bencede bana pek gitmiyor sürekli dip geliyor diye kızıl yaptım şimdide dönemiyorum maalesef .ama her renk saçta beyaz daha güzel duruyor gibime geliyor benim .sen cezbetmez diyorsun ama benim hoşlandığım çocuk şu anda tam senin dediğin gibi biriyle birlikte galiba ahahahaah .
ya o kızı sewıyorsa ısterse kor topal olsun o bır krıter degıl.
sewmek baska cazıbe baska
sevdiğini sanmam kız o tip biri değil çünkü.takılıyordur işte ama yinede cezbetmiş bunu .
Aslında kızlar bu öyle birşey ki yok abi bunun tenle menle ilgisi yok deniyo bazen.mesela esmer bayanları öyle çekici bulmazken, kim kardashian bana çekici gelir, eva mendes de itici.ya da beyaz tenli sarı saçlı bayanları çekici bulurken reen zelweger çok itici, scarlett johansson çok çekici gelir mesela.
bencede kim kötü eva hoş bir kadın .bide ben kendi adıma cindy crowfordu beğenirim .scarlett çok güzel biri reen öle bir numara yok .
herkese göre değişşir .ama bence seksi bir kadın eva .kimi hiç beğenmem her tarafı şiş bir bebek gibi geliyor bana çok yapma .hoş ve güzel olması çekici olduğu anlamına gelmez bence.cindy de çekicidir.
Aslında kızlar bu öyle birşey ki yok abi bunun tenle menle ilgisi yok deniyo bazen.mesela esmer bayanları öyle çekici bulmazken, kim kardashian bana çekici gelir, eva mendes de itici.ya da beyaz tenli sarı saçlı bayanları çekici bulurken reen zelweger çok itici, scarlett johansson çok çekici gelir mesela.
bencede kim kötü eva hoş bir kadın .bide ben kendi adıma cindy crowfordu beğenirim .scarlett çok güzel biri reen öle bir numara yok .
gıcık oluyorum şu kim kardaşyana ya
cindy crowforduda beğenmiyorum, erkeksi yüz hatları var gibime geliyor, çok sert hatlı
makarakukara msjına tesadüf eseri denk geldim esmerlerde tüy problemi daha yogun oldugu için ve daha dikkatli olmak gerektiği için mi nolur söyle
Ben Erkek Olsam Esmer Kızları Çekici Değil, İtici Bulurdum..
Not : Sebebini Yazmayacağım.. Çok Özel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?