esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Umarım konun sayfalar ilerlemeye başlayınca tartışmaya dönüşmez
Herkese göre değişir
Erkekleri bilemeyeceğim ama bana kalırsa kadının beyazı makbul,hatta bembeyazı

Bunu tahmin etmek hiçte zor değildi
Bu topiğin akibetide uzun boy-kısa boyunkine dönecek sanırım :26:

valla çok klas tiplerde gördüm ben beyaz ten seven .

Olabilir onun zevkidir ama bu bahsettiğim tipler o çoğunluğu oluşturan, zevkten beğeniden bihaber, nefes alsın yeter diyen, buna rağmen açık renkli olanları dikkat çekici olduğu için beğenen(?), beyaz tenli bir kadın gördükleri zaman 'off süt gibi' diye laf atarak öküzleşmekten geri kalmayan tipler.

ben onlardan bahsetmiyorum bile zaten .

Ben bu konuda tam tersini düşünüyorum tam tersine abazan olanlar nefes alsın yeter dedikleri için etraflarında en çok ne varsa neye daha rahat ulaşabileceklerse ona yönelirler.
Ha tabi farklı birşey görünce kendilerinden geçerler daha fazla öküzleşirler o ayrı.

bencede elde edebileceği tipleri avlamaya bakıyorlar.

neden kandııralım canım ya .ortada zaten .neyse bu konuyu kapatalım .herkes alınıyor .

Bence de canım sen kapattır bu konuyu.
Hey allahım yaaaa.
Hem bi defa aslında esmerler sarışınlardan daha güzel tamam mı.Beyaz ten mi.ıyyyy .İşte esmerlere benzemek için güneşleniyolar zaten.
Türk erkekleri de esmerlerden başkasına bakmaz.Beyaz ten sarı saç mavi-yeşil göz.İğğrennnnççççç.Zaten kimsenin beğendiği yok ki.Onlar kendilerini kandırsın.
İşte o yüzden esmer güzellik abidelerimiz saçlarını sarıya boyayıp bizlere görsel şölen sunarlar.

Ben gaçayımmmmmm

İşte bu yüzden Türk erkeği beyaz teni beğenir diye bir genelleme yapılıyor.
Ama sözlerimizde, şarkılarımızda bile çeşitlilik mevcut 'sarışının adı esmerin tadı''esmersen güzelsin' vs. Bu esmere yazılmış güzel sözler. Sırma saçlar, alev alev saçlar, kömür karası saçlar.. Böyle gider...
Yanlış anlamayın 'aman beyazlar beğenilmez, esmerler süperdir' vs. demeye çalışmıyorum.Zevklerin çeşit çeşit olduğunu, geneli beğense bile genelleme yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konudaki ilk yorumumda da bunu belirttim zaten.

Aynısı beyaz ten için de geçerli.

kapatmak istemiyorum ya .

türk erkekleri açık tenli bayanlardan hoşlanır dedim .bu bir genelleme evet ama doğru bir kanı .altını çiziyorum bana göre .yani benim gözlemlediğim kadaıyla böyle .sizde göre farklı olabilir saygı duyuyorum .

güzel kadın güzeldir. esmeri beyazı sarışını farketmez. bakmaya doyamazsan renginin önemi yok. ama ilk izlenimde esmerler daha sıcak gelir bana . türk erkeklerinin de sarışınlar (doğal) hoşuna giditor bence. çünkü diğerleri çok fazla .sarışınlar az. ha sadece beğenmek mi, aşık olmak mı, evlenmek mi bilemem. ama sarışın diyo çoğu.

Kaş göz yapısı belirgin,bakışları anlamlı,dişleri düzgün ,beyaz,bakımlı,gülümseyişi güzel ,yüz hatları zarif olduktan sonra esmer,kumral,sarışın,kızıl tonu ne olursa olsun her bayan bana güzel görünüyor :)

Arkadaşının genellemesi son derece boş.
O daha çekici, bu daha çekici diye bir durum yok.
Türlü türlü insan, çeşit çeşit zevk var. Konu açılacak bir mevzu da değil de neyse cevap yazmış bulundum...

ne yalan söyliyim esmer erkeklerden hoşlanırım daima
ama kendim esmer oldugum halde beğenmiyorum kendimi
bende çok esmerim yani çok derken koyu renkli bi tenim var
saçlarımı boya sanıyorlar
ama ben beyaz olmak isterdim
her erkeğe göre değişir zevk meselesidir arkadaşın saçmalamış :))

hep derim sarışın bir bayansan hayata 1-0 önde başlarsın diye :)))

şaka bi yana türk kadınları olarak pek çirkinimiz yok zaten maşallah... arkadaşının niyeti pek iyi gibi gelmedi bana...

altın orana sahip veya ona yakın olan çizim veya gerçek yüz herkese güzel geliyormuş. bu şekilde bir çok kişiye yüzler gösterilmiş ve sonuçtta en çok beğeniyi altın orandaki çizimler almış netten araştırabilirsiniz

Ben beyaz teni daha fazla severim, başkası esmer teni beğenir, zevk meselesi bunlar erkekler içinde kişiden kişiye değişir, ama zamanında solaryumda bronzlaşma hevesine kapılmış biri olarak söyleyeyim, aklı selim sahibi kimse, o solaryumun sahte bronzluğunu yakıştırmamıştı bana. Zaten ne renk olursa olsun önemli olan, sağlıklı, yumuşacık, dokunma isteği uyandıran bir cilde sahip olmak, sırf daha koyu tenli olucam diye cilde zarar vermenin, yapay ışınların altına sokarak ya da güneşin zararlı ışınlarından korunmayarak cilt kanserine sebep olmanın ne anlamı var ki. Asıl boş işlerle uğraşan arkadaşınız belli ki.

Öyle bi genelleme yok...
Yok sarışın severler yok esmer severler....
Kişinin zevki nasılsa öyle sever....
Bunda bi genelleme yapılamaz....
Esmer sevende var sarışısın sevende kızıl kumral sevende...
Hadi çık işin içinden çıkabilirsen:)
Saçma geliyor yani bana genelleme yapıp bi sonuç çıkarmak

Turkiye deki sairisnlarin coguda esmer veya kumral oladuguna gore dogru bir tez olabilir... Turkiyede maalesef dogal olarak sapsari sacli insan yok denicek kadar az.... O yuzden herkes acik renge gidiyor zaten. Yakisan yapsin tabi. Ben sarisin erkek severim veya kumral kendi begenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…