- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
Sormadan edemicem kaç çeşit türk erkeği tanıdınızda hepsinin zevkinden teker teker bilginiz var, enterasan yani ne ye dayanarak bu genellemeneden kandııralım canım ya .ortada zaten .neyse bu konuyu kapatalım .herkes alınıyor .
sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!
kapatmak istemiyorum ya .
Sormadan edemicem kaç çeşit türk erkeği tanıdınızda hepsinin zevkinden teker teker bilginiz var, enterasan yani ne ye dayanarak bu genelleme
istatikçi misiniz ya da anketör? Nesiniz ya siz ahahahaSkandal ya.
Yormayın kendinizi kızlar arkadaş çok güzel ama arkadaşının soyledıklerını komplex haline getirip konu açmış. Madem güzelsın sana ne başkasının yorumundan hayret bişysiniz be
ben kendim kumlarım ama esmerleri cok begenıyorum özellıkle erkekleri vee kesınlıklee sevgılımıı
esmersen güzelsın dıye bosuna dememısler sanırım =D
bencede konu sahibi arkadaşı bende çok merak ettim
canım konuyu kapatmıyorsun o zaman bir resimini koyda bu kadar ısrarla savunduğun o güzelliğini görelim o zaman biz susarız belki
ama resmine bakılırsa esmersin
Ama sen de arkadaşından farklı davranmıyorsun şu an.
Beyaz ten seven erkek de gördüm, 'çok beyazsın kızım git bir solaryuma gir' diyen erkek de.
Bence de canım sen kapattır bu konuyu.
Hey allahım yaaaa.
Hem bi defa aslında esmerler sarışınlardan daha güzel tamam mı.Beyaz ten mi.ıyyyy .İşte esmerlere benzemek için güneşleniyolar zaten.
Türk erkekleri de esmerlerden başkasına bakmaz.Beyaz ten sarı saç mavi-yeşil göz.İğğrennnnççççç.Zaten kimsenin beğendiği yok ki.Onlar kendilerini kandırsın.
İşte o yüzden esmer güzellik abidelerimiz saçlarını sarıya boyayıp bizlere görsel şölen sunarlar.
Ben gaçayımmmmmm
İşte bu yüzden Türk erkeği beyaz teni beğenir diye bir genelleme yapılıyor.
Ama sözlerimizde, şarkılarımızda bile çeşitlilik mevcut 'sarışının adı esmerin tadı''esmersen güzelsin' vs. Bu esmere yazılmış güzel sözler. Sırma saçlar, alev alev saçlar, kömür karası saçlar.. Böyle gider...
Turkiye deki sairisnlarin coguda esmer veya kumral oladuguna gore dogru bir tez olabilir... Turkiyede maalesef dogal olarak sapsari sacli insan yok denicek kadar az.... O yuzden herkes acik renge gidiyor zaten. Yakisan yapsin tabi. Ben sarisin erkek severim veya kumral kendi begenim.
bazı esmer hatunlar sen ne tip birşeysin diyolar baksana esmerleri beğenmiyorsun .beğenmek zorundamıyız ki anlamadım .beğendirecekler illa kendilerini.özügvene bak .
bu arada bizim beğenip beğenmememiz çokta önemli değil ki
kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?
arkadaşım iyimisin sen ?bana sen ne menem birşeysin madem dedileri bazı kişiler bende hoş biriyim dedim .yani kendimi öle çook güzel bir kadınım şöleyim böleyim demedim .saçmalama artık istersen bu konuya yazma artık .herkesin kendi tercihi madem bu kadar hısrlsnmana gerek yok .kadın kadının kurdu valla bir kere daha gördüm .
arkadaşım ben saçmaladığımı asla sanmıyorum
siz devamlı beyaz tenliler güzel bende beyaz tenliyim tarzı yazınca bende resimnizi koyunda sizi görelim demek istedim
kadın kadının kurdu derken yani benmi sizin kurdunuz oluyorum hemen belirteyim bende beyaz tenli bir bayanım neden sizin kurdunuz olayımki
:26:
arkadaşım ben saçmaladığımı asla sanmıyorum
siz devamlı beyaz tenliler güzel bende beyaz tenliyim tarzı yazınca bende resimnizi koyunda sizi görelim demek istedim
kadın kadının kurdu derken yani benmi sizin kurdunuz oluyorum hemen belirteyim bende beyaz tenli bir bayanım neden sizin kurdunuz olayımki
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?