Eşleriniz Ev İşine Yardım Ediyor mu?

Ne güzel demiş ama... babanın eli ekmek kokmalı...
Bunun üzerine devamlı almıştır adam artık

evt bende cok sevdım evlılık okulundan çalıntı:) buarada eşiminlede bu ara sorunlarımız vardı buyuk degıl ama kucuk şeyler o arkadaşımın dedıklerını yaptım haksızsam bıle haklı gıbı bırşey oldum dun konuştum hıç sesı cıkmadı (bızım en buyuk sorunumuz tahın meselesı yer bakımından anlaşamıyorz)

Hmm gerçekten güzel şeyler vara benziyor ben de okuyayım vaktim oldukça...

Ben tek başıma uygulayabilir miyim canım, eşimle birlikte mi okumalıyız, öyle yapmalıyız heralde..

eşine evlılık okula başlaıdğını soyle ve ödev verdıklerını bugunku konum bu dıye soyle .başlta buyuk ehtımal erkeklerın genelı gulerler ederler dalgaya alırlar ve sonra ordakı yazanları uygula .ben denemedım henuz ödevlerıme başlamadım ama bende eşime bu şekılde osyleyıp başlayacağım.düşün ona kendımle ılgılı hıç sevemıdğım şeylerı yazdıracağım ve yargılamayacağım ekndımı duzeltmeye claışacağım sonrada on unla ılgılı sevmedığım huylarını yazacağım ve ınankı hem o hemde bende degışiklık olacak.gecen arkadaş eşime ve bana dedıkı elınızde sılgı olsa hangı huyunu degıltırmk ısterdın eşının .ben hıç fark etmemıştım tartışma sırasında onun acıklamasına hıç yer vermıyormuşum meyer bunu soyledı ve artık onu oyle yapmıyorum.hep hatalar eşlerde degıl aslında herşey bayanda bıtıyor .o erkekelrı yetıştıren bıle anne canım boyle duşun.meyer benım ne kadar hatam varmış bunu fark ettım ve ona gore davranıyorum eşimdekı degışıklı 2 -3gunden ebrı fark edıyorum.

Benimki ters karşılamaz aslında, hatta kendimizi evlilik hayatında yetiştirmek için bişeyler yapalım filan demiştik de öyle lafta kalmıştı.
Bunları beraber uygulayabiliriz biz

Benimki ters karşılamaz aslında, hatta kendimizi evlilik hayatında yetiştirmek için bişeyler yapalım filan demiştik de öyle lafta kalmıştı.
Bunları beraber uygulayabiliriz biz

en guzelı canım yoksa kımsenın tek başına duzeleceğı yok.hakıkatende evlılık zamanla duzelıyor.ben bu başlardakı cım ayınada ınanmıyorum evlılık zaman gectıkce guzelleşıyor.aslında hap maddı guce bakıyoruz ama manevı güçu goreltıyoruz.düşünki eşin sen evde yoksun yemeğini yememişve gelıncede senı bekledım hayatım sende yıyecekmısın demesı.bak şu cok hoşuma gıtmıştı ben arkadaşıma gıttım eşimde işten cıkmış evde.ben kapının onune geldığımde kapı acıktı benım gelışımı duymuş ve hemen kapıyı açmış.gulen yuzuyla bana baktı hoşgldın aşkım dedı.ne kadar mutlu oldum anlatamam .zılı dashı calmamışken kapıda benı bekleyen eşim.ve daima eşim işten geldığınde boyle karşıladım oda hep mutlu oluyor.

Evet bi de cicim ayları meselesi var:)))
Ya gerçekten öyle bişey var mı bilmiyorum varsa da tabir olarak söylüyorum yatak odasında belki vardır.
Fakat diğer durumlarda ben de cicim ayları diye bişey olduğunu zannetmiyorum ya da ben ters yaşıyorum, zaman içinde bazı şeylerin oturduğunu görüyorum, yani evet ilk başlarda bana çok yardımcıydı fakat dedim ya kavgalarımızda kendimi tanıyamadım bile, ama zamanla biraz oturdu normale döndü, sanırım o da beni o halde görünce üzüldü, bazı noktalarda çok daha dikkatli şu an, birden parlamamaya çalışıyor mesela.
Zamanla eşler birbirine uyum sağlamaya başlıyor ve oturuyor evlilik

aynen oyle evlelık yaşandıkca guzelleşıyor.yaşadıkca bırbırımızı sahıplenıyoruz.eşımızın artık dıger yarımız olduğunun farkına varıyoruz.

Biraz fazla yardim ediyor hemde.. Hele yemek konusunda. Yaptigim yemeklere karisiyo, sinir oluyorum!
Bulasik yikar evi toplar yemekte yapar cok sagolsun, umarim hep böyle devam eder :)
1 sene yalniz yasamis, o yüzden düzenini kurmustu esim, birden baskasi (ben) gelince, tabi biraz degisti düzeni, ve buna alismasi biraz zaman aldi.

Biribirimize alismakta zaman aldi. Nisanliyken hic tartismazdik, o bana tamam ben ona tamam gecinip giderdik.
Evlendikten sonra ufak tefek tartismalar olunca bi garip oluyoduk ikimizde, sanki ayrilcakmisiz gibi kusku düsüodu icime, niye evlendim ben bu adamla diye cok aglamisimdir.
Ama hersey oturuyor yerine, alisiliyor biribirine.

Pazar günlerimizin temizlik günü oldugunu biliyor, ben o gün dersten evi süpürememissem ertesi gün ben okuldayken o süpürür ben birsey demeden :)

benim eşimde herşeye yardım eder evi beraber temizleriz
süpürür,siler,çamaşır asar,salata yapar, halı yıkar
çoğu şeyede karışır özellikle eşyaları yerleştirmede
benide sinir eder hiç karışmasa daha iyi

burada bahsedilenler 'koca' 'erkek' statüsüne giriyorsa benimki ne statüsüne giriyor vallahi aklım karıştı :/ bu adamları alnından öpmek lazım! yani karılarının öpmesi lazım...

bi supper women vaaar o sizi duymasın heeeeeee....kocaya iş yaptırmak valla duymasın sizi.........heheheheheeee

eveeet benim eşimde evde elektrik süpürgesiyle kendi yerleri alırken bende arkadan silerim........buna benzer yardımcı olur yaniii

burada bahsedilenler 'koca' 'erkek' statüsüne giriyorsa benimki ne statüsüne giriyor vallahi aklım karıştı :/ bu adamları alnından öpmek lazım! yani karılarının öpmesi lazım...

Valla canım ne yalan söyliym konuyu açarken ben de bu kadar çok yardımcı eş beklemiyodum
Ama sanırım sokakta sorsak bu kadar çok yardımcı olan eş çıkmaz yani bu biraz şey gibi, belki de konu, eşleri yardımcı olan hanımların dikkatini daha ağırlıklı çekmiştir

benim erkek arkadaşım felaket titiz ve düzenlidir
çıkardığı kıyafetler, eşyaları her daim yerli yerindedir...
ben kalmaya gittiğim zaman genelde yemekleri ben yapar kahvaltıyı ben hazırlarım
ama estimi o yemek yapar dur sen bugün ben yapayım diyo
bakkala ekmek almaya hep onu yollarım
evi o süpürür
odasını da o toplar

Gerçek yüzünü göstermeye başlamış eşin.
Emin ol daha da azalacak.

Yardımcı olmak şöyle dursun dağıtmasın da

İşte yardımcı olduğu için herşeye de karışıyor.İlgisi var adamın temizliğe.

Aman yapmasında işime de karışmasın.
Hiç haz etmem erkeğin kadınların işine karışmasından

Gerçek yüzünü göstermeye başlamış eşin.
Emin ol daha da azalacak.

Yardımcı olmak şöyle dursun dağıtmasın da

Ben o kadar umutsuz değilim aslında canım ya.
Sonuçta kişiliğinde var düzenli tertipli bi adam ama sanırım biraz mola verdi:))
Yine ayaklandırıcam onu ben:))

Allaha şükür benim eşimde bana yardım eder.ama istediğinde. mesela eve misafirmi gelecek hemen girişiriz beraber temizliğe. el birliğince yapıveririz temizliği.:13: camları siler, videldalar yerleri ,toz alır. fırını temizler he bide çok güzel ütü yapar... ama huyuna gitmem gerekiyor bunları yapması için

hanımlar şu işleri nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlar biraz tüyo verseniz de biz de yolumuzu bulsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…