Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Gözümden kaçmış olabilir ama ilk kez bi konuda seven kıskanır, sadece domuzlar eşini kıskanmaz diyenler yok sanırım film. Paralel forumda mıyım yoksa

Esimin bagliligindan dolayi sanirim 10 senelik tanışma evremizde de hic kiskanmadim. Esim universite doneminde bir moda dergisinin mankenligini falanda yapmisti ustelik ingiltere gibi bir yerde yasiyordu herkes birseyler diyordu ama Aradaki iliskiyi kiskanclik gibi duygularla oldurmek hos gelmiyor bana. Siparis verirken bende tek kisiyle muhattap olup takibini yapmaktan yanayim. Kendinize guveniniz olsun.

Gözümden kaçmış olabilir ama ilk kez bi konuda seven kıskanır, sadece domuzlar eşini kıskanmaz diyenler yok sanırım film. Paralel forumda mıyım yoksa
Var var, gözünden kaçmış.
Yukarıda herkes kıskanır yorumu mevcut.
Açık açık daha domuz denmedi ama yakındır

Kıskançlık çok şahsi bir mevzu aslında.
Ben sevdiğim insanlar, sevmediğim kişilerle vakit geçirdiğinde kıskanıyorum ne kadar saçma olduğunu bilsem dahi engel olamıyorum.

Bana neyse, dostlarıma var bu duygum, sanki onlarla daha çok zaman geçirmek benim hakkımmış gibi hissediyorum ama kocama yok bu durum

Nesi beğenilmedi anlamadım
Yiyip şişin mi demeliydim

Benim mantığım bu. Giderse dur demem ama.oyle bir karakterinde yok çok şükür. Bende kiskanmyrm kıskanılacak bir ortam oluşmadı da ki hastanede calsyrz ikimizde

Şu flörtü aldatmayı erkeklere hasretmeyin. Kiminle aldatıyor bu adamlar kadınla, gay olan da vardır illa ki. Kadın erkek aldatma istatistikleri çok yakın. Kıskansanız da kıskanmasanız da eğer evliliğinize özen göstermezseniz bu risk artar. Evliliğe çocuğunuz gibi gözünüz gibi bakmanız lazım.

filmdelisi normalde sormam ama bugün çok işsizim. Neyini beğenmediniz bu cevabımın Allahınızı severseniz söyleyin pleaseee

Eşlerimiz de bizimle beraber yaş alıyor.
Doğum kiloları kalıcı değil istersek bir süre sonra gidiyor.

Durduk yere, onunla konuştu bununla mesajlasti diye dert etmek normal gelmiyor bana. Bir fanusun içinde yaşayamayacagimiza göre güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler hep olacak yani yapılacak birşey yok. Aldatmaya meyli olan için illa güzellik bir kıstas değil ayrıca.

Eşime kıskanmıyorum bu yüzden birgün aldatacaksa da onu dert ederek geçiremem ömrümü.

Son düzenleme:
Hah buldum, estf.
Bir süredir ben de bayağı işsizim, bacaklarım çok ağrıyor ev işlerini protesto ettim ondan bayağı kk dayım

Beğenmediğim şey ilk olarak, kıskanmıyorum diyen yalan söyler demişsiniz, hayır yalan söylemiyoruz.

İkincisi her kadın düzgün bir fiziğe sahip olmak zorunda değil, kıskançlık ve aldatılma durumunlarını buna bağlamanızı hiç beğenmedim.
Adriana Lima’nın aldatıldığı dünyada, güzellikle alakalı olabilir mi?

Her insan kendine bakmalı evet ancak bunu kendi sağlığı için yapmalı.

Yapmıyorsa da yine bu onun tercihidir ve asla aldatılma, kıskançlık vb şeylerle örtüşemez.
Herkesin bakımdan anladığı farklı, kimi ruhunu besler, bazısı yüzüne bazısı bedenine yatırım yapar.
Kimi bedenini kilolu sever ya da doğal güzellikten yanadır.
Bunlar tektipleşmemeli.

Demedim ben öyle şeyler Rica ediyorum. Ben kendim zaten kıskanç bir insan değilim.Ben evliliğe kıymet, özen verilmeli dedim ki burda iletişim, cinsellik, yol arkadaşlığı gibi şeyler kastım Güzellik hem gelip geçici hem görecelidir. İnsanlığı güzel yapan şey zaten çeşitlilik.

Alt metni yanlış okumuş olabilirim, ben direkt insan kendine bakmalı kilo bakımdan girince böyle anlam çıkardım
Siz de benim bir mesaja beğenmedim atın, ödeşelim

Fazla kıskanç değilim. Etrafta güzel kızlar olduğu kadar yakışıklı erkek de var. Eşimin çalıştığı yer m de bayan ağırlıklı.Surekli güvensiz yaklaşamam eşime.hem onun hem kendimin osikolojisimi bozarım. Sırf vücut için başkasına gözü kayacaksa da bu durumda benim yapacak bişeyim yok.
Erkek olsun kadın olsun çoğumuz manken ölçülerinde renkli gözlü vs değiliz.
Evliliğin verdiği huzur ve güven ortamını bozmak istiyorsa yitirmek istiyorsa kendi bilir diye düşünüyorum.

Bence kişilikle ilgili...Benim eşimde normal hayatta kadınlarla hiç konuşmamasına rağmen iş yerinde muhasebeci kızla mecburiyetten konuşuyor.Yani yapacak birşey yok kişiliğini biliyorum bu sebepten sorun etmiyorum yoksa kıskancımdır.

Saygı duyuyorum da onları seçmedi ne demek?
Kızlarda hazırolda seninkini beklemiyor

Düşündüm şöyle bi hiç kıskanmamışım eşimi. Öyle bir şey sezdirmedi çünkü bunca yıldır. Kıskancçlık zor ve yoran bir his bence. Kıskanılmaktan, kısıtlanmaktan da hiç hoşlanmam bknz; kova burcu.
Eşim beni aldatırsa evet çok üzülürüm ama kaybettiğim bir şey olmaz. Oturup kendi yansın derdine. Yapacak olan adamda kadında her türlü yapar. Kısıtlayamazsınız.

Evliyim,hiiiç kıskanç değilim.Aklima bile gelmez.Güvenmeyip tedirgin olacagim adamla evlenmezdim zaten...İşi gereği belli branş öğretmenlerle çok muhatap olur,telinde bir sürü öğretmenin no'su kayıtlıdır,sık sık görüşmek durumunda kalır.Ama dediğim gibi ben de sıfır kıskançlık.

Haa beşer şaşar,bir gün öyle bir şey yaparsa da kendi kaybeder...Hiç ağlayıp sizlayip "nasıl elimde tutarim" kafasında bir kadın değilim.

Saygı duyuyorum da onları seçmedi ne demek?
Kızlarda hazırolda seninkini beklemiyor
Öyle birini istese öyle bir insanla birlikte olurdu demek istedim. Cıvıl cıvıl genç kızlar var, aklı kayarsa diye endişelendiğini söyleyen kişi konu sahibi, ben değilim.

İkimiz de tip olarak birbirimizden daha iyi kişilerle görüştük zamanında. Yine buna önem verseydik, öyle kişilerle görüşmek isteseydik görüşürdük. Bir de 5 yıldır birlikteyiz, hazır olda bekleyen kızlar da oldu mutlaka, aynı şekilde beni bekleyen erkekler de oldu .

Bütün ülke sizi bekliyor
Yapmayın kardeşim ya
Kadınlar mal değil onu seçmedi beni seçti falan
Eşin çoğu kişinin tercih etmediği birisiydi o kadar
Kendinizi ne görüyorsunuz gerçekten

İş hayatinda pek kadin olmadigi icin kiskanma durumum yok. Genel olarak da kiskanc bir yapim yok ama bazen oluyor da aldatma durumu siz ne yaparsaniz yapin karsindakinin niyeti varsa onune gecemezsiniz o yuzden kaderci bakiyorum bu mevzuya. Olur da basima gelirse ne yaparim hic dusunmedim, basina gelmeden de bu konuda konusmasi cok ezber geliyor bana. Ne diyelim Allah herkese vicdanli ve ahlakli esler nasip etsin

Bütün ülke sizi bekliyor
Yapmayın kardeşim ya
Kadınlar mal değil onu seçmedi beni seçti falan
Eşin çoğu kişinin tercih etmediği birisiydi o kadar
Kendinizi ne görüyorsunuz gerçekten
Tamamen yanlış anlıyorsunuz dediğimi. Erkek arkadaşım dışarıda benden daha güzel daha uzun boylu daha zayıf vs kızları gördükçe “Ben niye Delfino’yla birlikteyim ki, daha güzelleriyle olabilirim” diyecek bir insan değil. Çünkü bundan daha önemli şeyler var, onun için de, benim için de. Seçmekten kastım da karşılıklı olan bir durum, ikimiz de hayatımıza alacağımız, görüşeceğimiz kişileri seçtik sonuçta. Herkes kendi mantığına, beğenisine uyan insanı seçer sonuçta. Bu başkalarına kurulan bir üstünlük değil.

Okulda veya başka girdiğimiz ortamlarda sevgilimle de ilgilenen başka insanlar oldu, benimle de. O ayrı bir durum. Tamamen konu sahibinin kurduğu cümlelere cevap verdim ben. “Delfino’yla olacağıma daha güzellerini bulurum” diyecek adama ben zaten git de bul, o güzel kızlar da seni bekliyordu derim zaten. Ama dediğim gibi sevgilim böyle bir şeyi aklından bile geçirecek bir insan değil.

Kısaca ilk yorumumda demek istediğim şey şu; her zaman bizden daha güzel, daha genç kadınlar olacak. Hayatımızdaki insan da bizi sevmiyor, öyleleriyle birlikte olmak isterse olur. Buna biz yapacağımız bir şeyle engel olamayız. Benden daha güzelleri daha gençleri var diye üzülmek, bunun üzerinden kıskançlık yapmak bize bir şey katmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…