koyiyim mi resmimi, ama güzelsin demezsen küserim
arkadaşım ben sana resimini koy demedimkikoyiyim mi resmimi, ama güzelsin demezsen küserim
işte bune çok güldüm.beyaz tenli birisin demek ok .o zaman neden böle alınıyorsun ?ben devamlı falan demedim .siz üstüme gelince bende düşüncemi belirtim .kişisel bir düşünce bu .sende farklı düşünebilirsin saygı duyarım .bence sende saygı duymalısın çocuk gibi koy fotonu görelim gibi laflar komik .kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim ben kendimi biliyorum .
siz neyin kavgasını ediyorsunuz burda anlamadım ki
esmer olan birisi arkadaşa erkekler esmer sever demiş, kendiside ben beyazım beyazlardan hoşlanırım demiş.
zevk meselesi, şimdi ona zorla esmermi sevdireceksiniz alla allaa
bu arada esmerliği erkeklere yakıştırıyorum benim eşim esmer olmasada ama bayanda beyazlık daha çok yakışıyor
bu sabah eşimim uyuyorken resmini çektim
sütün gibi bacakları var bembeyaz maşalllahhhhh
kırpıp koyacam resmini
arkadaşım ben sana resimini koy demedimki
sen kendini biliyorsan ve resim koymuyorsan bende kendimi biliyorum resim koymuyorum dersem ne diyceksin buna
ayrıca ben beyaz tenli bir bayanım burda benim arkadaşlarım resimi görmüş kişiler var hatta reel hayatta görüştüğüm arkadaşımda var neden o zaman beyaz tenliyim diyeyim
esmer olupta beyaz tenliyim desem kendime saygımı bırak arkadaşlarımada rezil olurum değilmi
ben senin fikrine zaten başından saygı duydum hatta ilk yorumumda arkadaşın sana inat demiştir dedim
ben sadece insanların elinde olmadan varolan özelliklerinden dolayı çirkin denilmesine karşıyım sadece yaradandan ötürü herşeye saygı diyorum siz benim her yorumumda bana sinirlenme saçmalama diyerek ortamı konuyu geriyorsunuz
arkadaşım ben 6 sene engellilerde öğretmenlik yapmış 32 yaşında bir bayanım ne insanlar gördüm kör spastik engelli akıl hastası .. inan sarışı esmer kumral ne fark ederki önemli olan görsellikten öte sağlık ve kişiye insana saygı
ben kimseyi esmerleri sev diye zorlamıyorum sadece saygı saygı saygı diyorum
ayrıca ben sana birşey demiyorken konu shibiyle benim aramda olan konuşmalara müdaheler ediyorsun madem ben arkadaşı esmer sevmeye zorluyorum diye düşünüyorsan sen neden arkadaş yerine bana birşeyler yazma geregi duyuyorsun anlamış değilim
koy koy resmini baksın herkes .baksana foto isterler .
ben kimseyi esmerleri sev diye zorlamıyorum sadece saygı saygı saygı diyorum
ayrıca ben sana birşey demiyorken konu shibiyle benim aramda olan konuşmalara müdaheler ediyorsun madem ben arkadaşı esmer sevmeye zorluyorum diye düşünüyorsan sen neden arkadaş yerine bana birşeyler yazma geregi duyuyorsun anlamış değilim
nazar değer
aslında beyaz tenlilerin avantajı istediği saç rengini kullanabilmesidir, esmerler bunu yapamaz, ve her bayan hayatında bir defa sarı saçlı olmak ister diye düşünüyorum
ama makyaj açısındanda mesela ben zorlanıyorum, çok açık renkli farları kullanamıyorum çünkü belli olmuyorlar
evet her renk güzel duruyor .
koy koy resmini baksın herkes .baksana foto isterler .
buda çok komik .benim konum olabilir ama isteyen fikrini yazabilir .senin düşüncelerin arkadaşa yorum yapma hakkı veriyorsa gayette verebilir .benim yerime neden yazsın ki o kendi düşünceleri .
evet her renk güzel duruyor .
arkadaşım biz kimsenin eşinin resimini koyda bakalım demedik sadece sen güzelim falan diyince koy resimini bakalım dedik lüğtfen konuyu yanlış yerlere çekmeyim
bizde burda evli barklı eğitimli insanlarız liseli çücuk değiliz seviyeyi düşürme rica ediyorum senden
arkadaşım ben konunuzla ilgili sizin gibi fikrimi düzgün bir ve saygı çerçevesinde paylaştım , size son kez yazıyorum ve rica ediyorum ki lütfen benden alıntı yapıp yorum daha yazmayın aksi halde bende sizden alıntı yapıp yazmak zorunda kalıyorum
fikrimi paylaştım sizden firkirinizi payalşatınız benden beklediğiniz size verdiğim saygıyı sizdende ben bekliyorum
o yüzden çok koyu tenli insanların yarası var bu konuda
o yüzden çok koyu tenli insanların yarası var bu konuda
noktada konuldu haddimizi bilelim .bende beyonce hayranıyım artık .solaryuma gidiyorum hemen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?