Eşleriniz bebek-Çocuklarıyla ne kadar ilgileniyor?

Bu noktada haklısınız.
Çocuk uyuyana kadar tv izlememesi konusunda uyarabilirsiniz.
Erken uyuyordur zaten çocuk..
Kızınca kapılıyor mecburen.Ya da izlemiyor diyor.erken uyuyordu da tatile gittik geldik gec Yatıp gec kalkmaya basladı ben de iyice yoruldum.Tekrar baslayacağım

Kızınca kapılıyor mecburen.Ya da izlemiyor diyor.erken uyuyordu da tatile gittik geldik gec Yatıp gec kalkmaya basladı ben de iyice yoruldum.Tekrar baslayacağım
Erken yatırmaya Aslında gece uyandırma mesele değil.O bir nokta sadece.Amaç sadece biraz daha beni düşündüğünÜ hissetmek

İzlemiyor diye bir şey yok canım.
Günde 15-20 dkdan fazla tv izlememeli bebekler.

Çocuk uyuduktan sonra birlikte film izleriz, ne istiyorsan açarız ama çocuk için dikkatli olalım diyebilirsin.

Normal düzenine dönecektir.
Bu kadar takmayın.

Biraz daha ilgili görsem ben daha motive olurum aslında.Benim motivasyonumda kırılıyor

Umarım öyle olur.Tesekkurler...

Yorumları okursanız çok sey istemediğimi anlarsınız.Gayette cocuk ve ev işini paylaşan Eşler var
Esin anlayissiz biri degilmis anladigim kadariyla . Ben onu demek istedim. Hadi bisey yapmiyor olsa neyse madem imkanin var kadin cagiriyorsun kullan bunu sende ne zamn ihtiyac duysan cagir.her erkek yapmaz ev isi seninkide yapmayanlardan heralde . Ev isi bitmez onu diyorum birak strese girme adamda buyun gun calisyor . Ev isi Yapmak istemiyorda olabilir fitratlarinda yok zaten.ben ki butun gun evdeyim bazi gunler cocuklarla ilgilenmekten baska bisey yapmiyorum icimden gelmiyor.sal gitsin bosver iliskjniz yipranmasn. Boyle seyler icinde tartisma ama sana sundugu imkanlarida sonuna kadar kullan.

Haklısınız bu konuda. Çocukla birebir sağlıklı zaman geçirilmesi görüşündeyim. Kırıp atacaksın TV'yi anlayacak o vakit.
Çok ciddiyim bu konuda, uyarın anlamıyorsa kırın, bozun...
Ileride çocukda dikkat eksikliği, öğrenme güçlüğü vs. olunca gene siz uğraşacaksınız. Yazık o çocuğa.
Hafta içi ev temizleme konusunda katılmıyorum size, fakat bu konularda haklısınız.

Tv konusunda bende cok karsiyim . Bizim evde tv acilmaz sadece gunde yarim saat cocuklar cizgi film izler oda benim uygun gorduklerim esim hayatta tv yi acmaz bende oyle. Belki bu sayede paylasimlar daha cok oluyor evde . Bence tv ye sinir getirmelisin aile iliskilerinde cok tehlikeli buluyorum ozellikle erkeklerde

Eşimin kendi şirketi.Genellikle ofiste...Ayrıca ben bunu anlamıyorum.Evde bebek bakan kadının neden daha az yorulduğunu düşünüyorsunuz?
Canım benim dördüncü çocuğum yolda evin halen bütün alışverişinden tut temizlik,yemek işine kadar hepsi benim üzerimde ayriyeten kayinvalidemin işleride sen bence sana gaz veren çevren varsa onlardan uzak dur derim ,sakın yapma eşitsiniz o gelince işin ucundan tutsun diyenlere aldırma eşininde kıymetini bil derim

Benim esim cocuklarina gercekren ilgilidir gelince sohbet eder oynar saatlerce bugün ikisinide o yıkadı mesela ancak geceleri asla kalkmadı bu zamana kadar ben herseyleriyle ilgilenirim ev islerinde pek yardımı olmaz kendi hobileri var çiçek ba gibi ama is harici her vakti bizimledir bende yoruluyorum hemde calisiyorum ama bu kararlık yardim yetiyor bana daha doğrusu bana yardim etmesin çocuklarımıza gerçek sevgi şefkat gostrrsin yeterli anne olmak kolay değil ama onun iside kolay değil ...

Ben de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştim kendime eskisi kadar bakamıyorum. belki de biraz ondan oldu.bugün evdeydi mesela.çok ilgilendi.hep birlikeydik bütün gün.Ama biliyorum ki ben daha fazlasını yapsam. onlarda benim sorumluluğum olacak.bu yüzden yapmayacağım

bence sizin üstün yetenekleriniz var.Sizin yerinizde olsam çoktan tımarhanelik olurdum ben

eşim de maç olduğunda açıyor sadece.aslında o da karşı. bakınca kafasını çeviyor ama yeterli değil tabiki. ben çocuk uyuduktan sonra yorgun olduğum için odaya çekilip kitap okuyorum sadece onunla bir kahve içiyorum. o da tv yi açıyor mecburen

aslında kendide karşı tv ye.Ama uzağında da olsa açıyor. benimde içim rahat etmiyot.yanlarına gidiyorum.

bence de şimdiden kendinizi alıştırın:) bizim nişanlıyken köpeğimiz vardı. Onda da kavga dövüş dışarı çıkarttırıyordum. O da on dk sonra geri geliyorlardı:)

ben çalışırken daha az yoruluyordum. Evet ya evi süpürecek ya çocuğa bakacak. ikisini de yapmıyorsa tek başına bütün akşam oturacak

biz de ilerde iyice bu
biz de ileride be duruma gelmeden benim bu sorunu çözmem lazım

ben tekrar çalışmak istiyorum zaten ama eşim bebek kreşe gidene kadar istemiyor. hatta ona kalsa hiç çalışmama gerek yok ama dinlemeyeceğimi biliyor.Sizin eşiniz zaten üstüne düşeni yapıyormuş.Ben de bunu istiyorum işte.Günden güne saldı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…