bülent kız ismi değil ki ortak isim de değil
erkek ismi
Çok biliyor o arkadaşın...
Herkesin zevki, beğenisi var yahu nasıl böyle bir genelleme yapabiliyor. O mu belirliyormuş toplumun beğenilerini?
'Hele erkekler şunu beğenir, kadınlar şunu' demek saçmalığın daniskası. Kadınları ve erkekleri tek tipmiş gibi kalıplaştırıyorlar. Bir erkek esmerleri beğeniyor diye, bütün erkekler esmer mi beğenir? Erkekler tek tip mi? Bir erkek bütün erkeklerin temsilcisi mi?
Millete bak ya, kendi kafalarına göre güzellik kriteri belirler oldular...
Ayrıca herkesin solaryuma girdiğini nerden biliyor arkadaşın. Solaryuma gireni de var, beyazlığını koruyanı da, beyazlamaya çalışanı da.
Arkadaşına algıda seçiciliğin ne olduğunu açıkla sana zahmet...
Beyaz ten masumiyeti temsilen, erkek cinsi de ana sütü gibi tertemiz hatun a meylen
yoğurt gibi hatun tercih ederler-miş.
-erkekte gücü önemseyen- kadın cinsi ise, koyu renk gücü çağrıştırdığından
esmer adam tercih edermiş.
Sarışın erkeğin az tercih edilmesi bilinçaltı bir yönelim.
Kuzey kardeşin sükse yapması, sarışınlığının yansıttığı bilinçaltısal mülayimliğini
davranışlarındaki hoyratlığı ile silip süpürüyor olması olmalı.
İnsan rengi ile libido arasında doğrudan bir bağ var mı onu merak ettim şimdi?
Çekicilik algısının seksüalite ile muhakkak bir ilgisi olmalı. Değilse biskolatadaki hamur yoğuran abi bunca kadının aklını başından niye alsın?
biscolatacı seni...
bu arada sen bunları dedinde aklıma geldi,
beyaz tenli bayanlar hemen kızarıyor, esmerlerde kızarsalarda bu belli olmuyor, ve erkeklerin hoşuna gidiyor bu kızarıklık çünkü aynı senin dediğin gibi saflığı, temizliği temsil ediyor utangaçlık.
Beyaz ten masumiyeti temsilen, erkek cinsi de ana sütü gibi tertemiz hatun a meylen
Kuzey kardeşin sükse yapması, sarışınlığının yansıttığı bilinçaltısal mülayimliğini
Çekicilik algısının seksüalite ile muhakkak bir ilgisi olmalı. Değilse biskolatadaki hamur yoğuran abi bunca kadının aklını başından niye alsın?
ben güneşe kıpkırmızı oluyorum ya .utanıyorum bu görüntüden .
biscolatacı seni...
beyaz tenli bayanlar hemen kızarıyor, esmerlerde kızarsalarda bu belli olmuyor, ve erkeklerin hoşuna gidiyor bu kızarıklık çünkü aynı senin dediğin gibi saflığı, temizliği temsil ediyor utangaçlık.
konusu edilesi abiler :))
Erkek hitaben de kadını saflaştırıyor.
Niye bebeğim, kızım, yavrum, miniğim, küçüğüm diyorlar sevgiliye? Masumlaştırma peşindeler çünkü.
Malum yerde anladım ben onu :) Ama bilgim yok adalecim.varmış işte esmer kadınlar daha iyiimi malum yerde anladın sen onu .
yok dinlemez beni .ezdi geçti valla .ya zaten kendini çok üstün görüyor laf aramızda .
biscolatacı seni...
konusu edilesi abiler :))
Erkek hitaben de kadını saflaştırıyor.
Niye bebeğim, kızım, yavrum, miniğim, küçüğüm diyorlar sevgiliye? Masumlaştırma peşindeler çünkü.
Artık tanışıklık hasıl olduğu için ifadelerin çağrışımı evlenmeden evvelkilerini temsil etmiyor oluyor çünkü :)ama bende eşime minnoş diyorum
Benim bildiğim insan kendi ırkından olan kendine benzeyen ile yuva kurmak ister.
Mesela ben kendim gibi beyaz tenli, kumral, kahverengi gözlü erkekleri ayrı bir beğeniyorum, öyle bir tip gördüm mü gidip anasından isteyesim geliyor.
Ama beğeni olarak çoğunluk neyse onun zıttı beğenilir. Burada beyaz tenli sarışınlar beğeniliyorken, Avrupa'da tam tersi egzotik güzeller beğeniliyor.
kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?