esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Bence bulundugun bölgeye göre değişir , Türkiye'de sarışın kadınlar daha çok ilgi çeker çünkü daha azdır ama bir balkan ülkesine gidersen oradada esmer kadınlar daha çok dikkar çeker, az olan kıymetlidir

bend eonu beğenirim ama dediğim gibi onlar böle kapkara değil ki zaten .saçları siyah sadece .bide yüzü çok güzel türkan şorayın dudakları ve gözleri süpermiş .

evet, yüzü çok güzel onun

katılıyorum, az olan kıymetlidir

Eeee sarışın,kumral,esmer güzeller..Foto koyun bir ara madem,gözümüz gönlümüz açılsın o zaman...

böyle şeyleri çok saçma buluyorum ben=)

bende esmerim ama esmerler mi sarışınlar mı diye bir kıyaslama yapılamazki.. sonuçta herhangi bir ten renginin çoğu güzeldir diye birşey yok:) kişiden kişiye göre değişir kimi beğendiğin, daha önemli kriterler var valla güzellikte,boy pos endam saç göz popo bilmem ne varda var bütünü güzel mi değil mi o önemli=))

Eeee sarışın,kumral,esmer güzeller..Foto koyun bir ara madem,gözümüz gönlümüz açılsın o zaman...

foto koymak zorunda değilim şahsen .arkadaşlarım olursa burda onlarla paylaşırım .böle ortada alın bu benim demem .çok saçma geliyor bence .burda kimse kendini ispatlamak zorunda değil.ben kendimi biliyorum bana yeter .otaritemisiniz siz neyi belirliyorsunuz anlamıyorum .

bizde bahsetik zaten yukarda .ben çok koyu teni beğenmem dedim kendi adıma .tabiki en rengi sadece belirleyici brişey değildir.

hıc alakası yok canım beyaz tenlı hatunlar daha cekıcıdır tarıhımızde bıle beyaz tenlı carıyeler secılırmıs kadının beyaz tenlısı makbulmus yanı sut gıbı hatunlar sımdıde oyle o solaryuma gırenler hos olduk sanıolar ama ben hıc begenmıorum begeneıde gormedım cevremde acıkcası soyle bır bakıs bakılıo tamam ama beyaz tenlı hatunlara bak bak bıtmıo sut gıbı masallah denıo

Ben sana demiyorum ki canım..Genele söyledim..İspat edin vs diye de düşünmedim.... Bir art niyet yok yani bende..

Ben sana demiyorum ki canım..Genele söyledim..İspat edin vs diye de düşünmedim.... Bir art niyet yok yani bende..

ok .kimse foto paylaşmak zorunda değil ki.yani ben diyormuyum hadi gönderin fotonuzu diye .sonuça net ortamı burası herkes rahat olmayabilir.bir çok konu konuşuluyor burda. dileyen paylaşır tabi.ama paylaşmayanlara aaa işte kaçıyor kendini göstermek istemiyor gibi düşünülmesi son derece yanlış .

evet zaten cariyeler slav,çerkes ,baklan asıllı olurmuş .e bu tip kadınlarında ortak özelliği açık tenli olmaları .tenleri zaten esmer olan kadınlar giriyor zaten solaryuma .beyaz tenli kadın zaten memnun ki teninden .değiştirmeye kalkmıyor .

Ben koyuyorum ara ara fotomu zaten :) Ne kadar güzelim ya da çirkinim amacıyla değil tabi.. Yok canım kaçıyor diye düşünmem kendi adıma....... Neyse sanal ortamda mimikler olmayınca çok farklı anlaşılıyor çoğu şey ...

bana hiç kimse şu ana kadar git solaryuam gir demedi.

Olabilir. Herkese denecek diye bir kural yok.

Ben o yorumumda sadece esmerlere yazılıyor dememişim, alev alev saçlar, sırma sarısı saçlar; bunlar da mı esmerlere yazılıyor. Türk milleti esmer bir millet değil zaten, her tipten insanı barındıran bir milletiz. Türk milletine esmer diyenler, Hindistan'la kıyaslasın bir zahmet.
Bu arada bu yorumumu okudunuz madem diğerlerini de okuyun derim. Dikkat çekici olmak ile beğenilen olmayı birbirine karıştırmayın.

Alt tondan bile bihaber olan bir çok insanın yanıldığı konu işte.
Her beyaza her renk gitmez. Soğuk alt tonluysa kızıl, sıcak alt tonluysa sarı yakışmaz.
Bir esmere de eğer kaşları çok koyu değilse alt tonuna uygun ton bulunduktan sonra sarı bile yakışır.

Bu arada amacım beyaz teni karalamak değil, öyle bir şey yapamam zaten, bembeyazım çünkü.
Benim anlatmak istediğim; bu işler ten, saç, göz rengine bakmaz. Etrafınızdaki çiftlere bir bakın, hepsi açık tenli kadın, esmer tenli erkekten mi oluşuyor? Rengarenk çiftlerle dolu etrafımız.

Konu kötüye gidiyor, müdahale edilmeli...

Konu çok eğlenceli bir hal almış :d

Bence de arkadaşın kendi renginin takıntısından açık tenlilere çamur atıyor. Kendisiyle barışık olsun biraz :d Ben esmer tene pek rağbet görmedim bugüne kadar. Havalı kızlar buğday oluyor Bazı esmer güzelleri de çok güzel oluyor. Bir de bölgelere göre de değişebilir. Nerede ne azsa o ayrı bir özel gözükebilir.

Bu konuyla ilişkili bir şey soracağım, buğday tenlilere... Bana genelde çok soluk gözüküyorsun hasta mısın deyip moralimi bozuyorlar. Rengim çok beyaz değil ama açık buğday. Acaba açık tenli olanlarda bu bir dezavantaj mı yoksa okuldaki kızların %80 i makyajlı olduğundan ben mi solgun olarak sırıtıyorum ya da sorun tamamen bende mi

Sarısın her turlu dıkkat ceker esmersen dıkkat çekmen ıcın aşırı guzel olman lazım yanı hıc bır erkek guzel olmayan bır esmere bakmaz ama sarısının bıraz gıderı varsa gene bakılır gene bakılır :) tabıkı sarısın dıyorum her daım çekici.

Hafif bir allık çözüm olur bence canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…