Eşlerinizle Uyku

Nisanliyken en çok kurduğum hayaldi sarılıp uyumak... Aaaah ah tahmin etmemistim oysa o kadar iri bi adamın kolunun altında pestil olabileceğimi...
Nadiren kocamin içinden gelirse sarılır benimde çok hoşuma gider ama bi sure sora ağırlığını verince bi boğulmak geliyor neyseki oda bi sure sora daralıp bırakıyor..

Nefesim bi yere carpip bana geri donerse, elim bir yastigin altinda olmazsa, sirt ustu harici bir pozisyonda degilsem, yuzum birine donukse uyuyamam
Gelecekteki esime sabir diliyorum

Önce sarılırız, eşim sarılır daha doğrusu.

Sonra bunun ne kadar rahatsız olduğunu 'tekrar' fark edip sırt sırta döneriz.

Odunlukla ilgisini de çözemedim ben yüz üstü yatıyorum nasıl sarılıcam ki
Aynen. Ben de yüz üstü yatarım. Bir de sarılamam darlanırım,oram buram kaşınır ne kendim rahat ederim ne de Ada'ma rahat veririm. İnsan hangi pozisyonda rahatsa öyle uyumalı.

Gündüz sarılın bol bol,gece dağılırsınız

O zaman ben de odunum. Çünkü en fazla 30 saniye dayanırım. Sonra o da ben de açılırız. Yatamam öyle yapışık ikiz gibi darlanırım.
Arada bir elimi atarım üstüne yeter. Eşim de aynı böyle.

Japon yapistiricisi gibi yapistirmiyoruz tabi her gece.
Illa sabaha kadar sarilip mi uyuyacaksiniz.
Bu mumkun mu.biz sarilarak uykuya dalariz genelde.hava sicaksa falan sirt sirta doneriz nasil rahat ediyorsak oyle.ben zaten yuzustu yatiyorum.bu yuzden daha rahat ediyorum.uykuda rahat birakalim bari adamlari

Biz yatağa girince hemen uyumayiz en az yarım saat aynı oyunu oynar güler makara yaparız o sıralar zaten sarılıp opustugumuz için uyurken ikimizde nasıl rahatsak o yöne döner uyuruz. Yazın o bi köşede ben bi köşede :)

Hamileyken adam akıllı uyuyamadım 9 ay yüz üstü yatamadım diye ay ne günlerdi
of o günleri hatırlatma bana3. aydan sonra uyku nedir bilmedim hamilelik oyunca bende koca göbek sağa dönsen olmuo sola dönsen olmuyo sırt üstü yatsan olmuyo gece olunca bana gelirdi soldan soldan

1yıllık evliyim sadece 1kere sarılıp uyuduk. Hatta birbirimizin üzerini açıyoruz diye yorganlarimiz bile ayrı:) ama uykusunun arasinda yanagimi okşar varlığını hissettirir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…