Eşlerinizle Uyku

ben yüzüstü uyya biliyorum ancak sarılıp uyumak yok yorganlarımız bile ayrı uykum cok hassas onun bi dönmesiyle uyanıyorum. eşimde yıllardır alışmış yalnız uyumaya sarılarak uyyamaz oda darlanır. ama uyumadan yada sabah uyandığımızda birbirimizi buluruz yine sıkıntı yok

Bız de sarılıyoruz ama sonra ben dayanamayıp o uyuyunca kaçıyorum

Sonra eşim eliyle yatağı yokluyor beni bulup tekrar yanına çekiyor sarılıyor
Kaçış yok bizde romantik adam ama ben odunum kızıyorum hatta gece beni uyandırıyorsun diye

Ben hep ondan sonra yatarım zorla kolunu çeker yatarm oda arkadan sarılır heleki kısın iyi oluyor:) çok sürmez aynı pozsyonda yatamam

Genelde esim bana arkadan sarılır bu da bana cok huzur verir ben sarılamıyorum tabi rahat edemiyorum öyle ,:)

ÖNCE BEN ONUN KOLUNA YATARIM SARILIRIM ODA BANA SARILIR
daha sonra tabiki bunalıppp hop sırt sırta yorgan kavgası

Aramızda yastıkla uyuyoruz çok mesafeliyiz biz :)) yatağın içinde 5 yastık var şuan veled sağolsun doğmadan daha yaptı yapacağını anneyi şimdiden babadan ayırdı :)) o yokkende sarılıp uyuyamazdım ben sarılırdım uyuyacağım zaman ayrılırdım darlanırım öbür türlü

Sarılarak UYURDUK. Son bir aydır ben kendimı tasiyamiyorum hep ittiriyorum garibimi (
Ama genelde de sevmem sarılarak uyumayı. He illa birbirimize değeriz ama sarılarak uyumaktan hoşlanmıyorum hiç eşim de tam tersi bir eli yüzümde bir eli belimde bir ayağı üstümde uyur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…