esmer kadınlar daha çekiciymiş...

neden kandııralım canım ya .ortada zaten .neyse bu konuyu kapatalım .herkes alınıyor .
Sormadan edemicem kaç çeşit türk erkeği tanıdınızda hepsinin zevkinden teker teker bilginiz var, enterasan yani ne ye dayanarak bu genelleme
istatikçi misiniz ya da anketör? Nesiniz ya siz ahahaha Skandal ya.
Yormayın kendinizi kızlar arkadaş çok güzel ama arkadaşının soyledıklerını komplex haline getirip konu açmış. Madem güzelsın sana ne başkasının yorumundan hayret bişysiniz be

Ne demişler sarışının adı Esmerin tadı. Demişlerse vardır bir bildikleri

Olur mu canim hic oyle sey?
Herkesin bi alicisi bi begeneni var. Sarisin kadina hasta olan milyonlarca erkek var, esmere de, kizila da, cekik gozlusune de..
anlamli bakan gozler, dolgun yuvarlak hatlar, alim, cazibe.. kadini erkek gozunde hos kilan seyler bunlar. onun disinda renk bilmem ne bunlar kisisel herkesin degisik olur. genelleme tamamen sacmalik.

ki bende esmer bomba gibi bi bayanim hemen atlar evet evet superiz demeyi de bilirdim de olmaz oyle sacma sey

sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!

bencede konu sahibi arkadaşı bende çok merak ettim

kapatmak istemiyorum ya .

canım konuyu kapatmıyorsun o zaman bir resimini koyda bu kadar ısrarla savunduğun o güzelliğini görelim o zaman biz susarız belki

komplek smi?ben zaten seviyorum beyzlığımı neden komlpleks yapayım .kendimi sana burdan anlatmayacağım ama bana hakslzılık yapma istersen .gayat hoş biriyim.
valla vbir sürü erkekten duydum canım türk erkeği daha çok beğeniyor beyaz teni kendinizi kandırmayın .

bencede konu sahibi arkadaşı bende çok merak ettim

canım konuyu kapatmıyorsun o zaman bir resimini koyda bu kadar ısrarla savunduğun o güzelliğini görelim o zaman biz susarız belki

arkadaşım iyimisin sen ?bana sen ne menem birşeysin madem dedileri bazı kişiler bende hoş biriyim dedim .yani kendimi öle çook güzel bir kadınım şöleyim böleyim demedim .saçmalama artık istersen bu konuya yazma artık .herkesin kendi tercihi madem bu kadar hısrlsnmana gerek yok .kadın kadının kurdu valla bir kere daha gördüm .

Ama sen de arkadaşından farklı davranmıyorsun şu an.
Beyaz ten seven erkek de gördüm, 'çok beyazsın kızım git bir solaryuma gir' diyen erkek de.

bana hiç kimse şu ana kadar git solaryuam gir demedi.

ne diyon nan sen

bu niye böyle ama? çünkü türk milleti çoğunlukla esmerdir, sarışınlar, özelliklede eski zamanlarda çok azdı ( o zamanlar boyada yoktu yani çakma sarışınlar yoktu).. o yüzden böyle
mesela afrikadada eminim yeşil göz sarı saç geçmiyordur şarkılarında, yada japonyada badem gözler ile ilgili (eski şarkılardan bahsediyorum)

tamamda biz burda daha çok ten renginden bahsediyoruz. sarışın/esmer'den kastımız beyazmı/koyu tenlimi.

bu sabah eşimim uyuyorken resmini çektim
sütün gibi bacakları var bembeyaz maşalllahhhhh
kırpıp koyacam resmini

bazı esmer hatunlar sen ne tip birşeysin diyolar baksana esmerleri beğenmiyorsun .beğenmek zorundamıyız ki anlamadım .beğendirecekler illa kendilerini.özügvene bak .

bu arada bizim beğenip beğenmememiz çokta önemli değil ki

bu arada bizim beğenip beğenmememiz çokta önemli değil ki

hayır ben beğenmem dedim diye alllaah yani neler dediler .çok komik ya ..genelleme yapma vs vs .herkesin bildiği gerçeği yüksek sözle söylemek rahatsız ediyor demek .bana göre böyle benim gözlemlediğim kadarıyla diyorum anlamıyolar .sen kimsin gibi şeylere başladılar komik ya .kimin kompleksi olduğu belli aslında neyse .

arkadaşın bence bilerek söylemiş. Kendisi de esmer ya. Ama hiç alakası yok yaa. Esmerinde güzeli var, kumralında, sarışınında.. Sen belki beyaz tenlisin ama çoğu esmerden daha güzelsin ne malum..

arap ülkelerinde, hindistanda vs beyazlatma kremleri çok modaymış bu aralar...hep beyaz olmak istiyolarmış

arkadaşım ben saçmaladığımı asla sanmıyorum
siz devamlı beyaz tenliler güzel bende beyaz tenliyim tarzı yazınca bende resimnizi koyunda sizi görelim demek istedim
kadın kadının kurdu derken yani benmi sizin kurdunuz oluyorum hemen belirteyim bende beyaz tenli bir bayanım neden sizin kurdunuz olayımki
:26:

Son düzenleme:

koyiyim mi resmimi, ama güzelsin demezsen küserim

işte bune çok güldüm.beyaz tenli birisin demek ok .o zaman neden böle alınıyorsun ?ben devamlı falan demedim .siz üstüme gelince bende düşüncemi belirtim .kişisel bir düşünce bu .sende farklı düşünebilirsin saygı duyarım .bence sende saygı duymalısın çocuk gibi koy fotonu görelim gibi laflar komik .kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim ben kendimi biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…