- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Yok bilmiyor ve eger söylersem muhtemelen herseyi arastirir ne yazdim ne paylastim diye sifremi de kirabilir cok merakli birisi kendisi hakkinda ne yazdim veya yaziyorum diyeSelam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Nasıl gizliyosunuz :)Yok bilmiyor ve eger söylersem muhtemelen herseyi arastirir ne yazdim ne paylastim diye sifremi de kirabilir cok merakli birisi kendisi hakkinda ne yazdim veya yaziyorum diye
Hassasligindan degl de bende şikayetçi olmuştum kimi zaman onları ablasına yazdığımı özel cinsel konularimizi hepsini okumustu memnun değilsen madem o kadar içine dert olup oralara kadar yazıyosun buyur demişti:) cinsellikle ilgili olana ben epey utanmstm okumuş olduğuna onada zaten özelimiz falan kalmamış demişti:) hatta baya şimdi bile der hesabim silinmiş diye bilmesine rağmen git bunuda yaz kadınlar kulübüne git şunu da sor die dalga geçer benimle :)Girdiğimi bilir bence.
Eskiden yakalanmıştım çünkü.
Şimdiki nickimi bilmiyor.
Bilmesine de gerek yok.
Özgürce paylaşım yapacağım yer burası.
Onun yüzüne demediğim bir şeyi yazmıyorum ama
herkese karşı gömülmek kim ister?
Bilseydi, bir kavga sebebi de bu olurdu.
Millete karşı yerin dibine sokuyorsun beni demek diye..
Çok hassastır çok!
Android uygulamalarda chrome de olan yeni gizli sekme var ordan buraya giriyorum her seferinde email ve sifre yazmak zorundayim ki telefona kayitlamiyorNasıl gizliyosunuz :)
Benimki karıştırmak adına değil ama tesadüf görmüştü üye adımıSelam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Fake konularda çıkıyor, dışarıdan falanda okunuyor elbette. Ama dünyadaki tek beyzayla hüseyin siz değilsiniz. :)Anlayışlı olması güzel ama ben anlatamıyorum burda sadece bayanların arasında konuşmalar olduğunu:))
Yaptığım yorumlarıTelefondan neyi silebiliyor muyuz dediniz anlamadım:)
Eşin nickini ezberlemiş ise girip tüm mesajlarini okuyabilir, nickini değiştirmeni tavsiye ederim...Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?