Merhaba hanımlar ;
Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.ben 3 senelik evli 9-6 çalışan bir bayanım,eşim de bir fabrikada 3 vardiya olarak çalışıyor. 2 haftada bir cumartesi ve her pazar izinliyim.çocuğumuz yok henüz. sorunuma gelince ise,eşim bana hiç yardımcı olmuyor.sürekli çocuk gibi arkasında dolaşıyorum.alıp karşıma konuşuyorum her defasında bak böyle böyle tamam masa başı işim olabilir ama ben de yoruluyorum.en azından kendi bulaşıklarını makinaya koy,ortalığı dağıtma vs.bir iki dikkat ediyor,sonra hoopp yine aynı.
Eşim in anne ve babası yok ve sanırım bu yokluğu ona aksettirmemek için görümcelerim çok şımarık alıştırmışlar,eşim yalnız yaşarken bile gelip evini derleyip toplamışlar,her dediğini önüne koymuşlar.hala bile yanlarında diyorum abla böyle böyle bak bana hiç yardım etmiyor,hatta daha çok dağıtıyor diye , yok yok eder zamanla diyorlar,toz kondurmuyorlar kardeşlerine,o zaman ne ara gelecek bilmiyorum.dolu dolu 3 yıllık evliyiz ve ben artık çok yoruldum.ev işi,yemek,ıvır zıvır uğraşmaktan kendime zaman ayıramıyorum. işten koşa koşa eve gidiyorum,mutfaktan çıkmam 9-9 buçuk oluyor.8-4 vardiyasında 4 buçukta evde oluyor da bir işe elini sürmüyor,hadi yemek yapmasını zaten geçtim,ağam paşam kurulu sofraya oturup,hopp yiyip kaçıyor.
şimdi sevgili hatunlar sorarım size,eşimi bana yardım etmeye alıştırmak için neler yapmam gerek ? ya da siz nasıl alıştırdınız ? fikirlerinize ihtiyacım var !