Eşlerinize doğum gününde nasıl bi sürpriz yaptnız ?

çok çok klasikolacak ama bende bir gün önceden doğum gününü kutlayamayacağıma onu inandırmıştım ve gerçekten inandı kalpli bir pasta sipariş verdim . masaya kırmızı ve bayaz gül ve kalpler serpiştirdim mumlar şamdanlar koydum ışıgı kaparrım ve mumları yaktım görünce de çok şaşırdı bu kadarını beklemiyordum dedi ve çok mutlu oldu . hediye olarakta davlumbaz yerine ondan daha ucuz olacak ama sihirli kupa yaptırabilirsin . üzerine ikinizin yada çocuklarınızla olan resmini bastırabilirsin. ben ilk sevgililr günümüzde bir saatle beraber bunu hediye etmiştim çok beğenmişti hem değişik hem de çok güzel farklı bi hediye

nemi yaptım tam dogum günü oldugu için 1 ay erkn dogurdum oglumu :)))) dogum günü hediyesi verdim kucagına ömür boyu unutmz

o bana dogum günümde ne yaptıysa bende ona aynısını yaparım fazlası yokhiç öyle süpriz falan yapmam odunum ben ya

benimde 2 ay sonra (2 haziran) nişanlımın doğum günüsü var bende ne yapsam diye düşünüyorum :26: aslında o zaman nikahlı olmuş oluyoruz güzel bir süpriz olması gerektiği kanısındayım nasıl bir süpriz hazırlasam bilemiyorum aklıma parlak bir fikir gelirse burdada paylaşırım

Son düzenleme:
ya acaba özel diyilse neler aldığınızı sorabilirmiyim ben de yapmak istiyorum nişanlıma ama suan 23 yaşında ne alsam ki 1 yaşından 23 yaşına kadar

nemi yaptım tam dogum günü oldugu için 1 ay erkn dogurdum oglumu :)))) dogum günü hediyesi verdim kucagına ömür boyu unutmz

Ciddimisiniz???

Sırf dogum gününde bebeğinizi hediye olarak sunmak için erken mi aldırdınız çocugu şoktayım resmen....

Hemde koskoca bir ay öncesinde..

ya acaba özel diyilse neler aldığınızı sorabilirmiyim ben de yapmak istiyorum nişanlıma ama suan 23 yaşında ne alsam ki 1 yaşından 23 yaşına kadar

bilindik alışveriş sitelerinden birine girdim... (çarşı-pazar gezmeye çok vaktim yoktu)
1. mama önlüğü
2. dalin şampuan
3. oyuncak araba
4. çocuk kıyafeti
5. "aslında ben hep yaındaydım" yazılı bardak (benim doğduğum yıla denk geldiği için)
6. oyuncak
7. 500 adet bilye
8. "yaşasın kardeşim oldu" kitabı..( kardeşinin doğum yılı olduğu için)
9. nils ve uçan kaz kitabı
v.b sıraladım... ergenlik yılları için 1990 yılına ait dergi bile buldum...
bakım ürünleri aldım mesela 20 li yaşlara... bazen işin içinden çıkamayıp bazı yaşlara boxer, çorap, atlet sıkıştırdım...
bol bol kravat aldım...
tanıştığımız yıl için evin anahtarını cici bir anahtarlığa takıp verdim...
son bir kaç yıla daha kullanacağı şeyler aldım.. (gömlek,tshirt gibi)
son yıla da defter yazdım...

arkadaşlar ayne dertten bende muzdaribim. benim de evlilik yıldönümü. ama eşim yanımda olmayack yarın. ne yapabilirim ilginç bişeler istiyorum da ?

ayni derde düstüm bende. daha bir bucuk ay var esimin dogum gününe ama simdiden düsünmeye basladim. daha evliligimizde ilk dogum günü bizde de. benim dogum günüme hic birsey almadi. daha dogrusu carsi pazar gezmis birsey bulamamis sonra beraber gideriz dedi ve hic gidilmedi simdi ben onu sasirtmak istiyorum. yani bana birsey almadigi icin onu utandirmak istiyorum. erkekler genelde cocuk gibidirler. esim 29 yasini dolduracak bu sene ve ben ona uzaktan kumandali helikopter almayi düsünüyorum. her magazada bunlari gördügünde "bende alacagim bir gün bir tane diyor" ve ben her seferinde "cocukmusun sen" diye kiziyorum aldirmiyorum. onu alacagim. dogum gününden 6 gün sonra da ilk evlilik yildönümümüz ve o zaman da ona bir scooter alacagim ve hafta sonu icin bir gezi planlayacagim. umarim sevinir

uuuuuuuuuu lahesıs cımmmm çok güzelmiş tatlımmm

ben gecen sene takı elbise alıp iş yerine yollamıştım şok olmuştu akşamda arkdaşlarlı ayarlamıştım haberı yoktu yoldan gecerken

arabaya aldık bunu şaşırıd baya nereye gidiyoruz dedı arkadaşın sevgılıısyle tanışmaya dedım ordada süperiz yaptık buna ne sevındıya canım benım

bu sene c,tesiye denk gelişti üni sınavı vardıya ıkı hafta önce bu sabah derse girdi 10 da eve geldı bende 1 saat içinde kek yaptım

ellerımle börek yaptım ,pastası ve yanında ıvır zıvırları işte masayı hazırladım ,bir sürü balon şişirdim üstlerinde sevgı sözcükleri

yazdım hepsine duvara kagıtar y7apıştırdım degişik olsun dedim hediyesini sakladım notlarla buldu

ve ben hepsini 1.saat 30 dakkada yaptım eve gelınce kapıdan yolladım bunu kız arkdaşım gelmiş duraktan alırmısın hayatım dedım

zavallı kızı almaya gitti sonra giyindim süslendim .dedimkı kız eve geldı gel dedim makınayıda hazırladım video ya çektım

bunu sabahın 11.de şok yaşadı resmen benı uyuy sanıyodu çünkü

Hiç tanımadığım bir sürüüüü insanın, eşimin doğum gününü kutladığı minik bir video hazırlamayı düşünüyorum..işte Y.....doğum günü kutlu olsun,nice yıllara fln dedirttircem insanlara.En son ben çıkacağım videoda,eşimin doğum gününü kutlayacağım..Biraz vaktimi alacak bu iş ama olsunnnn

Ben 10 kisi ayarladım 25 arkadasımla beraber tüm akrabaları felan saat 12 de sabah mesaj attılar eniste doğum günün kutlu olsun diye
Birde en çok sevdiği sanatçıyla 1 sene öncesinden irtibata geçtim saat 5 gibi eve geldiğinde o aradı onu.
Sonra pasta vs hediyelesme =) gömleğimin içinede seni seviyorum yazılı resimli bir atlet giydim=) sevinmisti

bunu interneten siparişlede yapılyolar sanki canım

eşimle tanışalı 10 yıl oldu 25 mayısta tanışma yıldönümümüz eşim herzamankı gibi sadece basite alarak sözde söyleyeceği içinde bende ona yontulmamış odun almayı düşünüyorum güzelce paket yaptıracağım sonrada takdim edeceğimmmmm öküz kocişimeeeeeee

bende esıme doum gunu ıcın kıtap yaptırdım ılk tanıstıgımız yerler tarıhler unutulmuycak anılarımız sevgı sozcuklerı kapagında dugun resmımız bı gun ocece gece yataga gırdı dedım sen uyu benım sım var mutfagı toplıcam reklı a4 kagıtlarını kalp seklınce kestım bursuru seyler yazdım banyoya kulzetın kapıgana bıle salona yatak odasının kapısına duvarlara heryere yapıstırdım sabah ıse gıtmek ıcın kalktıgında gordu sasırdı mutlu oldu hangı ara yaptın dedı bende dedım hedıye alamadım bu aklıma geldı aksam ısten gedlı yemek yedık oturduk baya sohbet ettık caktırmadan dolabada bakmıs acaba pasta burdamı dıye sonra kucuk odada masayı hazırlamıstım pastayı koymustum dedım bıraz ısım var otur sen mumları yaktım kıtabı pastanın yanına koydum bı gerlırmısın odada bısey gostercam dedım hıc beklemıyordu sok oldu dedı ben eve gırdıgımde pastayı mumları hazırlamıssındır dıye bekledım goremıyınce gercekten suprız yapmadın sandım dedı kıtabı bastan sona okuyunca gozlerı doldu oanları yenıden yasadı sankı

Son düzenleme:
Allah seni davul etmeye ne davlumbazı
Yeni geline çeyiz mi alıyorsun
Ben eşime kol saati almıştım
Bir de deri cüzdan...
İşten gelmesine yakın (5 dakika felan kala ) merdivenlere kalp şeklinde pembe renkli kağıtlar yapıştırmıştım.
Tabi bu kağıtların her birinde ayrı şeyler yazıyordu
İçeriğini söylemeyim
Kapımızın önüne (ayakkabı çıkardığımız yere ) de minik mumlarla kalp şekli vermiştim
Şık bir restoranda akşam yemeği için yer ayırtmıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…