:))))))))))))))))
ben evlenmeden evde hayal ederdim eşimi.hep derdim bana yardımcı olur bu ya derdim.
ee dört duvar arasındada yaşayacgımı düşünerek planımı kuruyorum tatlım ahaha.işte gecinebilecegin insanı iyi düşünmek gerek..
3 aylık evliyiz canım, ev hanımıyım şu an,27 yaşımdayım.
Bazen kıvrılıyorum akşamları kahvesini yapıp gidiyorum yanına:))
Ama bu hale gelmesi sıkıyor canımı, bi kavga daha patlatcam da, bi krizi daha yeni atlattık biraz zaman geçsin:))
sizin daha çok yenii ne güzel bak kıymetini bil birdaha hayatımız boyunca yaşayamayacağımz zamanlarilerde çalışırsan yardımcı olur belki şimdi evdesin diye gerek görmüyor olabilir..ben çok abuk subuk şeylerle geçirdim senn kadar evli olduğum dönemlerimi kvaldemlerin sayesnde beklenti içine grdinmi zaten kıymeti yok içinden gelip yapacak oyüzden mutlu olun bşverr gerisini gerçektenn
Belki diyodur canım da bi etkisi olmuyodur ailesinde
Allah bağışlasın canım evlatlarını, senin eşin de klasik erkek modeli demekki,
Anneler oğlum oğlum diye pohpohlayınca sıkıntısı da malesef hanımlara kalıyo...
yok beee o tepki verse söylediklerinin ve beklentilernn dozu artmış bişekilde karşıma gelemezler bencee..bide altlı üstlü oturma hayallermz var buaralarr
Onu asla kabul etme canım.
Çocuk var mıydı yazmış mıydın kaçırdıysam kusura bakma..
Canım ben de kvalidemlerle çok iyi sayılmam, bana da eşim,dolaylı olsa da, onların yüzünden, boşanmak istediğini filan söyledi ama bi şekilde atlattık.
Şimdi iyiyiz ama...
çocuk yok canım yaaa ştresten olmuoooobelki de hayrlısı bu bzim için..aman yok hiç edermymmmmmm yılbaşı gecesi birisi doğramış kaynanasını onun gbi twbe yarabbimmm bide bekar görümce var ki düşmanıma vermesin rabbimm.hiçbirişe elini sürmezzz altlı üstlü otrusak ben evimizin gelini olurum heriş benm elimden öperrrrrr
benm direk söledi ama biliomsnnnnn
Ben nişanlıyım. Sevdiğimle liseden tanışıyorum ve aynı üniversiteyi kazandık. Bana ozamanlar ben uyanana kadar kahvaltı hazırlardı. Yemek yapımına yardım ederdi. Birgün rahatsızdım ve beni yemek için uyandırdığında menemen hazırlamış. Ama çokgüzel yapmıştı hala tadı damağaımdadır :) benim nişanlım da yemek ve temizlik işlerini yapar diye düşünüyorum :)
İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi bebek verir Allah sana canım..
Boşver sen o aileyi ya hatta görüşmelerini filan seyrekleştirmeye çalış çok etkilenmişsin...
Çok kötü bi durum canım Allah kimseye yaşatmasın
Bazen sinirlenince de söylüyolar ama kalp kırılmış oluyo tabi.
inşallah devam eder tatlım, ama yemek öğrensin biraz sade menemen olmaz:))
Canım ben de kvalidemlerle çok iyi sayılmam, bana da eşim,dolaylı olsa da, onların yüzünden, boşanmak istediğini filan söyledi ama bi şekilde atlattık.
Şimdi iyiyiz ama...
sennkiler naparr aynı şehrdemsnz sizdee
evlendikten sonra ilk sabahımızda,sabah oldu hadi kalkıp kahvaltı yapalım dedim.kahvaltıyı hazırla geliyorum dedi,döndü uyudu.şaşırdım kalakaldım.beraber hazırlarız diye düşünmüştüm ama nerde ilk şoku o zaman yaşadım.sonrasındaysa ayağına çorabı veren de yıkanmaya giderken havlusunu banyoya koyan da ben oldum.akşamları çay içtiğimiz zaman,ben sınav kağıtlarını okumakla ve notları e-okula girmekle uğraşırken çayını doldurmayıp benden isteyen bir kocam var.yani kısaca bana hiç yardım etmez...
zamanla onlarıda öğrenir canım :) annesi ile ablası inanmıyordu yemek yapımına yardım ettiğine ama hünerlerini bana gösteriyor negüzelll...
Yok bizimkiler uzaktan kumandayla bozdular ki bi kere bozabildiler, ayrı şehirlerdeyiz cnm.
Biz evlenirken aileyle görüşmeme kararı almıştık ama ben eşimi zorlamadım, ben kendim görüşmeyecektim o da annesinin çirkeflikleri nedeniyle kendi görüşmek istemedi.
Evlendikten sonra barışalım filan dedi, barıştı, annesi doldurdu baya bi, bana karşı tavırları değişti, doğal olarak benim de ona karşı değişti.
Böyle olunca boşanma lafı çıktı ortaya, ben de annemin evine gittim, pişman oldu geldi aldı beni
Ben şimdi yine görüşmüyorum ailesiyle, kendisi görüşüyo ama aramız iyi şu an cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?