- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Benim başıma lise öğrencisiyken geldi bu. Minibusteyiz arkadaşımla. Kadın önümüzde oturuyor. Adamda yanında kadının ayakta. Sonra kadın bana dönuyor hıhhh diye adamın bacağına sarılıyorduAy birde bakmadan bakmış havasına girip eşinin eline koluna sarılan kadınlar yok mu çok iticisiniz haberiniz olsun herkesin eşi sevgilisi var bu ne görmemişlik
Yok biz sizinle anlaşamayacağız:)Yoo hiç gerilmedim. Sizin bu kendini kandırma uğraşınız ve bahaneleriniz garibime gitti, onu yazıyorum. Kocanıza bakan yoktur diyorum, neyin saygısızlığından bahsediyorsunuz? Bir kadın yanında kocası varken sağa sola bakamaz mıymış? Onlara da dükkanlara bakıyorlar, binalara bakıyorlar gözüyle bakarsanız sorun kalmaz. Ben yolda yürürken çoğu kez insanların göz hizasına bakarım. Kimbilir kaç kadın beni dükkan keserken " kocamı kesiyor" diye algılayıp kıskanmıştır o zaman.
Kısmet diyip geçmek lazım:)Belki kimler kimler koca buluyor ben niye bulamıyorum diye bakiyodur
Evet gayet mantıklı:) bizde de bir tuhaflık olabilir.Ara sıra denk geldiğim bi durum belki çok sıkış tepiş ortamlarda nefes almaya çalıştığımız için oluyor da olabilir.Bir iki kişi denk geldi de onu mu dert ettiniz yoksa her dışarı çıkışınızda 3-5 oluyor mu bu göz diken kadınlar ?
Yok yani hep oluyorsa .... farketmediğiniz bir tuhaflık var bence . Sizde ya da eşinizde ve yahut çift halinizde .
Valla kocam bakmadığı surece hiç umrumda olmaz, bakan baktigiyla kalır, takılma. Kocasının yanındaki kadına da mal mal bakan erkekler var, karakter meselesi...Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Merhaba kızlar.Uzun zamandır dikkatimi çeken bir durum bu.Kadın kadına bakar, inceler, içinden bir çok şey geçirir anlarım.Ben de yaparım.Fakat yanında eşi ya da sevgilisi olan bir kadın neden başka bir kadının eşine bakar?
Göz atmak değil bahsettiğim gözlerinin içine içine bakarak yürümekten bahsediyorum.Sizin de geliyor mu başınıza böyle şeyler? Nedeni ne olabilir? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ahahahhahaha ay cok güldüm yaBenim başıma lise öğrencisiyken geldi bu. Minibusteyiz arkadaşımla. Kadın önümüzde oturuyor. Adamda yanında kadının ayakta. Sonra kadın bana dönuyor hıhhh diye adamın bacağına sarılıyordu
Kadının o hareketi ile kafamı kaldırip adama baktım vay arkadaş bu herifemi baktim algılamış kadın dedim. 16 yaşındayim daha adam da kadında koca kartoroz. Var böyle manyaklarda
Evet gayet mantıklı:) bizde de bir tuhaflık olabilir.Ara sıra denk geldiğim bi durum belki çok sıkış tepiş ortamlarda nefes almaya çalıştığımız için oluyor da olabilir.
Eşiniz çok yakışıklı olduğu için gözlerini alamıyorlardır. Benim beye hiç öyle bakan süzen olmuyor. Çirkin adam aldıysam demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?