esmer kadınlar daha çekiciymiş...

koyiyim mi resmimi, ama güzelsin demezsen küserim
arkadaşım ben sana resimini koy demedimki

sen kendini biliyorsan ve resim koymuyorsan bende kendimi biliyorum resim koymuyorum dersem ne diyceksin buna
ayrıca ben beyaz tenli bir bayanım burda benim arkadaşlarım resimi görmüş kişiler var hatta reel hayatta görüştüğüm arkadaşımda var neden o zaman beyaz tenliyim diyeyim
esmer olupta beyaz tenliyim desem kendime saygımı bırak arkadaşlarımada rezil olurum değilmi
ben senin fikrine zaten başından saygı duydum hatta ilk yorumumda arkadaşın sana inat demiştir dedim
ben sadece insanların elinde olmadan varolan özelliklerinden dolayı çirkin denilmesine karşıyım sadece yaradandan ötürü herşeye saygı diyorum siz benim her yorumumda bana sinirlenme saçmalama diyerek ortamı konuyu geriyorsunuz
arkadaşım ben 6 sene engellilerde öğretmenlik yapmış 32 yaşında bir bayanım ne insanlar gördüm kör spastik engelli akıl hastası .. inan sarışı esmer kumral ne fark ederki önemli olan görsellikten öte sağlık ve kişiye insana saygı

siz neyin kavgasını ediyorsunuz burda anlamadım ki

esmer olan birisi arkadaşa erkekler esmer sever demiş, kendiside ben beyazım beyazlardan hoşlanırım demiş.

zevk meselesi, şimdi ona zorla esmermi sevdireceksiniz alla allaa

bu arada esmerliği erkeklere yakıştırıyorum benim eşim esmer olmasada ama bayanda beyazlık daha çok yakışıyor

Son düzenleme:

ben kimseyi esmerleri sev diye zorlamıyorum sadece saygı saygı saygı diyorum
ayrıca ben sana birşey demiyorken konu shibiyle benim aramda olan konuşmalara müdaheler ediyorsun madem ben arkadaşı esmer sevmeye zorluyorum diye düşünüyorsan sen neden arkadaş yerine bana birşeyler yazma geregi duyuyorsun anlamış değilim

konuyu bu kadar dramtikleştirmeye gerek yok .herkesin kendi beğenileri vardır buna saygı duymak gerekir .ben sana resim koy demedim ki.oramı geren sensin .ben değil.

ee bende esmer sevenlere saygı duyuyorum
bitti

buda çok komik .benim konum olabilir ama isteyen fikrini yazabilir .senin düşüncelerin arkadaşa yorum yapma hakkı veriyorsa gayette verebilir .benim yerime neden yazsın ki o kendi düşünceleri .

aslında beyaz tenlilerin avantajı istediği saç rengini kullanabilmesidir, esmerler bunu yapamaz, ve her bayan hayatında bir defa sarı saçlı olmak ister diye düşünüyorum
ama makyaj açısındanda mesela ben zorlanıyorum, çok açık renkli farları kullanamıyorum çünkü belli olmuyorlar

Son düzenleme:

evet her renk güzel duruyor .

evet her renk güzel duruyor .

bende bi tek siyah çok güzel durmadı çünkü çok büyük kontrast olmuştu, daha doğrusu ben yakıştırmadım, çok solgun görünüyordum
bütün saç renklerini denedim, siyah, kahve, çikolata, kızıl, röfle, düz sarı ve herkes sarıda kalmamı önerdi

koy koy resmini baksın herkes .baksana foto isterler .

arkadaşım biz kimsenin eşinin resimini koyda bakalım demedik sadece sen güzelim falan diyince koy resimini bakalım dedik lütfen konuyu yanlış yerlere çekmeyim
bizde burda evli barklı eğitimli insanlarız liseli çocuk değiliz seviyeyi düşürme rica ediyorum sizdenn
buda çok komik .benim konum olabilir ama isteyen fikrini yazabilir .senin düşüncelerin arkadaşa yorum yapma hakkı veriyorsa gayette verebilir .benim yerime neden yazsın ki o kendi düşünceleri .

arkadaşım ben konunuzla ilgili sizin gibi fikrimi düzgün bir ve saygı çerçevesinde paylaştım , size son kez yazıyorum ve rica ediyorum ki lütfen benden alıntı yapıp yorum daha yazmayın aksi halde bende sizden alıntı yapıp yazmak zorunda kalıyorum
fikrimi paylaştım sizden firkirinizi payalşatınız benden beklediğiniz size verdiğim saygıyı sizdende ben bekliyorum

Son düzenleme:

bak beni tahrik edip lütfen alıntı yapma deme lütfen bana .ben güzelim demedim diyorum .böle birşeyi kendime demem .komik bulurum hatta kendine güzel diyenleri.bana sen menem birşeysin ki esmerleri beğenmiyorsun dediler .bende kendimi savundum .beni merak etiğini söyleyen sensin .ben seni merak bile etmiyorum inan bana .benim yorumlarımı okumadan hiddetlenip hemen yorum yazıyorsun .olmaz böyle şey .eğitimliyim diyorsu o zaman lütfen daha dikkatli oku yazdıklarımı .

o yüzden çok koyu tenli insanların yarası var bu konuda

sadece yarası olsa iyi .bide saldırıya geçiyolar .gördüm ki burdaki bazı bayanlar da benima rkadaşım gibi .ben esmerim esmer güzeldir diyenlerden .bence kelimesini bilmiyolar galiba .oysa ben başından beri bana göre bence benim gözlemlediğim kadarıyla gibi başlıyorum cümlelerime .

konu sahibi arkadaşım rica ediyorum benden alıntı yapmayın
bence her insan her ten güzeldir
konuyla ilgili son fikrim benden bu kadar nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…