• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Sarışın bayanlar havalıdır, dikkat çekicidir, yüz hatları daha yumuşaktır, seksidir :36:

kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?

Arkadaşın saçmalamış, öyle bir şey yok.Ağırlıklı olarak sarışınlardan hoşlanırlar,dünya çapında bir gerçektir.Ayrıca kimse solaryumla esmer olamaz :)) Bir de sağlık yönü var, solaryumla cilt kanseri olduktan sonra erkekler baksa noolur!! :ssz:

Sen beyaz kalarak doğrusunu yapıyorsun.Beyaz tene koyu saçta sarı saçta çok yakışır.Ayrıca bence tenden daha önemlisi güzellik ve karakterdir.

ben kızılım :)ama sarışın olmak da havalı oluyor .en son kızılda karar kıldım .ten tengindan bahsetim bu arada.kopkoyu olmak mı gerekiyor illa.

Canım sarı saçlı insanın beyaz tenli olması gerektiğini düşünerek yazmıştım. Zira esmer olup saçlarını sarıya boyatanlar kötü görünüyor.

Arkadaşın saçmalamış, öyle bir şey yok.Ağırlıklı olarak sarışınlardan hoşlanırlar,dünya çapında bir gerçektir.Ayrıca kimse solaryumla esmer olamaz :)) Bir de sağlık yönü var, solaryumla cilt kanseri olduktan sonra erkekler baksa noolur!! :ssz:

Sen beyaz kalarak doğrusunu yapıyorsun.Beyaz tene koyu saçta sarı saçta çok yakışır.Ayrıca bence tenden daha önemlisi güzellik ve karakterdir.

oluyolar canım sürekli giriyolar solaryuma .

Haa esmer haa sarışın güzel olandır esmer sarışın farketmez evt sarışınlar daha dikkat çekici, esmerlerde güzeldir ama istisnalar kaideyi bozmaz tabiyki yani sarışın, esmer farkketmez bebek yüzlü olanlar güzeldir benim gözümde sarışın olupta maymn veya esmer olupta çok çirkinleride var, şimdilerde ise elimi sallasam sarı herkezde bi sarı saç kapışıyorlar resmen esmer çok görmüyorum ben öyle yaşadığım mevkii de başka yerleri bilemem.

bilmemki sadeceondan değil çok kişden duydum .hatta bir keresinde hoşlandığım biri vardı gitti kapkara bir kızla çıktı iyimi:)

ben yine de genelleme yapmama taraftarındayım bu konu da :)

Canım sarı saçlı insanın beyaz tenli olması gerektiğini düşünerek yazmıştım. Zira esmer olup saçlarını sarıya boyatanlar kötü görünüyor.

sorma ya, bende hiç yakıştırmıyorum koyu tenlilere sarı saçı

:) Tatlım öncelikle şunu söylemeliyim esmer bayanların daha çekici olmasındaki asıl neden ciltlerinin daha pürüzsüz görünüyor olması.İnsanlar cilt tonlarını sırf renk tonları aynı görünsün diye esmerleştriyolar.Mesela ben cildimin yazın bronzlasınca daha ilgi çekici oldugunu görüyorum ve o şekilde tepkilerde alıyorum.Normalde bugday tenlıyım ve renk tonu bozukluklarını sık sık yasıyorum.

kesinlikle katılıyorum.

esmerlerin egzotik bir güzelliği oluyor bana göre

ama herkes öyle .kopkuyu ten saç sarı yada bal rengi .tikky tarzı

Bende koyu tene sarı saçı yakıştırmam.Kopkoyu tene sarı saç yapanlar,yakıştığı için değil sarışın olmaya özendikleri için yapıyorlar.Çevremde var öyle çok insan.. çünkü sarışınların daha havalı ve çekici olduğunu biliyorlar...

Bende koyu tene sarı saçı yakıştırmam.Kopkoyu tene sarı saç yapanlar,yakıştığı için değil sarışın olmaya özendikleri için yapıyorlar.Çevremde var öyle çok insan.. çünkü sarışınların daha havalı ve çekici olduğunu biliyorlar...

jennifer lopez gibi gözükmeye çalşıyolar bence .

ben kendim esmerim ama, ben de hep beyaz tenlilerin ya da sarışınların daha çekici olduğunu düşünmüşümdür..hem kız hem erkekte.. zevk meselesi bu, genelleme yapılamaz ki.. ayrıca bu kadar çok sarışın meraklısıyken, sevgilim baya bi esmer :D nasıl oldu anlamadım.. :D

bana itici geliyor esmerler kız yada erkek farketmez .beyaz ten asil duruyor .

zaten eskiden asilzadeler hep beyazmış, hep faytonlarla, şemsiyelerle gezdikleri için, tenleri yanmasın diye yazlık eldiven bile takıyolardı
işçi kesimi bronzlaşıyordu, güneşin altında çalışmaktan

dünyada en çok beğenilen kadınlar; macar,rus,ingiliz gibi avrupai tipte olanlardır. macarlar biraz badem gözlü elma yanaklı biraz farklı fakat ortak özellikte hepsi beyaz tenli.
esmerler beğenilseydi en çok hindistan kuzey afrikalılar falan beğenilirdi heralde.

Canım öncelikle arkadaşın esmer olduğundan kendini 1-0 öne çıkarmaya çalışmış. Neden mi? Güzellik göreceli bir kavramdır. Ben Kadınlar Kulübü gibi başka bir sitede daha takılıyorum. Bayan erkek karışık bir yer. Ve orada erkeklerin çoğu beyaz teni tercih ettiğini söylüyor. En önemlisi sevgilim bile bembeyaz bir ten sevdiğini söyledi ve sarışınlardan hoşlanıyor. Hem vajinal olarak esmerlerin ki kapkara biliyorsunuz. :(( Solaryum bir zaman sonra leke yapabiliyor, vücudu kurutuyor ve kanser yapıyor. Ayrıca solaryum gerçekten çok yapay bir ten oluşturuyor. Doğal esmer ten gerçekten güzel. Ama yine forever beyaz ten diyorum.

dünyada en çok beğenilen kadınlar; macar,rus,ingiliz gibi avrupai tipte olanlardır. macarlar biraz badem gözlü elma yanaklı biraz farklı fakat ortak özellikte hepsi beyaz tenli.
esmerler beğenilseydi en çok hindistan kuzey afrikalılar falan beğenilirdi heralde.

öylede insanlar deli gibi solaryuma giriyor ve yanmaya çalışıyolar dedi arkadaşım bende senin gibi konuştum .

Back
X