- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
sordugunuz sorunun cevabını almıssnız zaten yazıda daha ne soracaksın anlamadım?Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Benim Kide teline sifre koymustu oysa o islerden.hic anlamazdi.Yillar boyu teli ortada olan adam Son bikac yildir telini gizleyip bide sifrelemisti.Ben bir kez sifresini buldum ama o surekli sifresini degismeye basladi.Yani bir erkek bosuna sifre koymaz .Bi haltlar karistiriyordur.Once guclu ol sakin ol.Hatirladigim kadar esin daha oncede aldatmaya meyilli biri.Hazirlikli ol .Aslinda en iyisi boyle adi kocalarin eziyetini cekmektense baktinki duzelmiyor defet gitsin be bacim.Bari kafan rahat oluyor nerde napiyor diye dusunecegineSosyal hesaplarına bakıyorum bir şey yok. Teli şifreli. Şifreyi biliyorum ama o bildiğimi bilmiyor. Teline de baktığımda bir şey bulamadım. Gerçi şimdi kilit ekranının haricinde menülere girmek içinde şifre yapmış onu bilmiyorum. Onu yeni yapmış.
Aaa benim öyle bir hakkım yokmuş. O erkekmis ben bayan. Sabah konuştuk Özür diledi ve söyleyeceğini söyledi. BakalimBence bi gün geldiğinde evde olmayın, eşinizden geç gelin. Nerdeydin derse bi arkadaşla buluştum dersin. Bu ne ya ne sanmış bekar evi mi? Sen sormadan ben x arkadaşla buluşup geleceğim canım filan demeli zaten.
Söylemeyi geçtim bu durum sürekli oluyo diyorsunuz, yani dışarıda baya vakit geçiriyo gibi çocuğunuz da var fazla değil mi keşke onuda konuşsaydınızAaa benim öyle bir hakkım yokmuş. O erkekmis ben bayan. Sabah konuştuk Özür diledi ve söyleyeceğini söyledi. Bakalim
peki o saate kadar gercekte nerede olduğunu da söyledi mi?Aaa benim öyle bir hakkım yokmuş. O erkekmis ben bayan. Sabah konuştuk Özür diledi ve söyleyeceğini söyledi. Bakalim
Bu zamana kadar derdi aslında ama bikmis efendi. Bakalım dün biraz tartıştık bu konu ile ilgili bu sabah da artık söyleyeceğini söyledi ve geç gelmeyeceğini dedi. Bakalım ne kadar sürecek.Yeni adet edinmesi düşündürücü. Önceden böyle değil ise, yapısı bu diyemiyoruz. Evlilikte bu tür şüpheler yaratılmamalı. Sizi ona hesap soran dırdırcı kadın durumuna düşürmemeli. Ne yapılabilir? En kibar halinizle ona iş sonrası yapacağı planlar hakkında size haber vermesini söyleyebilirsiniz ama sanırım bunu denemiş ama çözüm alamamışsınızdır. Bence bu "bağımsız erkek" tavırlarının gerçek nedenini anlamak için ilşkinizi kendi başınıza bir daha gözden geçirin. Ne değiştide o yeni bir adet edindi?
Evet şimdi bunu deneyeceğim ama bakalım ne kadar sabredecegim.bence sorma artik gec geldiginde hatta hic umursama hicbisey yokmus gibi davran guleryuzlu sakin ve keyifli gorunmeye calis .diger turlu devam edersen ona gore cok skiyo daraltiyo bunaltiyo olcaksin.
Def ettin mi eşini? Bende bakalım biraz daha seyrediyorum:)Benim Kide teline sifre koymustu oysa o islerden.hic anlamazdi.Yillar boyu teli ortada olan adam Son bikac yildir telini gizleyip bide sifrelemisti.Ben bir kez sifresini buldum ama o surekli sifresini degismeye basladi.Yani bir erkek bosuna sifre koymaz .Bi haltlar karistiriyordur.Once guclu ol sakin ol.Hatirladigim kadar esin daha oncede aldatmaya meyilli biri.Hazirlikli ol .Aslinda en iyisi boyle adi kocalarin eziyetini cekmektense baktinki duzelmiyor defet gitsin be bacim.Bari kafan rahat oluyor nerde napiyor diye dusunecegine
Hayır söylemedi. Sormadım da Nerede olduğunu. Aslında meydanda misin dedim Hayır dedi o kadar. Bir işle ilgili konuşuyorum dedi. Ama nerde kimle demedipeki o saate kadar gercekte nerede olduğunu da söyledi mi?
Hepsini biliyor söylüyorum ama kendi bildiğini okuyor.Söylemeyi geçtim bu durum sürekli oluyo diyorsunuz, yani dışarıda baya vakit geçiriyo gibi çocuğunuz da var fazla değil mi keşke onuda konuşsaydınız
Adama soru sormam batıyor. Uysalca sorsam da adam hemen sorgulayici tarzda anlıyor.Ben soruyorum. Daha doğrusu o söylüyor, "x ve y yle bi kahve içeceğiz" der mesela. Ya da akşam sorarim ne yaptiniz nasildi flan diye. Ama bu bi sorgu, hesap değil. gün içinde yapilanlar konuşulur ya hani, o tarz. Sohbet gibi.
Size de önerim sorguya çekmeyin ama sormamazlik da etmeyin. Bu şekilde sohbet havasinda konusun.
Evet ben defettim.Konusmaya calistim Olmadi.Iyilikle olsun dedim.Alttan aldim olmadi.Yalvar olmadi kavga dogus yok heryolu denedim olmadi.Hem beni aldatiyordu hemde asla kabul etmiyordu.Def ettin mi eşini? Bende bakalım biraz daha seyrediyorum:)
Bende son sessiz kalarak onu yola getirmeye çalışacağım. Ama gelmez ise çocuğum olsa da yapacak bir şey yok artık Bosanacagim. Yaşım oldu 27 ve 6 yıldır hatta 2 sene de evlilik öncesi 8 yıldır bu adamı çekiyorum. Şifre olayina girmedim hiç. Bakalım her şeyi yavaş yavaş halletmeye çalışacağım .Evet ben defettim.Konusmaya calistim Olmadi.Iyilikle olsun dedim.Alttan aldim olmadi.Yalvar olmadi kavga dogus yok heryolu denedim olmadi.Hem beni aldatiyordu hemde asla kabul etmiyordu.
Birde hem suclu hem guclu .Suc bastirmak icin Agresiflesiyordu.
Bana tek cozum yolu onu kapiya koymak oldu.Nerdeyse 2 yil olucak sonrada bosandim zaten.Hala ayni kadinla beraber ve hala inkar ediyor .Onlari gozuyle gormeyen kalmadi adam oyle bir inkar edip oyle guzel kilif buluyorki bazan inanasim geliyor.
Demem oki eskisine gore daha rahatim ama malesef hala icimde atamadigim bir aci ve ofke var
Allah yardimcin olsun ancak yasayan bilir cok zor.Inanki karar verdikten sonrasi daha kolay oluyor.En zoru o karari alabilmek.Kangren olmus o parcayi kesip atmak ama zor geliyor yinede kesip atmak ve iyilestirmek yerine o aciyla yasamaya devam ediyoruz.Bende son sessiz kalarak onu yola getirmeye çalışacağım. Ama gelmez ise çocuğum olsa da yapacak bir şey yok artık Bosanacagim. Yaşım oldu 27 ve 6 yıldır hatta 2 sene de evlilik öncesi 8 yıldır bu adamı çekiyorum. Şifre olayina girmedim hiç. Bakalım her şeyi yavaş yavaş halletmeye çalışacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?