Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

İşte bazı ezber düşünceler değişmiyor, sen bakmıyor olabilirsin ama bu başkalarının bakmadığı ya da bizim rahatsız olmadığımız manasına gelmez.siz ve bir çok bayan da yazmış yaşadıklarını.bir hanım da diyor ki eşiniz bir "jensen ackles" değilse ki hiç sanmıyorum bakmazlar diye.yani jensen ackles'ın eşi bu bakışlara katlanmak zorunda neden çünkü eşi çok yakışıklı sonucu çıkıyor anlam vermek imkansız:)

O mağaza olayını ben de yaşadım, traş makinesi alacağız reyonda duran bayan makinenin özelliklerini mi anlatıyor, gögüs show mu yapıyor belli değil.eşim ile arasında ki mesafe gögüs farklı ile 10-15 cm:) işveli, cilveli gözleri dikmiş, gögüsler dışarıda, el belinde, kalçayı kırmış hafif.araya girdim kadın bana cevap verirken nasıl transa girdiyse, eşime bakarak cevap veriyor..biz bu ürünü beğenmedik, teşekkür ederiz dedim çıktık.kadın hala arkamızda yürüyüp başka ürün güzellemesi yapmaya çalışıyor.
Ha ben şimdi bunu görmeyeyim mi, inkar mı edeyim :) birbirimizi anlamak güzel şey.

Eşinin tepkisi ne oldu peki ?

Eşinin tepkisi ne oldu peki ?
Eşim zaten konuşurken de kafasını eğiyordu, reyon sonuna gidip başka makinelere bakıp biraz uzaklaşmaya çalışıyordu.ben teşekkür ederiz, beğenmedik deyince hafif bi öksürdü, çıktık ben hiç renk vermedim.sinirden çok şaşkındım çünkü.eşimde boşver internetten alırız eve gidelim dedi.bu kıskançlıktan çok rahatsızlık verdi bana.

Yahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?

Yahu memlekette bu kadar yoldan çıkmış varmış yeni farkettim yanlış anlama da eşini de merak ettim biri yanın da çocuğu bile varken transa girer bakarken biri şekilden şekile girer bu nasıl iş ?
Konunun başından beri eşim yakışıklı vs şöyle boylu böyle poslu demedim, eşimde olsa onun özellikleri ile övünmek kendine güvensizlikten başka bir şey değil, ama standartların üzerindedir.belki de beni yakıştırmıyorlardır o da olabilir.biraz dikkat ederseniz görürsünüz aslında, sadece eşinize de değil çevrenize baktığınızda bile kimin kime hipnotize olduğunu görürsünüz

Konunun başından beri eşim yakışıklı vs şöyle boylu böyle poslu demedim, eşimde olsa onun özellikleri ile övünmek kendine güvensizlikten başka bir şey değil, ama standartların üzerindedir.belki de beni yakıştırmıyorlardır o da olabilir.biraz dikkat ederseniz görürsünüz aslında, sadece eşinize de değil çevrenize baktığınızda bile kimin kime hipnotize olduğunu görürsünüz

Sizi cok iyi anliyorum sanki biz yokmusuz gibi davraniyolar. Birde soylelerini savunmalari yok mu
İnsallah boyle utanmaz insanlarin nesli tukenerek yok olur. Ne amacla insan yaninda eşi sevgilisi olan biriyle cilvelesmeye calisir, ayip. Edep yahu Kendilerini komik duruma dusuruyorlar. Oyleleri her lafi hakediyor

Doğru aslında bilmiyorum ya ben kafamı onlar gibi bu tarz şeylere yormadığım içindir yani illaki görürüm birbine yakıştırmam sonrada üstüne vazifemi beğenmişler birbirlerini ki evlenmişler derim geçerim ama bu okuduğum kadınlar başka bir tip ya hele şu son okuduğum hayır ne geçti eline şekilden şekile girince ya da ne umdun? Sorulaaar sorular

Gercekten yapanlar var gercekten... Annem anlatir hep babamla gezerlerken ustelik annem hamileyken babama kas goz yapmis birisi. Eşi varken bakan cocuktan mi cekinecek utansalar hic kesmezler adamlari

Gercekten yapanlar var gercekten... Annem anlatir hep babamla gezerlerken ustelik annem hamileyken babama kas goz yapmis birisi. Eşi varken bakan cocuktan mi cekinecek utansalar hic kesmezler adamlari
Erkeklerden de var çok yapan elalemin eşine sevgilisine öküz gibi bakan, her cinsten var insanoğlu bu.en çok böyle olayların yaşanmadığını ya da kuruntu,hezeyan vs diyenleri anlamak zor.madem kimse bakmıyor eşi yanındayken, bu "evli bir adama aşık oldum" diye yazanlar yaşayanlar bakmadan mı aşık oluyor, değil mi ama

belkide eşiniz çok tipsizdir, kadın bu adamı nasıl almış diye de düşünüyor olabilirler, bu da bir ihtimal yani

Tabiki erkeklerden de bakanlar var ama konuda eslerimize bakan kadinlari konuştuğumuz icin yasadiklarimi yazdim. Bana da bakmiyorlar mi sevgilimin yaninda bakiyorlar onlarda edepsiz. Ama kimse hayir kadinlar evli erkeklere bakmaz şöyle boyle demesin. Hemcinsimiz diye suclu kisi savunulamaz

Çok çok haklı buluyorum sizi, hele annenizin yaşadıklarını birebir yaşıyorum, pozitif ayrımcılık çok zannediyorum burada.

belkide eşiniz çok tipsizdir, kadın bu adamı nasıl almış diye de düşünüyor olabilirler, bu da bir ihtimal yani
Tabiki her şey ihtimal dahilinde ben de zaten nedenlerini ve yaşayanlar olup olmadığını merak ettiğimden sordum.ne kocamın çirkinliği, ne benim kıskançlığım,ne sanrılarım,ne iftiracılığım kaldı.ama yahu kadın ya haklıysa dedirtemedim:)

Çok çok haklı buluyorum sizi, hele annenizin yaşadıklarını birebir yaşıyorum, pozitif ayrımcılık çok zannediyorum burada.
Aynen oyle erkekler yapsa demedikleri kalmaz ama kadinlari kabullenemiyolar. Sizde uzulmeyin esinizin umrunda degilmis ne guzel. Birde benimle dalga geciyolar burada fanusa koy at gozlugu tak diye ama insan sevince kiskaniyor. Cok kiskancim hicbir zaman genis biri olmadim

Traş makinesini size anlatmalıydı tabii siz kullanacaksınız ya...

Tabii konu sahibine degil esine anlatmalı haklisiniz. Hatta göğüs şovu yaparak, gözünün içine içine bakarak, cilveleserek anlatmalı. Baska ne şekilde anlatilir ki bi tiras makinesi yahu. Sanki kadin esime anlatmasin bana anlatsın demis.

Biz nisanlimla bi gün yürürken birinin bana baktigini görmüş. Durdu "ne bakiyosun" dedi direkt. Cocuk da "bakmadım yanlış anlaşılma" falan diyeceğine yüzsüz yüzsüz "bakarim" dedi.
Yasli bi adam araya girmese dövecekti çocuğu. Birileri bize bakınca erkekler sirf bakti diye dövebiliyor bile. Ama biz kizlarin onlara baktıklarını görünce rahatsizligimizi dile getirsek bile suçlu çıkıyoruz.

Tabiki kimseyi dövmeyelim kendimizi rezil edecek sözlerde ve davranislarda bulunmayalım ama bırakın da rahatsiz olalım yani.

Bekar zannedip bakanlara o kadar kızamıyorum. Ama bazıları öyle edepsiz ki yaninda sevgilisi eşi varmis bildikleri halde umurlarinda olmuyor.
Sonra da gelip burda "evli bi adama aşık oldum kendime engel olamıyorum ühüühü" diye konu açıyor bu tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…