Eşlerinizle Uyku

Yok yok bizim kombinasyonlarda. Bir adet misophoniak olduğum için değil horlama nefes sesine bile zor uyuyorum kimi Zaman. Önce o sarılır nefes sesi kulağımı tırmalamazsa uyuruz ki genelde tırmalıyor. Onu çevirip ben sarılıyorum eğer ben uykuya geçene kadar uyumazsa uyuyabiliyorum (nefes sesi derinleşmeden) yok yine uyuyamazsam o da uykuya geçmişse yastığımı alıp kanepeye gelirim. Gece uyku arasında uyanırsam geri yatağa dönerim.
Bazen de göğsüne yatarım benim en sevdiğim ve en çabuk uykuya geçtiğim pozisyon bu ama böyle de eşim uyuyamıyor.
Velhasıl deneye deneye uyuyoruz işte

once uyku oncesı sohbetımız vardır bızım
sonra ya el ele uyuruz yada koluna yatarım onun halı yoksa avucunu basımın ustunde bırakır oksarken uyuyakalma sonucu

O göğsüme yat diye ısrar eder ama kûtkût kalp sesi ve suratima degen nefesi beni rahatsiz eder , sarilsa ine bunalirim iyisimi sen dön ben sariliim derm o horlamaya başlayinca yìüz üstu yapişìrim yatağa..hiçbirşey filmlerdeki gibi olmuya malesef

Biz sarilmadan uyuyamiyoruz...el ele tutuşup uyuyoruz.kendimi güvende hissediyorum.

Son düzenleme:
Elim yada ayağım değecek. .
Sarılırsın da öyle uyuyamazsın. .

Biz genelde ilk yattığımızda ben başımı onun göğsüne koyarım o da sarılır. Böyle uyuruz.
Sonra gece dönüyoruz tabi falan. Birbirimize temas halinde oluruz yine.
Sabah da kaşık poziyonunda uyanırız

Uyanırdık diyeyim ya da şimdi uzaktayız birbirimizden

Biz kaşık misali uyuyorz..ben dönerim dizlerimi kırar top gibi yuvarlanırm,eşim de sarılır arkamdan.. uyuyunca değişiyor tabi bu durum ama uyanınca hemen tekrar aynı pozisyon :)) ayy eşim sarılmazsa huzursuz olurm ben,illa sarıp sarmalayacak yani

Biz sariliriz belli bi sure. Sonra uyuyamayiz. Eleele tutusuruz ya da ben bacaklarımı üzerine atarim. Ya da birimiz sırtını döner oburumuz sarılır.

Eşim sarılır hep mutlaka . Bazen öylece uykuya dalariz bazen de ben uykuya gecemeyince iteklerim adamı yavaş yavaş ama en güzeli beraber film izlerken açılmamış kanepede eşin kucağına iyice sokularak, göğsüne kafayı yaslamak suretiyle uyumak ben en güzel böyle uyuyorum.

Evli değilim ama uyku ilacı alırsam sarmaşdolaş uyurum ancak.
Hiç rahat değil ya hadi ilk 10 dk sarılırda insan gece boyu daral gelir hareket edemez rahatça, uyku ziyan olur romantik olcak diye.

Yatak sohbeti yazanlar olmuş vay anasını biz yatakta hiç konuşmayız ya gerçi çoğu zaman salonda sızıp yatağa gidişimi hatırlamadığımdan olabilir

Önce sarılıp sonra dağılanlardanız biz de, ben deli yatarım zaten. Haftada iki gece birlikte uyuyoruz anca onda da sarılınca bana iyi hissediyorum.

Ayyy ne derttir ooo sarılmadı mı uyku girmez gözüme bende bayaaa çene çalar sarıldıttırrım sonra sarılır o huzuru bi alırım baktım uyuyamıyom bende dönerim arkamı uyurum o çoktan dalar zaten bazende sarılırken uyuyabiliyorum çok güzel oluyo

her daim sarılırız uyurken :) gece uyanımyorum mengene sıkmış gibi :) zor kurtuluyorum elinden,iyimi kötümü bilmem ama ben rahatsız değilim :)

Sevgilimle başta sarılıyoruz ben göğsüne başımı koyuyorum falan böyle romantik romantik saçlarımı yüzümü okşuyor .
Sonra ben uyuyunca totomla onu bi güzel ittirmek suretiyle köşeciğe sıkıştırıyorum
Üstündeki yorganı da bi güzel kendimi uyku tulumu gibi sarıp sarmalıyorum o da rahatsız olmayayım diye havlu bulup üstünü örtüyor
Düşecek gibi oluyor ama sesini çıkarmıyor
O küçücük yerde kıvrılıp uyuyor
Totomla sürekli ittiriyor muşum töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…