- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
ne dersen de, dıi görünüş çok önemli. kimse bir bakışta kişiliği görmez, ambalajı görür
Şimdi de olayı yaşa mı getirdin.
Hiç heyecanlanma yaşım senden küçük değil.
Benim bir şeyi savunduğum yok sadece senin arkadaşını eleştirirken onunla aynı duruma düştüğünü belitrmek istedim o kadar.
ay ne kadar nefret etsem de aklıma recep ivediğin şu sözü geldi: ruh güzelliği önemli ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz değil mi?
biz kimseyi eleştirmiyoruz, esmrleride allah yaratmış ama ben şahsen beyazları daha çok beğeniyorum. suç mu?
ne dersen de, dıi görünüş çok önemli. kimse bir bakışta kişiliği görmez, ambalajı görür
Bana ne senin hangi teni daha çok beğendiğinden sordum mu ?
ben bile bayan olduğum halde bir erkeği çekici bualmazsam yani yaptığı iş,parası bilmem nesi umrumda olmaz .önce fiziksel olarak çekmesi gerek .kaldı ki erkeklerde daha önemli fiziksel özellkkler .onlar görselliğie daha çok önem verir.
başıma bir iş gelmeyecekse esmerleri pek beğenmiyorum diyecem de artık korkuyorum ya:18::18:
Son Geldiğimde Ortalık Sakindi Neler Oluyor ?
boşver adale ya, dış görünüş önemki değil cümlesini çirkin bayanlar icad etmiştir zaten
En iyisi ortası yahuuuu, forever KUMRAL
sormadın ama sadece seni kızdırmak istedim, hani beyazları seviyoruz diyince mos mor oluyorsun ya
dermişim
sanamı soracam yazmadan önce?
Sana soru yöneltmediğim halde lapin gibi atlayıp cevap verdiğine göre renkten renge girdiğin belli oluyor.
carrie gülmekten kızardı iyice.
tabiki atlarım, bu benim babamın forumu istediğimi yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?