Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

Ay birde bakmadan bakmış havasına girip eşinin eline koluna sarılan kadınlar yok mu çok iticisiniz haberiniz olsun herkesin eşi sevgilisi var bu ne görmemişlik
Benim başıma lise öğrencisiyken geldi bu. Minibusteyiz arkadaşımla. Kadın önümüzde oturuyor. Adamda yanında kadının ayakta. Sonra kadın bana dönuyor hıhhh diye adamın bacağına sarılıyordu
Kadının o hareketi ile kafamı kaldırip adama baktım vay arkadaş bu herifemi baktim algılamış kadın dedim. 16 yaşındayim daha adam da kadında koca kartoroz. Var böyle manyaklarda

Yok biz sizinle anlaşamayacağız:)

Belki esin yakisikli degil ama albenisi var. Dikkat cekici bir ozelligi gibi??
Kimi insan yakisikli ya da guzel degildir ama alimi vardir baktirir.

Soruya gelecek olursak esimi suzene denk gelmedimetrafi pek incelemem de

Hic sallamam
hatta bakiyorlar mi onu bile fark etmiyorum
Ben de fazla mi embesilim acep

Evet gayet mantıklı:) bizde de bir tuhaflık olabilir.Ara sıra denk geldiğim bi durum belki çok sıkış tepiş ortamlarda nefes almaya çalıştığımız için oluyor da olabilir.

Kılık, kıyafeti,saçı başı değişik gelmiştir belki?
Ben evli değilim, sevgilimi süzene de hiç rastlamadım ama bir keresinde şapka takmıştı, iki kız yanımızdan geçerken oha şapkasına bak demişlerdi duyulur bir sesle.
Yani yakışıklı da değilse dikkatini bir şey çekmiştir karşı tarafın

Valla kocam bakmadığı surece hiç umrumda olmaz, bakan baktigiyla kalır, takılma. Kocasının yanındaki kadına da mal mal bakan erkekler var, karakter meselesi...

Cnm ben size katılıyorum var öyle leri benim başıma geldi ama bekar bayandı

Bir arkadaşım hatta kocası başka kızlara baktığı için o da başka adamlara baktigini söylemişti

Ahahahhahaha ay cok güldüm ya

valla kocama değil ama karşımda hem kadın hem erkek bana baktıgı için sıkıntım yok ,

allah güzel yaratmış ne yapimm,

Evet gayet mantıklı:) bizde de bir tuhaflık olabilir.Ara sıra denk geldiğim bi durum belki çok sıkış tepiş ortamlarda nefes almaya çalıştığımız için oluyor da olabilir.

Her bakışta art niyet aramayın o zaman .
Yani yanında erkek olan kadın / yanında kadın olan erkeğe her dikkatli baktığında hayal dünyasını çalıştırmıyordur .

Ben kendimden örnek vereyim . Belki için rahatlar:)
Algısı açık bir kadınım . Sokakta leyla gibi yürümem ,yürüyemem. Göz menzilimde olan herkesin ve her şeyin farkındayımdır .Fıtrat işte ... özellikle baktığımdan değil .
Gözümün görüp kulağımın duyduğu noktada "tuhaf" bir şey varsa bakışım 1-2 sn daha uzar .
Beğeni asla değil
Kimseyi beğenmem zaten burnum kafta :)
Dikkat çeken şey , dikkatimi çeker ; doğal bir seleksiyon.
Denk geldiklerinizden bence %80 i ( istatistik sallamadır) bu sebeplerle bakıyordur .
Geri kalan 20 de bi ihtimal beğeni/flörtözlük anlamında bakıyor olabilir .

Hıh benim Kocam da yakışıklı 1.90 ama göbeği var kızlar bakıyorlar ama göbeği olduğu için evli olduğu belli yüzük takmiyor bende tak diyorum göbeğigöbeğim var ya aşkım diyor

Bu adam bu kadina nasil bakmis bakisidir o
Hay Allahim göz yani bakar

O gün çok yakışıklı şahane ve ultra çekici eşinizin giydiği gömleğin etiketi üstünde kalmış filansa, kaça aldınız, uygunsa bende beyime alayım da o da yakışıklı olsun diye bakmıştır belki.. Yoksa elalemin karısı elalemin kocasına niye baksın. Yanındaki g..... değilse eğer... Teee Allahım yarabbim...

bir kere de şu forumda neden kadınlar öyle yapıyor neden kadınlar böyle yapıyor yerine neden insanlar böyle yapıyor diye başlık açılsa şaşacağım.sizin o dediğiniz şeyi sadece kadınlar değil erkekler de yapıyorlar.eşinize bakan biri eşinizi dikkat çekici bulmuş olabilir ama emin olun ki hepsi bu yüzden bakmıyor.bazen bir erkekle 2-3 saniye göz teması kurmuşluğum oluyor ama hemen hemen hepsinde o bana bakmış oluyor ben de bu bana mı bakıyor diye bakıyorum.eşiniz de bakıyordur demiyorum ama belki karşıdaki kadın yanlış anlayıp bakıyordur.ya da mesela bazen kadın olsun erkek olsun yolda yanımdan geçen bir insana bir kaç saniye baktığım da oluyor, dalmış oluyorum falan.hiç kimseyle göz göze gelmememiz için sürekli yere bakarak yürümemiz falan gerekiyor.ayrıca kadınlar eşinizle flört etmeye çalışıyor olsalar, dakikalarca bakıyor olsalar tamam bu niyeti bozmuş deriz ama öyle bir şey yazmamışsınız, belki de hayatınızda bir daha hiç karşılaşmayacağınız insanlar, sallayın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…