esmer kadınlar daha çekiciymiş...

ya o kızı sewıyorsa ısterse kor topal olsun o bır krıter degıl.
sewmek baska cazıbe baska

bende erkeklere beyaz ten daha cazip geliyor sanıyordum yani
hatta örnekleri de var yani beyaz ten sarışın kadınlar daha çok ilgi görüyor ünlülerde dahi kaç kişiden de duydum beyaz tenli kadın severim diye yani
solaryuma giren kadınlarda ayrıca fondötensiz pudrasız rahat dolaşabilmek için giriyorlar zaten

sevdiğini sanmam kız o tip biri değil çünkü.takılıyordur işte ama yinede cezbetmiş bunu .

Aslında kızlar bu öyle birşey ki yok abi bunun tenle menle ilgisi yok deniyo bazen.mesela esmer bayanları öyle çekici bulmazken, kim kardashian bana çekici gelir, eva mendes de itici.ya da beyaz tenli sarı saçlı bayanları çekici bulurken reen zelweger çok itici, scarlett johansson çok çekici gelir mesela.

bencede kim kötü eva hoş bir kadın .bide ben kendi adıma cindy crowfordu beğenirim .scarlett çok güzel biri reen öle bir numara yok .

bencede kim kötü eva hoş bir kadın .bide ben kendi adıma cindy crowfordu beğenirim .scarlett çok güzel biri reen öle bir numara yok .

hoş ve güzel olması çekici olduğu anlamına gelmez bence.cindy de çekicidir.

güzel kadın her zaman dikkat çeker, erkekler de GÜZEL kadın severler ben kaç tane sarışın gördüm suratına bakılmaz derecede... kaç tane renkli gözlü bembeyaz tenli gördm erkeklerin esmer güzel bir kadın karşısında yüzüne bile bakmadığı... bence esmer ya da sarışın güzel ve alımlıysa bir kadın erkeklerin ve insanların her türlü dikkatini çeker. Misal ben esmere yakın buğday tenliym hatta yazın yanınca tam esmer oluyorm diyebilirim ama uzun boyluyum hoş bi insanm dikkat de çekiyorum ve bakışlardan rahatsız oluyorum diyebilirim.Ayrıca bnm erkek arkadaşm da esmer seviyor mesela ki bana da sen esmer değilsin diyor her defasında.. herneyse bence tartışılması saçma bir konu olmuş evet esmer bayanların sarışına göre tadı vardr çekicidir flan derler ama erkekler de rus diyince deliye dönüyorlar yani :) ama güzel esmere de bakıyorlarmı, hemde her türlü! benim söylüceklerim bu kdrr..

valla ister beyaz ister koyu tenli olsun kadın asil ve edepli bir duruşa sahip değilse güzelliğide beş para etmiyor, bana güzelde gelmiyor, iyi bir yürek düzgün hal ve hareketler en çirkin insanı bile güzel kılar. fitne ve fesat olan gözlerinden fenalık fışkıran edep adap bilmeyen aşırı ve dengesiz hareketlerde bulunan bir kadın isterse dünya güzeli olsun en fazla 10 dk güzel gelir insana sonra zaten nefret edersin.

gıcık oluyorum şu kim kardaşyana ya

cindy crowforduda beğenmiyorum, erkeksi yüz hatları var gibime geliyor, çok sert hatlı

gıcık oluyorum şu kim kardaşyana ya

Merak edip baktım ki acaba bu kim kardaşyan diye...Ben de beğenmedim...Benim zamanımda Sabrina diye bir şarkıcı vardı..( boys boys boys üne kavuştuğu şarkısıydı ) Onu andırıyor :))

bana da her zaman esmer kadınlar daha çekici gelmiştir...
eserden kastım kapkara değil ama...
siyah saçlı hafif esmer tenli kara gözlü vs.
herkesin kendi fikri tabii...
zaten genelleme yapılamaz bu konuda çünkü bazı kadınlar var ki beyaz tenli oldukları halde bir bakar bir daha bakarım
hee bu arada ben de esmerim..

Son düzenleme:
Ben Erkek Olsam Esmer Kızları Çekici Değil, İtici Bulurdum..

Not : Sebebini Yazmayacağım.. Çok Özel..

Son düzenleme:
makarakukara msjına tesadüf eseri denk geldim esmerlerde tüy problemi daha yogun oldugu için ve daha dikkatli olmak gerektiği için mi nolur söyle

makarakukara msjına tesadüf eseri denk geldim esmerlerde tüy problemi daha yogun oldugu için ve daha dikkatli olmak gerektiği için mi nolur söyle

Esmer misiniz ?
Neden Böyle Bir Hisse Kapıldınız ?
Üzüldüm Açıkcası..

Ben Erkek Olsam Esmer Kızları Çekici Değil, İtici Bulurdum..

Not : Sebebini Yazmayacağım.. Çok Özel..

Kıl,tüy sorunun daha yoğun olması ,göğüs uçlarının ve vajinal bölgenin de koyu olması mı acaba ??? Yani esmer bayanlar böyle mi bilmiyorum ben de tam aslında...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…