- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
benim gördüğüm yabancıların hepsi türk kızlarına hasta .yuvarlak hatlı oluşumuz hoşlarına gidiyor .
bişey deme boşver.Ya tabi esmerlerden de güzel çıkabilir haklısın falan de
Aman güzel esmer kızlarımız alınmasın bu yazdıklarımıza,çekemeyen kendini kanıtlamak isteyenlere bu söylediklerim.Genelde sarışın -beyaz tenlileri daha güzel bulurum ama tabi tamamen zevk meselesi.Her esmer kadın çirkindir demek değil bu.
canım ben pek öyle düşünmüyorum.Bu konuda en fazla düşüneceğim şey bal yiyen baldan usanır olur.Maalesef.
bilmiyorum benim gördüklerim hiç kararmıyor ya .güneşin altında hala peynir gibi oluyor .senin ki daha fakrlı demek .
bencede sarışın erkek esmer sevebilir ki benim gördüklerim hep böyleydi.
esmer erkek sarışın kız sevebilir .
madem ki erkekler esmer kadınları daha hoş buluyolar. o zaman neden rus kadınlara bu kadar ilgi gösteriyolar. hatta buna ilgi göstermek de denmez. ilgiden fazla bişey bizim türk erkeklerinin ruslara karşı hissettikleri.
benim fikrim de beyazlar daha çekici (bnde beyazımm tabikii )
birde arkadaşının teni nasıll çok merak ettim bnde. kesin esmerdir oyüzden böyle demiştirr
ama ona bakılırza siyahi cok guzel kadınlar var beyonca,rihanna heleki o tenleri yokmu super koyu ten daha seksi durur..beyaz tende cok asil gelir bana severim ama esmerler nedense daha bi gosterisli duruyor ya ki esmer olmadıgım halde boyle dusunuyorum hani esmersin ondandır gibi algılanmasında
Ben buğday tenliyim ne oldu şimdi, saçlarımda kızıl :26:
Bence buğday tenli kızlar daha çekici, ne o öyle arap bacı gibi solaryumlu kızlar
Ayrıca bende esmer erkek severim, zira sözlümde esmer
begeneni cok fazla am
Yeni bir araştırmaya göre ilk sarışın kadınlar, 10-11 bin yıl önce Kuzey Avrupa’da ortaya çıktı. O zamana kadar herkes koyu renk saçlı ve koyu renk gözlüydü. Saç rengini belirleyen MC1R’ geninin Avrupa’da en az 7 varyasyonu bulunuyor. Ancak dünyanın geri kalan bölgelerinde koyu renk saç ve gözler ezici bir çoğunlukta. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) bir araştırmasına göre, doğal sarışınların nesli 200 yıl sonra tükenecek! Çünkü gerçek sarışın genini taşıyan insan sayısı çok az. Bu araştırmaya göre, dünyadaki en son doğal sarışın 2202 yılında Finlandiya’da doğacak.
Gelgelelim asıl konuya güzelliğin ya da çekiciliğin her neyse saç ya da ten rengiyle bi alakası yoktur.Güzel olan yüzdür, genel olarak bakıldığında vücutla ölçüyle filan tamamlanır. Böyle bir saçmalık olamaz yane güzelsen sarışınkende güzelsındır esmerkende o yuzden kasmaya gerek yok ahahahha
Kaşları kara saçları platin sarısı olan çakma hanım hanım kızımız kafanı sarıya boyatınca güzel olmuosun
Velev ki Adriana nın çekici olmak için sarışın olmasına gerek yokturEki Görüntüle 428103
Aynı şekilde Erin Heatherton esmer olmasa da olurEki Görüntüle 428108
Teşekkürler
türk erkeği beyaz ten sever .
niye genelleme yapıyorsunuzkiben kendi arkadasımdan ornek verdim onu begenenlerden pesinden kosanlarda turk erkegiydi esmerlerle alıp veremediginiz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?