esmer kadınlar daha çekiciymiş...

e kapkara ama yani bu aşağılayacı bir şey değil ki.kızın teni kapkara kömür gibi .allahım ya sen çok alıngansın belkide kompleks yapmışsın ne bilim .sanada iyi günler .

Alıngan olan biri varsa o da sensin zaten en başta arkadaşının sözlerine alınıp buraya gelip konuyu açmışsın.

Zaten benim alınacak bir durumum yok çünkü esmer değilim illa ki söyleteceksin yani, benim karşı çıktığım olaya tatamamen başka bir şey ama sen bunu anlayamayacak kadar sığ düşünüyorsun.

Sana karşı mesaj yazdım diye hemen beni de esmer yaptın puhahahahahhahahaah

Son düzenleme:

bence esmersin çünkü çok rahatsız oldun .şimdide ondan demedim demeye çalşıyorsun .ya neyse ne gülüncek birşey göremedim ben .gülmekten başka birşey bilmiyor gibisin .sana yorum yazmayacağım çünkü uzlaşamayacak kadar alıngansın .
alınıp konu açmadım ki o kızın söyledğini komik buldum da yazdım .

Zenciye yakın esmer kızlardan hoşlanan çok samimi bir erkek arkadaşım vardı..Kız arkadaşları hep melez tipliydi..Arkadaşım da sarışına yakın kumraldı...

Beni gördün mü de esmer mi buğday tenli mi siyah mı olduğuma karar verebiliyorsun.

Bir taraflarından sallayarak olmaz bu işler önce göreceksin sonra konuşacaksın.

iyi misiniz?Bu sözü ASLA unutmayın:Bir kadının nasıl göründüğü değil,nasıl göründüğünü DÜŞÜNDÜĞÜ önemlidir!Biri bir kuyuya atmış,kırk akıllı çıkarmaya çalışmayın yaf

Beni gördün mü de esmer mi buğday tenli mi siyah mı olduğuma karar verebiliyorsun.

Bir taraflarından sallayarak olmaz bu işler önce göreceksin sonra konuşacaksın.
off tamam canım tamam hatunum süpersin number one sın .allahım ya .ne kadınlar var dünyada .erkeklere bazen hak veriyorum .süpersin hatun .görmek istemiyorum almayayım .

off tamam canım tamam hatunum süpersin number one sın .allahım ya .ne kadınlar var dünyada .erkeklere bazen hak veriyorum .süpersin hatun .görmek istemiyorum almayayım .

Sen bence okuduğunu anlama kurslarına katıl kardeşim belli ki baya düşük bir seviyedesin.

Benim kendimi veya herhangi birisini övdüğüm ya da yerdiğim bir tane mesajımı göster senden özür dileyeceğim.

Artık nasıl bir kafa yapın varsa olmayan şeyleri de uydurmaya başlıyor.

arkadaşım kendini övdüm demedim ki ya sabır ya .övmemizi istiyorsun ki sabahtan beri hırs dolu msjlar yazıyorsun bi gitmiyorsun yani.özeldende yazdım yanlış anlamamışsındrır dedim sevgiler gönderdim sana ama anlayana tabi.
şimdide anlama kapasitemi eleştiriyorsun .ne diyeyim allaha emanet ol .bol güneşli günler dilerim anca .seviyemi belirleyecek kişi sen değilsin .hadi işine canım benim .

ya tamam tamam arkadaşlar bu kadar alından olmayın. esmerler çok güzeldir.Hele hele ülkemizde esmerler çok ilgi görürler türk erkeklerinin hepsi esmerlerin peşinde koşar.Esmerler de öle saçlarını sarıya falan boyatıp şarışınlara benzemeye çalışmaz hiç.En güzel onlar çünkü.Aslında o kadar güzeller ki ama biz anlayamıyoruz onların güzelliğini.Esmerleri herkes beğenmek zorundadır.Beğenmeyenler de onları çekemeyenlerdir.

Tamam mı? rahatladıysanız dağılın.

ahahahaha .esmerleride hep esmer olmayanlar müdafa ediyor oda bir garip .zaten kendine güvenen kadın esmerim gayatte taşım herkese bin basarım der geçer madem aşağılıyorsak .kimseyi aşağıladığımız yok ki.beğenilerimizi dile getirirdik hep .
anlama kapasitem bile konu oldu bi beğenmiyoruz dedik diye .

Ben kimseyi övün diye bir tabir kullandığımı hatırlamıyorum ama senin kafa yine bir şeyler uydurmayı sürdürüyor.

Benim anlatmak istediğim senin kafa yapının o eleştirdiğin arkadaşından farklı olmadığı ama bunu anlayamıyorsun nedense.

iyi tamam varsın öyle olsun seni bu kadar neden gerdi.şurda geyik yapıyoruz hayatta herşeyi bu kadar ciddiye alma .sürekli eleştiren insanlar çıkıcaktır karşına .bu ne ki neler çıkar yani.bu kadar birşeyi savunursan yaran olduğu düşünülür .hani sen diyorsun ya kuyruk acın varmış diye sende pek farklı durumda olmuyorsun bu pozisyonda .bilmiyorum yaşın küçük belki abla tavsiyesi sana .insanların dediklerini çok ciddye alma .kendini yıpratırsın .başkada yorum yapmayacağım sana .

Şimdi de olayı yaşa mı getirdin.

Hiç heyecanlanma yaşım senden küçük değil.

Benim bir şeyi savunduğum yok sadece senin arkadaşını eleştirirken onunla aynı duruma düştüğünü belitrmek istedim o kadar.

Kıl,tüy sorunun daha yoğun olması ,göğüs uçlarının ve vajinal bölgenin de koyu olması mı acaba ??? Yani esmer bayanlar böyle mi bilmiyorum ben de tam aslında...

puhhahahahahhaa koptum yaaaaaaaaa
allah iyiliğini versin

en önce görünüşü için beğenildiğini sevildiğini bilmek bir insan için ne kadar aşağılayıcı bir durumdur ama biz kadınlar kendimizi bu konuma sokuyoruz yazık gerçekten.

ne dersen de, dıi görünüş çok önemli. kimse bir bakışta kişiliği görmez, ambalajı görür

süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…