- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Kıskanmam.
Yaptığım kıskançlık kadın bazlı değil, ilgi alaka olabilir ancak.
Bu sebeple yeri gelir iş ortağını kıskanırım ama bunların hiçbirinin karşıdaykiyle değil, muhattabım olan eşimle ilgili bir sorun olduğunu bilirim.
Güzel kadından kıskanacak kadar delirmedim çok şükür çünkü özellikle yeni nesil genç erkekler feci yakışıklı, o olayda kendi kaybeder
Esimin bagliligindan dolayi sanirim 10 senelik tanışma evremizde de hic kiskanmadim. Esim universite doneminde bir moda dergisinin mankenligini falanda yapmisti ustelik ingiltere gibi bir yerde yasiyordu herkes birseyler diyordu ama Aradaki iliskiyi kiskanclik gibi duygularla oldurmek hos gelmiyor bana. Siparis verirken bende tek kisiyle muhattap olup takibini yapmaktan yanayim. Kendinize guveniniz olsun.Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Var var, gözünden kaçmış.Gözümden kaçmış olabilir ama ilk kez bi konuda seven kıskanır, sadece domuzlar eşini kıskanmaz diyenler yok sanırım film. Paralel forumda mıyım yoksa
Nesi beğenilmedi anlamadımHiç kıskanmıyorum diyen yalan söyler
Tabiki kıskanır insan
Ama aşırı kıskançlık özgüven eksikliğidir
Vücudumuz bozuluyor evet yaşlanıyoruz ama bir kadın kendine bakmakı
Nasıl olsa evlendim yada sevgilim var deyip salmamalı
Kilona dikkat edicen saçına başına
İnsan bunu kendine saygısı olduğu için yapmalı zateb
Kadınlar kendini çok salıyor
Evlenince özellikle kilo almayan kadın yok
Bakım önemli
Spor da
İnsan kendine baktıktan sonra bence yaşın önemi yok
Ne kadınlar var 40 larında 20 liklere taş çıkarıyor
Benim mantığım bu. Giderse dur demem ama.oyle bir karakterinde yok çok şükür. Bende kiskanmyrm kıskanılacak bir ortam oluşmadı da ki hastanede calsyrz ikimizdeevliyim.. kıskanç değilim. yapacak insan kıskanç olsam da yapar olmadam da yapar niye kendimi yorayım diye rahatlardayım
birincisi kendime güveniyorum, huzurunu mutluluğunu bozacaksa aldatıp ne ala kapı orada halanıp vahlanamam.
ikincisi asla yapmaz demiyorum ama eşim o karakterde insan da değil zaten.
Hah buldum, estf.Şu flörtü aldatmayı erkeklere hasretmeyin. Kiminle aldatıyor bu adamlar kadınla, gay olan da vardır illa ki. Kadın erkek aldatma istatistikleri çok yakın. Kıskansanız da kıskanmasanız da eğer evliliğinize özen göstermezseniz bu risk artar. Evliliğe çocuğunuz gibi gözünüz gibi bakmanız lazım.
filmdelisi normalde sormam ama bugün çok işsizim. Neyini beğenmediniz bu cevabımın Allahınızı severseniz söyleyin pleaseee
Demedim ben öyle şeylerHah buldum, estf.
Bir süredir ben de bayağı işsizim, bacaklarım çok ağrıyor ev işlerini protesto ettim ondan bayağı kk dayım
Beğenmediğim şey ilk olarak, kıskanmıyorum diyen yalan söyler demişsiniz, hayır yalan söylemiyoruz.
İkincisi her kadın düzgün bir fiziğe sahip olmak zorunda değil, kıskançlık ve aldatılma durumunlarını buna bağlamanızı hiç beğenmedim.
Adriana Lima’nın aldatıldığı dünyada, güzellikle alakalı olabilir mi?
Her insan kendine bakmalı evet ancak bunu kendi sağlığı için yapmalı.
Yapmıyorsa da yine bu onun tercihidir ve asla aldatılma, kıskançlık vb şeylerle örtüşemez.
Herkesin bakımdan anladığı farklı, kimi ruhunu besler, bazısı yüzüne bazısı bedenine yatırım yapar.
Kimi bedenini kilolu sever ya da doğal güzellikten yanadır.
Bunlar tektipleşmemeli.
Alt metni yanlış okumuş olabilirim, ben direkt insan kendine bakmalı kilo bakımdan girince böyle anlam çıkardımDemedim ben öyle şeylerRica ediyorum. Ben kendim zaten kıskanç bir insan değilim. Ben evliliğe kıymet, özen verilmeli dedim ki burda iletişim, cinsellik, yol arkadaşlığı gibi şeyler kastım Güzellik hem gelip geçici hem görecelidir. İnsanlığı güzel yapan şey zaten çeşitlilik.
Bence kişilikle ilgili...Benim eşimde normal hayatta kadınlarla hiç konuşmamasına rağmen iş yerinde muhasebeci kızla mecburiyetten konuşuyor.Yani yapacak birşey yok kişiliğini biliyorum bu sebepten sorun etmiyorum yoksa kıskancımdır.Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
İntikam soğuk yenen bir yemek. Ansızın hiç beklemediğiniz bir anda... şikayet etcemAlt metni yanlış okumuş olabilirim, ben direkt insan kendine bakmalı kilo bakımdan girince böyle anlam çıkardım
Siz de benim bir mesaja beğenmedim atın, ödeşelim
Saygı duyuyorum da onları seçmedi ne demek?Etrafta dolaşan cıvıl cıvıl genç kızları beğenseydi onları seçerdi. Ama beni beğeniyor, aldığım kilolara da rağmen çekici buluyor ki, 5 yıldır benimle. Kıskançlığın güvensizlik ya da özgüven sorunu olduğunu düşünüyorum ben sadece.
Öyle birini istese öyle bir insanla birlikte olurdu demek istedim. Cıvıl cıvıl genç kızlar var, aklı kayarsa diye endişelendiğini söyleyen kişi konu sahibi, ben değilim.Saygı duyuyorum da onları seçmedi ne demek?
Kızlarda hazırolda seninkini beklemiyor
Bütün ülke sizi bekliyorÖyle birini istese öyle bir insanla birlikte olurdu demek istedim. Cıvıl cıvıl genç kızlar var, aklı kayarsa diye endişelendiğini söyleyen kişi konu sahibi, ben değilim.
İkimiz de tip olarak birbirimizden daha iyi kişilerle görüştük zamanında. Yine buna önem verseydik, öyle kişilerle görüşmek isteseydik görüşürdük. Bir de 5 yıldır birlikteyiz, hazır olda bekleyen kızlar da oldu mutlaka, aynı şekilde beni bekleyen erkekler de oldu.
Tamamen yanlış anlıyorsunuz dediğimi. Erkek arkadaşım dışarıda benden daha güzel daha uzun boylu daha zayıf vs kızları gördükçe “Ben niye Delfino’yla birlikteyim ki, daha güzelleriyle olabilirim” diyecek bir insan değil. Çünkü bundan daha önemli şeyler var, onun için de, benim için de. Seçmekten kastım da karşılıklı olan bir durum, ikimiz de hayatımıza alacağımız, görüşeceğimiz kişileri seçtik sonuçta. Herkes kendi mantığına, beğenisine uyan insanı seçer sonuçta. Bu başkalarına kurulan bir üstünlük değil.Bütün ülke sizi bekliyor
Yapmayın kardeşim ya
Kadınlar mal değil onu seçmedi beni seçti falan
Eşin çoğu kişinin tercih etmediği birisiydi o kadar
Kendinizi ne görüyorsunuz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?