esmer kadınlar daha çekiciymiş...

benim gördüğüm yabancıların hepsi türk kızlarına hasta .yuvarlak hatlı oluşumuz hoşlarına gidiyor .

canım ben pek öyle düşünmüyorum.Bu konuda en fazla düşüneceğim şey bal yiyen baldan usanır olur.Maalesef.

değil tabi.ben çok koyulardan bahsediyorum yoksa hafif esmer güzel olabilir.

ama ona bakılırza siyahi cok guzel kadınlar var beyonca,rihanna heleki o tenleri yokmu super koyu ten daha seksi durur..beyaz tende cok asil gelir bana severim ama esmerler nedense daha bi gosterisli duruyor ya ki esmer olmadıgım halde boyle dusunuyorum hani esmersin ondandır gibi algılanmasında

Çok çok beyazlarsa ya da pembe beyazlarsa eğer kızarırlar. Ben de çok beyazım ama bir kızıl ya da açık sarışın kadar değil.
Göz rengine ve saç rengine de bakıyor bu durum. Mesela kaç faktör güneş kremi kullanmamız gerektiğini araştırdığımızda, hemen saç ve göz rengimizi belirtmemiz gerekir. Saç ve gözdeki pigmentlerle doğru orantılı tendeki pigmentler.

Ya bu sevgi konusuna biraz yanlış açıdan bakıyoruz bence. Bir insan karşı cinste sadece renge bakmaz ki. Bir yönleriyle çekerler birbirlerini, bu ortak ilgi alanı olabilir, sergiledikleri tavırlar olabilir. İnsanlar sadece dış görünüme baksaydı eğer, güzellik konusunda iddiali olmayan kişiler evlenemezlerdi ve çok güzel olup da evlenemeyenler olmazdı. Bu biraz da şans işi tabi. Ama bir insanı rengi yüzünden tercih eden bir insan görmedim ben. Olmasın da zaten. Görüntüden ibaret değiliz.

Ben buğday tenliyim ne oldu şimdi, saçlarımda kızıl :26:

Bence buğday tenli kızlar daha çekici, ne o öyle arap bacı gibi solaryumlu kızlar

Ayrıca bende esmer erkek severim, zira sözlümde esmer

Son düzenleme:

evet esmer kız .

ben beğenmiyorum o dediğin kişileri.

ben kendim kumlarım ama esmerleri cok begenıyorum özellıkle erkekleri vee kesınlıklee sevgılımıı

esmersen güzelsın dıye bosuna dememısler sanırım =D

Yeni bir araştırmaya göre ilk sarışın kadınlar, 10-11 bin yıl önce Kuzey Avrupa’da ortaya çıktı. O zamana kadar herkes koyu renk saçlı ve koyu renk gözlüydü. Saç rengini belirleyen MC1R’ geninin Avrupa’da en az 7 varyasyonu bulunuyor. Ancak dünyanın geri kalan bölgelerinde koyu renk saç ve gözler ezici bir çoğunlukta. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) bir araştırmasına göre, doğal sarışınların nesli 200 yıl sonra tükenecek! Çünkü gerçek sarışın genini taşıyan insan sayısı çok az. Bu araştırmaya göre, dünyadaki en son doğal sarışın 2202 yılında Finlandiya’da doğacak.
Gelgelelim asıl konuya güzelliğin ya da çekiciliğin her neyse saç ya da ten rengiyle bi alakası yoktur. Güzel olan yüzdür, genel olarak bakıldığında vücutla ölçüyle filan tamamlanır. Böyle bir saçmalık olamaz yane güzelsen sarışınkende güzelsındır esmerkende o yuzden kasmaya gerek yok ahahahha
Kaşları kara saçları platin sarısı olan çakma hanım hanım kızımız kafanı sarıya boyatınca güzel olmuosun
Velev ki Adriana nın çekici olmak için sarışın olmasına gerek yoktur
Aynı şekilde Erin Heatherton esmer olmasa da olur
Teşekkürler

arap bacı falan ama arap kadınlarıda guzellikte tartısılmaz kadınlar yazın gunesin altında yatıpda neden bronzlasma derdindeler solaryumlar neden var neden
benimde arkadasım var esmer kıvırcık saclı zenci gibi aynı ve cok tatlı erkeklerinde ilgisini cok cekiyor demekki var bu esmerlerde birsey bende isterdim biraz daha bronz bir ten

adriananın gözleri renkli ayrıca benim bahsetiğim kadar esmer değil .

Ben esmerim Eşim sarışın :)

Babamın iş arkadaşları küçükken beni kömürlük diye severlerdi O kadar esmerdim, sonra sonra acıldım azıcık

Allah da bana beyaz tenli siyah saclı, zeytin gözlü bir oğlan verirse tadından yenmez

Göreceli ve ucu kapanmayacak kadar açık olan bir konuda tartışabilip bir de üzerine konuyu kapattırırsak bizden güzeli yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…