esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Kıl,tüy sorunun daha yoğun olması ,göğüs uçlarının ve vajinal bölgenin de koyu olması mı acaba ???

Allah İyiliğini Versin Emi..
Bunları Bilmiyordum..

Sorun Kıl - Tüy Değil..
Sarışında Sevmem, Sarışınlarda Hiç Olmaz Kıl Neredeyse..
Zaten Sarı Türk Yok Gibi Bir Şey..

Allah İyiliğini Versin Emi..
Bunları Bilmiyordum..

Sorun Kıl - Tüy Değil..
Sarışında Sevmem, Sarışınlarda Hiç Olmaz Kıl Neredeyse..
Zaten Sarı Türk Yok Gibi Bir Şey..

Ne bileyim öyle duymuştum.. Bir de doğumdan sonra yoğun bakım odasında bebeğini emziren bir kadın görmüştüm..Esmerdi..Göğüs uçları gözüme çok koyu göründü..Bildiğin siyahtı..Abooovvvv demiştim içimden..Şaşırmıştım alışık olmadığım için... Sarışınlar eğer çok çiğ tipli değillerse güzeller..Her tonun güzeli,çirkini oluyor...

evet koyu tenlilerin koyu olur benim kuzenimin öle msela .beyazların pembemsi rengi oluyor .amann neyse kıl-tüy problemi esmerlede daha çok oluyor tabi oda var .

evet koyu tenlilerin koyu olur benim kuzenimin öle msela .beyazların pembemsi rengi oluyor .amann neyse kıl-tüy problemi esmerlede daha çok oluyor tabi oda var .

Hamilelikte ve doğum sonrası göğüs uçları eskiye oranla hayli büyür ve koyulaşır..Benim de çok açık kahve-pembemsi gibi bir tonda olmuştu.Gözüme çok koyu görünmüştü..Ama yoğun bakım odasındaki bayanı görünce benimkilerin onun yanında çok açık tonda olduğunu düşündüm..Bir de linea nigra diye göbekte hamilelik çizgisi çıkar çoğu kadında..Benimki çok açık kahveydi..O bayanın simsiyahtı...Tabi sonradan o çizgiden eser kalmıyor...

e tabi renken renge değişiklik gösterir .neyse önemli olan kendiyle barışık ve mutlu olmak .kimse kendi rengini seçemiyor ki zaten.

Kıl,tüy sorunun daha yoğun olması ,göğüs uçlarının ve vajinal bölgenin de koyu olması mı acaba ??? Yani esmer bayanlar böyle mi bilmiyorum ben de tam aslında...
Ay evet ya ,o mevzu da var.Ben erkek olmadığım için sadece yüz saç vs görünüşünü düşünmüştüm.O halde bile bana güzel gelmiyorken bir de bu sorun var.Düşününce bile midem kalktı.Hala erkeklerin esmerlerden daha çok hoşlanabileceğini düşünen var mı.Ha elde başka bişey yoksa adam da mecbur buna talim edecek tabi ki ama istediği bu değildir ya.

benim hoşlandığım çocuk kapkara siyah saçlı bir kızla sanırım .bu arada .takılıyor .hoşlanan var hemde benim mal herif ahahahaa .neyse ona o kızla mutluluklar diliyorum .acıdım görünce .

sen öyle avunmaya devam et

sarışınlar yoksa neden esmersen güzelsin densinki??.. ayrıca karadenizde sarışın renkli gözlüler dolu hindistanda yaşamıyoruzki.

en önce görünüşü için beğenildiğini sevildiğini bilmek bir insan için ne kadar aşağılayıcı bir durumdur ama biz kadınlar kendimizi bu konuma sokuyoruz yazık gerçekten.

en önce görünüşü için beğenildiğini sevildiğini bilmek bir insan için ne kadar aşağılayıcı bir durumdur ama biz kadınlar kendimizi bu konuma sokuyoruz yazık gerçekten.

bu kadar hiddetlenmene gerek yoki.geyik yaptık şurda .herkes fikrini söyledi burası ne oterite merkezi nede biz oteriteriz bu konuda .herkes fikrini söyleyebilir .önce görünüş için sevilmez ama ilk defaa görüp sizi çekmeyen bir insanla bir daha görüşmek tanımak istemez insanlar buda bir gerçek.

benim aşkım beni çekici buluyor diğer insanların esmer kumral ya da sarışın kimi çekici buldukları umrumda değil :)

benim hoşlandığım çocuk kapkara siyah saçlı bir kızla sanırım .bu arada .takılıyor .hoşlanan var hemde benim mal herif ahahahaa .neyse ona o kızla mutluluklar diliyorum .acıdım görünce .

Senin kuyruk acının nedeni de böylece ortaya çıkmış oldu.

Hahahahahahah

Son düzenleme:
bembeyazım,yazın esmerleşmem kıpkırmızı olurum ve bu halimle de musmutluyum var mı daha ötesi beni çekici bulan 7 yıl önce bulmuş zaten,başkasının düşüncesi önemli değil..ve tercihim hep beyaz tenden yanadır.

yok canım yeni öğrendim .zaten her hafta sevgili değiştirir bu dediğim zat .sen merak etme .kapkara birşey kız .

Özel mesajına cevap veremiyorum ondan buraya yazıyorum.

Mesele beyaz,esmer,siyah,sarı,lacivert değil.

Ben hiçbir mesajımda beyazları siyahları veya sarıları beğenmiyorum diye bir ifade kullanmadım.

Benim karşı olduğum senin takınmış olduğun tavır ve küçümseyici mesajların.

Al işte burada bir örneği daha var.Bu nasıl bir tabir "kapkara bir şey kız".Bu ifadeyi kendine yakıştırıyorsan ben sana hiçbir şey diyemem.

İnsanlar ten renglerini kendileri belirlemediklerine göre tartışmanın manası yok.

Hadi sana iyi günler.

e kapkara ama yani bu aşağılayacı bir şey değil ki.kızın teni kapkara kömür gibi .allahım ya sen çok alıngansın belkide kompleks yapmışsın ne bilim .sanada iyi günler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…