatsızlık verdi bana.
Konunun başından beri eşim yakışıklı vs şöyle boylu böyle poslu demedim, eşimde olsa onun özellikleri ile övünmek kendine güvensizlikten başka bir şey değil, ama standartların üzerindedir.belki de beni yakıştırmıyorlardır o da olabilir.biraz dikkat ederseniz görürsünüz aslında, sadece eşinize de değil çevrenize baktığınızda bile kimin kime hipnotize olduğunu görürsünüzYahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?
Konunun başından beri eşim yakışıklı vs şöyle boylu böyle poslu demedim, eşimde olsa onun özellikleri ile övünmek kendine güvensizlikten başka bir şey değil, ama standartların üzerindedir.belki de beni yakıştırmıyorlardır o da olabilir.biraz dikkat ederseniz görürsünüz aslında, sadece eşinize de değil çevrenize baktığınızda bile kimin kime hipnotize olduğunu görürsünüzYahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?
Sizi cok iyi anliyorum sanki biz yokmusuz gibi davraniyolar. Birde soylelerini savunmalari yok muO mağaza olayını ben de yaşadım, traş makinesi alacağız reyonda duran bayan makinenin özelliklerini mi anlatıyor, gögüs show mu yapıyor belli değil.eşim ile arasında ki mesafe gögüs farklı ile 10-15 cm:) işveli, cilveli gözleri dikmiş, gögüsler dışarıda, el belinde, kalçayı kırmış hafif.araya girdim kadın bana cevap verirken nasıl transa girdiyse, eşime bakarak cevap veriyor..biz bu ürünü beğenmedik, teşekkür ederiz dedim çıktık.kadın hala arkamızda yürüyüp başka ürün güzellemesi yapmaya çalışıyor.
Ha ben şimdi bunu görmeyeyim mi, inkar mı edeyim :) birbirimizi anlamak güzel şey.
Doğru aslında bilmiyorum ya ben kafamı onlar gibi bu tarz şeylere yormadığım içindir yani illaki görürüm birbine yakıştırmam sonrada üstüne vazifemi beğenmişler birbirlerini ki evlenmişler derim geçerim ama bu okuduğum kadınlar başka bir tip ya hele şu son okuduğum hayır ne geçti eline şekilden şekile girince ya da ne umdun? Sorulaaar sorularKonunun başından beri eşim yakışıklı vs şöyle boylu böyle poslu demedim, eşimde olsa onun özellikleri ile övünmek kendine güvensizlikten başka bir şey değil, ama standartların üzerindedir.belki de beni yakıştırmıyorlardır o da olabilir.biraz dikkat ederseniz görürsünüz aslında, sadece eşinize de değil çevrenize baktığınızda bile kimin kime hipnotize olduğunu görürsünüz
Gercekten yapanlar var gercekten... Annem anlatir hep babamla gezerlerken ustelik annem hamileyken babama kas goz yapmis birisi. Eşi varken bakan cocuktan mi cekinecek utansalar hic kesmezler adamlariYahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?
Erkeklerden de var çok yapan elalemin eşine sevgilisine öküz gibi bakan, her cinsten var insanoğlu bu.en çok böyle olayların yaşanmadığını ya da kuruntu,hezeyan vs diyenleri anlamak zor.madem kimse bakmıyor eşi yanındayken, bu "evli bir adama aşık oldum" diye yazanlar yaşayanlar bakmadan mı aşık oluyor, değil mi amaGercekten yapanlar var gercekten... Annem anlatir hep babamla gezerlerken ustelik annem hamileyken babama kas goz yapmis birisi. Eşi varken bakan cocuktan mi cekinecek utansalar hic kesmezler adamlari
Tabiki erkeklerden de bakanlar var ama konuda eslerimize bakan kadinlari konuştuğumuz icin yasadiklarimi yazdim. Bana da bakmiyorlar mi sevgilimin yaninda bakiyorlar onlarda edepsiz. Ama kimse hayir kadinlar evli erkeklere bakmaz şöyle boyle demesin. Hemcinsimiz diye suclu kisi savunulamazErkeklerden de var çok yapan elalemin eşine sevgilisine öküz gibi bakan, her cinsten var insanoğlu bu.en çok böyle olayların yaşanmadığını ya da kuruntu,hezeyan vs diyenleri anlamak zor.madem kimse bakmıyor eşi yanındayken, bu "evli bir adama aşık oldum" diye yazanlar yaşayanlar bakmadan mı aşık oluyor, değil mi ama
Bilmem evli misiniz ama eşiniz ile benzer bir deneyim yaşadığınızda, tabi ben kadınım o da benim hemcinsim bana mı bakacaktı dersiniz:)Traş makinesini size anlatmalıydı tabii siz kullanacaksınız ya...
Çok çok haklı buluyorum sizi, hele annenizin yaşadıklarını birebir yaşıyorum, pozitif ayrımcılık çok zannediyorum burada.Tabiki erkeklerden de bakanlar var ama konuda eslerimize bakan kadinlari konuştuğumuz icin yasadiklarimi yazdim. Bana da bakmiyorlar mi sevgilimin yaninda bakiyorlar onlarda edepsiz. Ama kimse hayir kadinlar evli erkeklere bakmaz şöyle boyle demesin. Hemcinsimiz diye suclu kisi savunulamaz
Tabiki her şey ihtimal dahilinde ben de zaten nedenlerini ve yaşayanlar olup olmadığını merak ettiğimden sordum.ne kocamın çirkinliği, ne benim kıskançlığım,ne sanrılarım,ne iftiracılığım kaldı.ama yahu kadın ya haklıysa dedirtemedim:)belkide eşiniz çok tipsizdir, kadın bu adamı nasıl almış diye de düşünüyor olabilirler, bu da bir ihtimal yani
Aynen oyle erkekler yapsa demedikleri kalmaz ama kadinlari kabullenemiyolar. Sizde uzulmeyin esinizin umrunda degilmis ne guzel. Birde benimle dalga geciyolar burada fanusa koy at gozlugu tak diye ama insan sevince kiskaniyor. Cok kiskancim hicbir zaman genis biri olmadimÇok çok haklı buluyorum sizi, hele annenizin yaşadıklarını birebir yaşıyorum, pozitif ayrımcılık çok zannediyorum burada.
Traş makinesini size anlatmalıydı tabii siz kullanacaksınız ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?