esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Canım öncelikle arkadaşın esmer olduğundan kendini 1-0 öne çıkarmaya çalışmış. Neden mi? Güzellik göreceli bir kavramdır. Ben Kadınlar Kulübü gibi başka bir sitede daha takılıyorum. Bayan erkek karışık bir yer. Ve orada erkeklerin çoğu beyaz teni tercih ettiğini söylüyor. En önemlisi sevgilim bile bembeyaz bir ten sevdiğini söyledi ve sarışınlardan hoşlanıyor. Hem vajinal olarak esmerlerin ki kapkara biliyorsunuz. ( Solaryum bir zaman sonra leke yapabiliyor, vücudu kurutuyor ve kanser yapıyor. Ayrıca solaryum gerçekten çok yapay bir ten oluşturuyor. Doğal esmer ten gerçekten güzel. Ama yine forever beyaz ten diyorum.

öylede insanlar deli gibi solaryuma giriyor ve yanmaya çalışıyolar dedi arkadaşım bende senin gibi konuştum .

jennifer lopez gibi gözükmeye çalşıyolar bence .

Haklısın,ona benzemeye çalışanlar da var.Jennifer Lopez gibi olmaları için önce melez olmaları gerekiyor :)) İşte ne ona benziyorlar ne sarışın olabiliyorlar..
Gerçi ben Lopez'i de beğenmem

bu tür konular forumda çok kez tartışıldı ve sonuca varılamadı çünkü varılmazda
herkes bir değil güzellik tene bakarak olsa o zaman bütün beyaz tenliler güzel yada esmerler güzel olurdu
ama iş öyle değil
bunlara fazla kafanı yorma zekanla, kültür seviyenle, kişiliğinle kendini ön plana çıkar

Bir sarışın olarak esmerleri beğeniyorum ama kişiden kişiye değişir

Haklısın,ona benzemeye çalışanlar da var.Jennifer Lopez gibi olmaları için önce melez olmaları gerekiyor :)) İşte ne ona benziyorlar ne sarışın olabiliyorlar..

bende beğenmem zaten yüzü çirkin bence .makyaj güzeli bi malum yeri güzel onu beğeniolar erkekler zaten :)

Kişiden kişiye değişir bence.Victoria's secret mankenlerine bakın her renkten var:)Sadece esmerler çekici olsaydı,ordaki mankenlerinde hepsi esmer olurdu:)

ölesine sordum merak ettim .kadınlar ne düşünüyor diye .

photoshop'lu resim :)))
Bir de doğal hallerini görsek

çekiciliğin ten ile ilgisi olmadıgı kanaatindeyim.o kişiye nasıl yakısıyorsa odur cekicilik ..bazı erkekler esmer severken bazıları iğrenebilir kişiye göre değişiyor yani:)) bende esmerim bu arada ..bazıları bana esmerleri begenmeme ragmen senin tenin hosumuza gitti der bazıları da beyaz olsaydın daha gzel dururdu sende der vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…