- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Tasmayla ne alkasi var benim esim kopek mi sanki biseyler ima etmeye cakismayin soru soruldu cevap verdim esim rahatsz degil size ne oluyokiNiye izin vermiyorsunuz ki tasma mı taktınız adama.
Yeni adet edinmesi düşündürücü. Önceden böyle değil ise, yapısı bu diyemiyoruz. Evlilikte bu tür şüpheler yaratılmamalı. Sizi ona hesap soran dırdırcı kadın durumuna düşürmemeli. Ne yapılabilir? En kibar halinizle ona iş sonrası yapacağı planlar hakkında size haber vermesini söyleyebilirsiniz ama sanırım bunu denemiş ama çözüm alamamışsınızdır. Bence bu "bağımsız erkek" tavırlarının gerçek nedenini anlamak için ilşkinizi kendi başınıza bir daha gözden geçirin. Ne değiştide o yeni bir adet edindi?Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
O benim nasıl ne zaman nerede kimlerle olduğumu biliyorsa benimde bilmem çok doğal...birşey yapacak olsa ne kadar kollasanda sık boğaz etsende vakit bulur bence hiç kafanızı takmayın size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın...Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
bence sorma artik gec geldiginde hatta hic umursama hicbisey yokmus gibi davran guleryuzlu sakin ve keyifli gorunmeye calis .diger turlu devam edersen ona gore cok skiyo daraltiyo bunaltiyo olcaksin.Az önce geldi. Yanına gittim guzellikle sormaya çalışıyorum bana resmen püskürdü. Neymiş niye soruyorum? Sormayacak mişim!!! Aynısını ben yapamazmisim. O erkekmis ben kadınmışım
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Askeri kamp mı kurdunuz hanfendi
Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Az önce geldi. Yanına gittim guzellikle sormaya çalışıyorum bana resmen püskürdü. Neymiş niye soruyorum? Sormayacak mişim!!! Aynısını ben yapamazmisim. O erkekmis ben kadınmışım
Seninki koca degil odun.Benim ex te son zamanlarda ayni tavirlari yapiyordu.Oylesine kibarca nerdeydin naptin gunun nasil gecti diye sorsam hemen agresiflesir bagirmaya baslardi.Yok hesapmi soruyorsun sanane diye.Bi bit yenigi varki kocan boyle delleniyor normal degil yani.Benimki de tum gun metresiyle gezermis megerse bende sorunca adam sinirleniyodu haliyleGuzellikle konuşmaya çalışıyorum, çalıştım ama af edersin de sanki küfür ettim gibi muamele ediyor. Benim her dediğim her sorduğum batıyor adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?