fena biri değil aslında beyonce ama çok bayılıyorum ona diyemem
ben beğenmiyorum onu .esmerlerden bir monica bellucciyi beğenirim ama oda çok esmer değil .saçı koyu teni açık .
ben türkan şorayı beğeniyorum, bu yaşında bile çok güzel bir kadın
bend eonu beğenirim ama dediğim gibi onlar böle kapkara değil ki zaten .saçları siyah sadece .bide yüzü çok güzel türkan şorayın dudakları ve gözleri süpermiş .
Bence bulundugun bölgeye göre değişir , Türkiye'de sarışın kadınlar daha çok ilgi çeker çünkü daha azdır ama bir balkan ülkesine gidersen oradada esmer kadınlar daha çok dikkar çeker, az olan kıymetlidir
evet, yüzü çok güzel onun
katılıyorum, az olan kıymetlidir
canım gönderemiyorum özelden sana msjım takılıyor ama evet dediğin gbi bencede sana katılıyorum anladın sen onu .
Eeee sarışın,kumral,esmer güzeller..Foto koyun bir ara madem,gözümüz gönlümüz açılsın o zaman...
böyle şeyleri çok saçma buluyorum ben=)
bende esmerim ama esmerler mi sarışınlar mı diye bir kıyaslama yapılamazki.. sonuçta herhangi bir ten renginin çoğu güzeldir diye birşey yok:) kişiden kişiye göre değişir kimi beğendiğin, daha önemli kriterler var valla güzellikte,boy pos endam saç göz popo bilmem ne varda var bütünü güzel mi değil mi o önemli=))
foto koymak zorunda değilim şahsen .arkadaşlarım olursa burda onlarla paylaşırım .böle ortada alın bu benim demem .çok saçma geliyor bence .burda kimse kendini ispatlamak zorunda değil.ben kendimi biliyorum bana yeter .otaritemisiniz siz neyi belirliyorsunuz anlamıyorum .
Ben sana demiyorum ki canım..Genele söyledim..İspat edin vs diye de düşünmedim.... Bir art niyet yok yani bende..
hıc alakası yok canım beyaz tenlı hatunlar daha cekıcıdır tarıhımızde bıle beyaz tenlı carıyeler secılırmıs kadının beyaz tenlısı makbulmus yanı sut gıbı hatunlar sımdıde oyle o solaryuma gırenler hos olduk sanıolar ama ben hıc begenmıorum begeneıde gormedım cevremde acıkcası soyle bır bakıs bakılıo tamam ama beyaz tenlı hatunlara bak bak bıtmıo sut gıbı masallah denıo
ok .kimse foto paylaşmak zorunda değil ki.yani ben diyormuyum hadi gönderin fotonuzu diye .sonuça net ortamı burası herkes rahat olmayabilir.bir çok konu konuşuluyor burda. dileyen paylaşır tabi.ama paylaşmayanlara aaa işte kaçıyor kendini göstermek istemiyor gibi düşünülmesi son derece yanlış .
bana hiç kimse şu ana kadar git solaryuam gir demedi.
bu niye böyle ama? çünkü türk milleti çoğunlukla esmerdir, sarışınlar, özelliklede eski zamanlarda çok azdı ( o zamanlar boyada yoktu yani çakma sarışınlar yoktu).. o yüzden böyle
mesela afrikadada eminim yeşil göz sarı saç geçmiyordur şarkılarında, yada japonyada badem gözler ile ilgili (eski şarkılardan bahsediyorum)
aslında beyaz tenlilerin avantajı istediği saç rengini kullanabilmesidir, esmerler bunu yapamaz, ve her bayan hayatında bir defa sarı saçlı olmak ister diye düşünüyorum
ama makyaj açısındanda mesela ben zorlanıyorum, çok açık renkli farları kullanamıyorum çünkü belli olmuyorlar
Konu çok eğlenceli bir hal almış :d
Bence de arkadaşın kendi renginin takıntısından açık tenlilere çamur atıyor. Kendisiyle barışık olsun biraz :dBen esmer tene pek rağbet görmedim bugüne kadar. Havalı kızlar buğday oluyor Bazı esmer güzelleri de çok güzel oluyor. Bir de bölgelere göre de değişebilir. Nerede ne azsa o ayrı bir özel gözükebilir.
Bu konuyla ilişkili bir şey soracağım, buğday tenlilere... Bana genelde çok soluk gözüküyorsun hasta mısın deyip moralimi bozuyorlar. Rengim çok beyaz değil ama açık buğday. Acaba açık tenli olanlarda bu bir dezavantaj mı yoksa okuldaki kızların %80 i makyajlı olduğundan ben mi solgun olarak sırıtıyorum ya da sorun tamamen bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?