- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Biliyor ilk actigimda birgun sonra tlfna bakip gordu... hicbirsey yapmadi okumadi da... ne o diye sordu bende anlattim o kadar... arada dert duvari diye dalga gecerSelam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
vallah benmki biliyor ama kurcalamaz cunku kadinlarin ortami oldugu icin merak etmez sadece .onemli .bise olursa kk ya sorsana belki yasayan vardir derSelam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
benim konumdan esinlenerek açtın galiba :):):):Selam:) ben 6 aylık evliyim çok yeni sayılır yani :) eşimle 5 senedir tanışıyoruz aşırı derece kıskançlığı dışında hiçbi sorunumuz yok çok şükür. Bazen telefonumu inceler kontrol eder daha önce buraya kaydoldugumdan haberi vardi ama neler yazdigimdan konularimdan haberi yoktu onuda incelerken görmüş bulundu gorumcemden dert yanmıştım cinsellikle ilgili bilmeyince birkac soru sormustum hepsini gördü tabi :) neyse kısa sureli hesabi sildikten sonra geri aktiflestirdim napiyim cok seviyorum siteyi uzak kalamadim :)) tabi haberi yok sizlerin esleri biliyormu acaba burayı paylastiklarinizi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?