- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Umarım konun sayfalar ilerlemeye başlayınca tartışmaya dönüşmez
Herkese göre değişir
Erkekleri bilemeyeceğim ama bana kalırsa kadının beyazı makbul,hatta bembeyazı
valla çok klas tiplerde gördüm ben beyaz ten seven .
Olabilir onun zevkidir ama bu bahsettiğim tipler o çoğunluğu oluşturan, zevkten beğeniden bihaber, nefes alsın yeter diyen, buna rağmen açık renkli olanları dikkat çekici olduğu için beğenen(?), beyaz tenli bir kadın gördükleri zaman 'off süt gibi' diye laf atarak öküzleşmekten geri kalmayan tipler.
Ben bu konuda tam tersini düşünüyorum tam tersine abazan olanlar nefes alsın yeter dedikleri için etraflarında en çok ne varsa neye daha rahat ulaşabileceklerse ona yönelirler.Olabilir onun zevkidir ama bu bahsettiğim tipler o çoğunluğu oluşturan, zevkten beğeniden bihaber, nefes alsın yeter diyen, buna rağmen açık renkli olanları dikkat çekici olduğu için beğenen(?), beyaz tenli bir kadın gördükleri zaman 'off süt gibi' diye laf atarak öküzleşmekten geri kalmayan tipler.
Ben bu konuda tam tersini düşünüyorum tam tersine abazan olanlar nefes alsın yeter dedikleri için etraflarında en çok ne varsa neye daha rahat ulaşabileceklerse ona yönelirler.
Ha tabi farklı birşey görünce kendilerinden geçerler daha fazla öküzleşirler o ayrı.
iyide genelde türk erkeği sever ki.çünkü beyaz ten çok fazla yok .rus erkekleride esmer sever mesela .
Hayır efendim Türk erkeği beyaz da sever, esmer de sever, kumral da sever.Siz kendinizi böyle kandırmaya devam edin.
neden kandııralım canım ya .ortada zaten .neyse bu konuyu kapatalım .herkes alınıyor .
Ben bu konuda tam tersini düşünüyorum tam tersine abazan olanlar nefes alsın yeter dedikleri için etraflarında en çok ne varsa neye daha rahat ulaşabileceklerse ona yönelirler.
Ha tabi farklı birşey görünce kendilerinden geçerler daha fazla öküzleşirler o ayrı.
Çok biliyor o arkadaşın...
Herkesin zevki, beğenisi var yahu nasıl böyle bir genelleme yapabiliyor. O mu belirliyormuş toplumun beğenilerini?
'Hele erkekler şunu beğenir, kadınlar şunu' demek saçmalığın daniskası. Kadınları ve erkekleri tek tipmiş gibi kalıplaştırıyorlar. Bir erkek esmerleri beğeniyor diye, bütün erkekler esmer mi beğenir? Erkekler tek tip mi? Bir erkek bütün erkeklerin temsilcisi mi?
Millete bak ya, kendi kafalarına göre güzellik kriteri belirler oldular...
Ayrıca herkesin solaryuma girdiğini nerden biliyor arkadaşın. Solaryuma gireni de var, beyazlığını koruyanı da, beyazlamaya çalışanı da.
Arkadaşına algıda seçiciliğin ne olduğunu açıkla sana zahmet...
Bence de canım sen kapattır bu konuyu.
Hey allahım yaaaa.
Hem bi defa aslında esmerler sarışınlardan daha güzel tamam mı.Beyaz ten mi.ıyyyy .İşte esmerlere benzemek için güneşleniyolar zaten.
Türk erkekleri de esmerlerden başkasına bakmaz.Beyaz ten sarı saç mavi-yeşil göz.İğğrennnnççççç.Zaten kimsenin beğendiği yok ki.Onlar kendilerini kandırsın.
İşte o yüzden esmer güzellik abidelerimiz saçlarını sarıya boyayıp bizlere görsel şölen sunarlar.
Ben gaçayımmmmmm
kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?