Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

kesinlikle iyi düşünmek gerekiyomuş onu anladım bende... en azından okuduğum yazıları mümkün olduğu kadar ders almaya çalışıyorum ki yol göstersin :))

sizin daha çok yenii ne güzel bak kıymetini bil birdaha hayatımız boyunca yaşayamayacağımz zamanlarilerde çalışırsan yardımcı olur belki şimdi evdesin diye gerek görmüyor olabilir..ben çok abuk subuk şeylerle geçirdim senn kadar evli olduğum dönemlerimi kvaldemlerin sayesndebeklenti içine grdinmi zaten kıymeti yok içinden gelip yapacak oyüzden mutlu olun bşverr gerisini gerçektenn

Canım ben de kvalidemlerle çok iyi sayılmam, bana da eşim,dolaylı olsa da, onların yüzünden, boşanmak istediğini filan söyledi ama bi şekilde atlattık.
Şimdi iyiyiz ama...

Allah bağışlasın canım evlatlarını, senin eşin de klasik erkek modeli demekki,
Anneler oğlum oğlum diye pohpohlayınca sıkıntısı da malesef hanımlara kalıyo...

teşekkürler canım
evet benimki ev işi kadının işi diye düşünen bir erkek artık çok umursamıyorum ama yaşlanınca nasıl oluruz onu merak ediyorum:44:

dört yıllık evliyiz eşim her ev işinde yardımcıdır özellikle kızıma hamile iken pişirdiği yemeklerin tadı hala damağımdadır.kızım 28 aylık eşim her pazar kahvaltıyı hazırlar ve mutfağı bulduğu gibi bırakır balkonları o yıkar. ve ne zaman ev işlerinde yardım istesem hemen kalkar her işte yardımcı olur

Onu asla kabul etme canım.
Çocuk var mıydı yazmış mıydın kaçırdıysam kusura bakma..

çocuk yok canım yaaa ştresten olmuoooobelki de hayrlısı bu bzim için..aman yok hiç edermymmmmmm yılbaşı gecesi birisi doğramış kaynanasını onun gbi twbe yarabbimmm bide bekar görümce var ki düşmanıma vermesin rabbimm.hiçbirişe elini sürmezzz altlı üstlü otrusak ben evimizin gelini olurum heriş benm elimden öperrrrrr

İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi bebek verir Allah sana canım..
Boşver sen o aileyi ya hatta görüşmelerini filan seyrekleştirmeye çalış çok etkilenmişsin...

benm direk söledi ama biliomsnnnnn

Çok kötü bi durum canım Allah kimseye yaşatmasın
Bazen sinirlenince de söylüyolar ama kalp kırılmış oluyo tabi.

Ben nişanlıyım. Sevdiğimle liseden tanışıyorum ve aynı üniversiteyi kazandık. Bana ozamanlar ben uyanana kadar kahvaltı hazırlardı. Yemek yapımına yardım ederdi. Birgün rahatsızdım ve beni yemek için uyandırdığında menemen hazırlamış. Ama çokgüzel yapmıştı hala tadı damağaımdadır :) benim nişanlım da yemek ve temizlik işlerini yapar diye düşünüyorum :)

İnşallah devam eder tatlım, ama yemek öğrensin biraz sade menemen olmaz:))

yaa mümkün değilllll o işte...bizim annemz yok rahmetli oldu babam yalnz benm babama gtmem gerekıo yeni evlendğimz zamalrada o bile sorun oldu oraya bukadar gdıosn bize bukadar gelıosn falan eşim hç ses çıkarmadı bn de tabi ama ben bildğimi okudum.eşime söyluodum annenler beni üzüuo bn gtmeym madem ama babana gdıosn oluodu ondan öle bişansm yokk...boşanmayı da nasıl söylediğini anlatayım bak temzilk yapmşlar geçtğimz yaz bz de pazar gnü gittk cmt halı yıkamşlar bnm haberm bile yok tabi..sonra k.validemler evde değil görümcem var tek o da oturup duruo neyse bzde otrduk bn sordum yapılacak bişey varmı die usulen sonra makineyi boşaltcam dedi bn de bulaşıkları çıkardım..sonra bz eve gttik ertesi gn de ben babama gttm hergn hergn onlara gdecek halim yok..sonra kvaildem eşimi arayıp çemkirmişş evi ohalde görüosnz ne arıosnz ne gelıosnz die..bana güvenip kalkıştılar ya temzliğe hem de evde yookk kadın ya..eşim de demiş sen de haber verseydn die.hem evde durmuosn falan dedmş...neyse eşim beni aradı nerdesin die ki aramaz normalde nerdesin falan die ben de dedm babamdaym tamam dedi noldu ddim çıkmadıysan evden annemlere bi uğra diyecektm dedi eşim de bi tuhafff otip bi konuşmann ardından bn gtcem bana afra tafra diyecek kvalidem heristdeğim oluo...sonra eşim akşama geldi ben dayanamıorm dedm ben işe başalayım madem evde oturmam batıo amannnnnn bi tartrstıkki ve eşim bana ne dese ii eğer annem çağrdığnda bi gtme bak noluo aman nolur tamam sen kızma ben ne dersnz yaparm dicem sandı ama bnden beklemdği performans geldi napabilirsinki dedim enfazla boşayabilirsnnn beni boşarsn sonrada anana ben varken tutmadığınz temzlikçiyi tuatrsnzzz o oldu bdaha..seviyoruz die tepemize ettrcez herhalde

evlendikten sonra ilk sabahımızda,sabah oldu hadi kalkıp kahvaltı yapalım dedim.kahvaltıyı hazırla geliyorum dedi,döndü uyudu.şaşırdım kalakaldım.beraber hazırlarız diye düşünmüştüm ama nerde ilk şoku o zaman yaşadım.sonrasındaysa ayağına çorabı veren de yıkanmaya giderken havlusunu banyoya koyan da ben oldum.akşamları çay içtiğimiz zaman,ben sınav kağıtlarını okumakla ve notları e-okula girmekle uğraşırken çayını doldurmayıp benden isteyen bir kocam var.yani kısaca bana hiç yardım etmez...

sennkiler naparr aynı şehrdemsnz sizdee

Yok bizimkiler uzaktan kumandayla bozdular ki bi kere bozabildiler, ayrı şehirlerdeyiz cnm.
Biz evlenirken aileyle görüşmeme kararı almıştık ama ben eşimi zorlamadım, ben kendim görüşmeyecektim o da annesinin çirkeflikleri nedeniyle kendi görüşmek istemedi.
Evlendikten sonra barışalım filan dedi, barıştı, annesi doldurdu baya bi, bana karşı tavırları değişti, doğal olarak benim de ona karşı değişti.
Böyle olunca boşanma lafı çıktı ortaya, ben de annemin evine gittim, pişman oldu geldi aldı beni
Ben şimdi yine görüşmüyorum ailesiyle, kendisi görüşüyo ama aramız iyi şu an cnm

Ne büyük hayal kırıklığı olmuştur senin için..
Biraz yapmasan eşinin kişisel işlerini filan, alışmaz mı kendi yapmaya??

keşke ben de öyle yapabilsemmm ben görüşmesem .ne zmandr düşünüyorum ama bz aynı şehrdeyzz.yani benm gtmeme gbi lüksm olamaz gbi gelıo..eşim bana neler dedi ailemle aramı bozmaya çalısıosn bile dedi..bzm sorunumuz hç btmeyecek gbi görünuo çünkü yaz gelıo gene başlarlar ben kendi evmn halılarını yıkamıorm yıkamaya verıorm ki hayatımda bir defa halı yıkamş insan değilimmm babam hep yıkamaya verdirrdi onlarınkileri gdp ykayım die beklıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…